• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen ve Nazlı Eşliğinde Diyet (Listeli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Suff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oyy oyyy ben ne talihsizim hangi topiğe girsem dumura uğruyom bi daha gelen giden olmuyorr

vakit tamam

cnm 1 gün cezalıydım o yüzden yoktum son hız devam :24:

Eki Görüntüle 851803

Bugun ki ara öğünüm nescafe sekersiz bu ara da

Sabah kalkınca yarım litre su

Sabah kurtsaydım o yüzden kepekli ekmege beyaz peynir zeytin ezmesi domates salatalıklı sandviç, sekersiz cay

süper süper süperizzz :nazar:

Bende bugün yediklerimi içtiklerimi yazayım

Sabah 1 dilim köy ekmeği, az peynir yanınada ballı limonlu şerbet giib bişi :))

Ara 2 mandalina 1 kaşıkda pekmez aldım

Akşam yemeğini etli patates yemeği yapmayı planlıyorum hadi bakalım çizgimdem çıkmam inşallah
iyi gidiyor gibi :15:

arada pekmez değilde kahvaltıda 1 tatlı kaşığı iyi olur cnm
az yağlı her yemekten 2-3 kaşık :40:

Suff benide listene eklememiştim bende kalabalık bir grupta bulunmak isterim yaklaşık olarak
Ayın 1: 86 şuan ;84,5 hedef:68 yaş:25 boy:1.77

cezalıydım cnm hemen düzenliyorum :ssz:

sabah 09.00
1 yumurta
4 tane zeytin
1 tane etimek
1 fincan yeşil çay
14.00
1fincan nescafe spor yapmadım bugün çocuğu yuvaya götürdüm geldim spor sayılır heralde:17:

yarım saat nereye yürürsen yürü cnm farketmezzz :30:

Suff cum rahatsızdım biraz giremedim. sana msj atamıyorum nie ki bu arada diyeti bozmadım kız :)

canımsınnnn :nazar: maşallah sana.
cezalıydım o yzden atamadın . şimdi baktım :50:

Bugün ;

Sabah
-3 Yeşil zeytin
-3 Siyah zeytin
-1 kk peynir
-2 dilim tam buğday ekmğ.

Ara;
-3 kuru kayısı

Öğle;
-3kaşık karnabahar yemeği (zeytinyağlı)
-2 dilim tam buğday ekmğ.
-1 kase yoğurt
-1bardak limonlu yeşilçay
Ara;
-1muz
-3galeta
-3 kuru kayısı

Akşam ;
-canım ekmek çekti çok 2 dilim ekmek.
-yarım çiğköfte (çok oldu ama) :50:

Ara ;
-1 Soda

Merhabalarr bayadır yazamıyorum buraya kızlar nasılsınız bakalım :) ben çok iyiyim motiivasyonum hiç dağılmadan tamgaz ileriiii , hiç bozmadım diyetimi kaçamak ta yok üstelik midem de alıştı bu duruma artk canım çok yemek yemek istemior az la yetinmeyi biliyorum.4 gün sonra tartılıyoruz bakalım neler olmuş kilolara çok meraklar içerisindeyim :) bugün yediklerimi burayada yazayım

Sabah : kahvaltı öncesi maydonoz kürü ( 11.gün )
1 dilim peynir , 3 tane zeytin , 1 haşlanmış yumurta , 10 tane fındık , 2 kayısı , yarım dilim tambugday ekmeği

Ara : yok

Öğle : 5 kaşık mercimek çorbası , 2 tane çiğköfte , biraz roka ,4 kaşık pırasa yemeği, 4 kaşık yoğurt

Ara : 1 tane Mandalina

Akşam : 200 gr kadar kıymalı yumurta , 1 dilim tambugday ekmeği, 2 kaşık patlıcan ezmesi

Merhabalarr bayadır yazamıyorum buraya kızlar nasılsınız bakalım :) ben çok iyiyim motiivasyonum hiç dağılmadan tamgaz ileriiii , hiç bozmadım diyetimi kaçamak ta yok üstelik midem de alıştı bu duruma artk canım çok yemek yemek istemior az la yetinmeyi biliyorum.4 gün sonra tartılıyoruz bakalım neler olmuş kilolara çok meraklar içerisindeyim :) bugün yediklerimi burayada yazayım

1 dilim peynir , 3 tane zeytin , 1 haşlanmış yumurta , 10 tane fındık , 2 kayısı , yarım dilim tambugday ekmeği

Öğle : 5 kaşık mercimek çorbası , 2 tane çiğköfte , biraz roka ,4 kaşık pırasa yemeği, 4 kaşık yoğurt

Akşam : 200 gr kadar kıymalı yumurta , 1 dilim tambugday ekmeği, 2 kaşık patlıcan ezmesi

:nazar::nazar::nazar:
fındık varsa ekmek yok
:50:
diğerleri süper maşallah sana

Kızlar bugun öğlende arkadaşımın Kuran'ı var dı oraya gittim tavuklu pilav vardır diye dedim sadece tavuk yerim dedin ama maalesef börek çörek yapmış 6 çeşit vardı sadece 2 çeşit birşey yedim::26::26::26:

Aksam 1 tabak kuru fasulye, 2 dilim Çavdar ekmegi küçük bir kase yoğurt

Ara :limon sıkılmış 1 soda

Gun içinde 2 litre su

Günaydıınnnnn

Güne iki bardak ılık suyla başladım

Bu da kahvaltım $image.jpg

Maydanoz kurunu nasıl yapıyorsun canım tarifii yazarmısın?

Kızlar bugun öğlende arkadaşımın Kuran'ı var dı oraya gittim tavuklu pilav vardır diye dedim sadece tavuk yerim dedin ama maalesef börek çörek yapmış 6 çeşit vardı sadece 2 çeşit birşey yedim::26::26::26:

Aksam 1 tabak kuru fasulye, 2 dilim Çavdar ekmegi küçük bir kase yoğurt

Ara :limon sıkılmış 1 soda

Gun içinde 2 litre su

ay valla zaten o kuranlarda bende tutamıyorum nidenseeee
kuru fasulyenin sadece taneleri dimi cnm :31:

Günaydıınnnnn

Güne iki bardak ılık suyla başladım

Bu da kahvaltım Eki Görüntüle 852681

mükemmel bir kahvaltı hem doyurucu hem sağlıklı
ben çalıştığım için pek böyle hazırlıyamıyorum
geç kalıyorum :50:

Maydanoz kurunu nasıl yapıyorsun canım tarifii yazarmısın?

cnm bende yapıyorum anlatayım bildiğim kadarı ile

ben blendera 15 sap maydonoz ekledim.
yarım limon sıktım.
1 bardakta su ekledim .
sonra onları bir bardağa boşaltıp sabah içtim.
Ama ben 1 kez bunu yaptım.
Soda flnda içtiğim için zararı olur diye düşündüm.
:24:

Sabah ;

-2 zeytin.
-1kk peynir
-2 dilim tam buğday ekmeği
-su

cnm istemedi başka birşey nedense :50:

merhabalarrr

bu sabah 1 haşlanmış yumurta peynir biraz peynir salatalık canım bir şey istemiyoo öğlene ne yapıcam bilmiyorum 1 kase yoğurt belki su içiyorum bol bol

Öğle;

-1 tabak karnabahar
-1 kase yoğurt
-1 galeta
-1 dilim tam buğday ekmğ.
:46:

vayyy kaçakların hepsi kürkçü tükkanına geri dönmüşlerrr

sabah

normal klasik kahvaltımı yaptım

ara
türk kahvesi içtim

öğle

biber ve patates kızartması yemek zorunda kaldım (yardımcım kızartma yapmış) tabiki azıcık yedimmmmmm

kızlar ben beyaz ekmekten tiksindim yaa bugün öğle ekmek yiyemedim birisi anlattı saç kıllarındaki bi maddeyi ekleniyormuş falan diyee töbe yarabbim yokluğunu aratmasın

galeta ve ekmek olmamış bence ya ekmek ye ya diğerini

evet ama çok acıkmıştım.
kilo veremiyeceğim diye korkmaya başladım .
16sını bekliyemiyeceğim c.tesi gideceğim dr. :50::50::50:

kızlar ben beyaz ekmekten tiksindim yaa bugün öğle ekmek yiyemedim birisi anlattı saç kıllarındaki bi maddeyi ekleniyormuş falan diyee töbe yarabbim yokluğunu aratmasın

amannnnnn yok be yapmıyorlardır
kaç denetleme oluyor :53::53::53::53:

Back