• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen ve Nazlı Eşliğinde Diyet (Listeli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Suff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldin bacımmm
kimsin nesin anlatta bilgilerini ekliyelim listemizeee

Hoşbulduk kısaca bahsedeyim kendimden. 2 yıl önce evlendim şehir değilştirdim zaten az buz olmayan kilolarum 72 ye dayandııı :(( 2 senelik evliyim artık bebek istiyoruz o sebeble acilen zayıflamam lazım ama kendime hakim olamıyorum şimdi tekrar arayıştayım inşallah bu sefer başarırım 60 lı kilolaroı görmek istiyorum artık :/

Bu arada aşırı derece demir eksikliğim var tedavi altındayım o sebeble tatlı krizlerim oldukça yüksek. Tslarımda sınırda iştahımın asıl sebebi hormanlar ama sınır olduğu için doktor ilaca gerek duymadı.
Ayrıca kan phtılaşması çıktı onun içinde tedavideyiz böyle yanı bu aralar hep hastanelerdeyiz irademi kullanıp tshlarımı düşürmem lazım bunun da ilacı boğazı kesmekten geçiyor tabi :/

Hoşbulduk kısaca bahsedeyim kendimden. 2 yıl önce evlendim şehir değilştirdim zaten az buz olmayan kilolarum 72 ye dayandııı :(( 2 senelik evliyim artık bebek istiyoruz o sebeble acilen zayıflamam lazım ama kendime hakim olamıyorum şimdi tekrar arayıştayım inşallah bu sefer başarırım 60 lı kilolaroı görmek istiyorum artık :/

1. sayfadaki bilgileri yazarmısın cnm bana listeye ekliyeyim senide :ssz:

Bu arada aşırı derece demir eksikliğim var tedavi altındayım o sebeble tatlı krizlerim oldukça yüksek. Tslarımda sınırda iştahımın asıl sebebi hormanlar ama sınır olduğu için doktor ilaca gerek duymadı.
Ayrıca kan phtılaşması çıktı onun içinde tedavideyiz böyle yanı bu aralar hep hastanelerdeyiz irademi kullanıp tshlarımı düşürmem lazım bunun da ilacı boğazı kesmekten geçiyor tabi :/

aaaa bu sorunlar varsa diyeti pek önermem
daha doğrusunu dr söylemeli bence size:50:

1. sayfadaki bilgileri yazarmısın cnm bana listeye ekliyeyim senide :ssz:

aaaa bu sorunlar varsa diyeti pek önermem
daha doğrusunu dr söylemeli bence size:50:

Doktor diyet dedi ama :(
Abur cuburu bırak dedi bide akşam çok geç yemek yeme çok istersen tarçınlı süt içebilirsin bu şekilde hamile kalmanı önermem dedi yani diyet şart bana

Bende bugün yediklerimi içtiklerimiz yazayım bari :56:

Sabahları geç kalktığım için
11 gibi felan 2 dilim salçalı ekmek , pekmezli süt içtim

Ara 4 adet şu eti formların pirinç patlağı var ya ondan yanına şekersiz nescafe

Akşamda 1 kase çorba salata yoğurt

Arada mandalina yemeği düşünüyor ve günü kapatma niyetindeyim..
Akşama maç var herkes bize toplaşcak o kargaşada cips neyin yemem inşallah :37:

İyi geceler bayanlar sabah ve öğlen menümü paylaşmıştım

Mandalina yerim dedim ama yemedim onun yerine sekersiz az sutlu nescafe içtim

Aksam : 1 kepçe mercimek çorbası, 1 tabak zeytinyağlı patlıcan yemegi, 2 dilim tahıllı ekmek, küçük bir kase yoğurt

Gun içinde 2 litre su içtim biraz önce de 1 kupa yeşil çayla kıraz sapı çayını karıştırıp içtim

günaydın arkadaşlar

akşam midem çok ağrıyordu 3 kaşık fasulya ve salata yedim

sabah

her zamanki klasik kahvaltımdan

Bende bugün yediklerimi içtiklerimiz yazayım bari :56:

Sabahları geç kalktığım için
11 gibi felan 2 dilim salçalı ekmek , pekmezli süt içtim

Ara 4 adet şu eti formların pirinç patlağı var ya ondan yanına şekersiz nescafe

Akşamda 1 kase çorba salata yoğurt

Arada mandalina yemeği düşünüyor ve günü kapatma niyetindeyim..
Akşama maç var herkes bize toplaşcak o kargaşada cips neyin yemem inşallah :37:

hoşgeldin rkadaşım

sana naçizane tavsiyem süt grubuyla pekmezi aynı anda alma sütteki kalsiyum demiri bağlayarak kullanamaz yapıyor pekmezle c vitaminini (mandalin portakal limon gibi) beraber alırsan demirin kullanımı artıyor .kan ilaçlarını portakal suyuyla tavsiye ediyor drlar

oyy oyyy ben ne talihsizim hangi topiğe girsem dumura uğruyom bi daha gelen giden olmuyorr

vakit tamam

$image.jpg

Bugun ki ara öğünüm nescafe sekersiz bu ara da

Sabah kalkınca yarım litre su

Sabah kurtsaydım o yüzden kepekli ekmege beyaz peynir zeytin ezmesi domates salatalıklı sandviç, sekersiz cay

Suff benide listene eklememiştim bende kalabalık bir grupta bulunmak isterim yaklaşık olarak
Ayın 1: 86 şuan ;84,5 hedef:68 yaş:25 boy:1.77

hoşgeldin rkadaşım

sana naçizane tavsiyem süt grubuyla pekmezi aynı anda alma sütteki kalsiyum demiri bağlayarak kullanamaz yapıyor pekmezle c vitaminini (mandalin portakal limon gibi) beraber alırsan demirin kullanımı artıyor .kan ilaçlarını portakal suyuyla tavsiye ediyor drlar

Hiç bilmiyorum çok teşekkürler bir denemeyeyim bari sağolasın :13:

Eki Görüntüle 851803

Bugun ki ara öğünüm nescafe sekersiz bu ara da

Sabah kalkınca yarım litre su

Sabah kurtsaydım o yüzden kepekli ekmege beyaz peynir zeytin ezmesi domates salatalıklı sandviç, sekersiz cay

şimdiye kadar gayet iyi maaşallah :nazar: Umarım azmimiz hiç bitmez:26:

Bende bugün yediklerimi içtiklerimi yazayım

Sabah 1 dilim köy ekmeği, az peynir yanınada ballı limonlu şerbet giib bişi :))

Ara 2 mandalina 1 kaşıkda pekmez aldım

Akşam yemeğini etli patates yemeği yapmayı planlıyorum hadi bakalım çizgimdem çıkmam inşallah
iyi gidiyor gibi :15:

herkes gitti beni yarı yolda bıraktılar sende bırakma he !
sabah süper yapmışsın diyetteyiz diye yararlı şeyleri de bırakmamalıyız doğrusu. türk kahvesi umarım şekersizdir.

bende sabah 2 siyah 2 yeşil zeytin.
1 kk peynir1 light kızarmış form ekmeği
1 bardak (1kşk elma sirkesi, 1kşk bal bir bardak su)

öğle:
5 ızgara köfte
3 ızgara biber
1 ızgara domates
5-6 kaşık bulgur pilavı
1 ayran
1 küçük kase yoğurt
2 dilim ekmek
1 kayısı meyveli yoğurdu

uyamıyorum artık sinnirim bozuldu çok yiyorum yine.
aşk olsun canım ya bırakırmıyız hiç benim nette sorun vardı o yüzden giremedim ama diyeti bozmadım 2 gündürde oruç tutuyordum zaten ama genede az yedim özelden msj yazamıyorum sen özelden msj atta ben seni ekliyeyim:16:
Merhaba Hanımlar bende geleyim mi aranıza :74:

tatlım sende hoş gelmişsin aramıza inşallah hedefine ulaşırsın:29:

sabah 09.00
1 yumurta
4 tane zeytin
1 tane etimek
1 fincan yeşil çay
14.00
1fincan nescafe spor yapmadım bugün çocuğu yuvaya götürdüm geldim spor sayılır heralde:17:

Back