Diyetisyen eşliğinde yaşam tarzını değiştirerek zayıfla!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Takip istiyorum katılanların isimlerini ben toplayıp etiketlicem en kısa zamanda. Onları yarından itibaren takip etmede bana yardımcı olmanı istiyorum. Günlük ne kadar su içildi kimler aktif kimlerden bir gün boyunca ses çıkmadı gibi
Bende hergün aktifim :KK66:

Takip istiyorum katılanların isimlerini ben toplayıp etiketlicem en kısa zamanda. Onları yarından itibaren takip etmede bana yardımcı olmanı istiyorum. Günlük ne kadar su içildi kimler aktif kimlerden bir gün boyunca ses çıkmadı gibi
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

@Dediyy @Kahvetelvesimoon @kafestekikiz @BLUEDENIZ @sevgitek @Yasmingul18 @mehlika_ @Stevya @Cemoos @Merve ceylan @Vanillin @Irregularverbs @Kmsl Hnd @suspushanimcim @tutumlu kirpi @Yasamms @DEMREE @namelesself @28mn @sero3
Eveett ekibimiz hazır yarından itibaren başlıyoruz kızlar🥰 ilk adimimiz cuma gününe kadar sadece su içme alışkanlığını edinecegiz. Herkes en az 2-3 litre su içecek. Cumadan sonra artık su içiminin yanına en az 30 dakika tempolu yürüyüşu ekleyeceğiz ☺️

Yarın herkes aç karnına tartilip tartı sonucunu, boyunu, gelmek istediği kiloyu, varsa hastalıklarını, kullandığı ilaçları beni etiketleyerek yazsın. Ve gün sonunda herkes rapor vermek ile sorumlu bu raporları yardımcılarım minikkkkkkk minikkkkkkk ve D Dediyy yi de etiketleyerek yapın ben yoğun olduğum zamanlarda onlar kontrolü sağlayacak 🥰

Amacımız hızlı kilo vermek değil. Adım adım yaşam tarzımızi değiştirmek ve kilo vermeye başlamak 💪🏻

Eveett ekibimiz hazır yarından itibaren başlıyoruz kızlar🥰 ilk adimimiz cuma gününe kadar sadece su içme alışkanlığını edinecegiz. Herkes en az 2-3 litre su içecek. Cumadan sonra artık su içiminin yanına en az 30 dakika tempolu yürüyüşu ekleyeceğiz ☺️

Yarın herkes aç karnına tartilip tartı sonucunu, boyunu, gelmek istediği kiloyu, varsa hastalıklarını, kullandığı ilaçları beni etiketleyerek yazsın. Ve gün sonunda herkes rapor vermek ile sorumlu bu raporları yardımcılarım minikkkkkkk minikkkkkkk ve D Dediyy yi de etiketleyerek yapın ben yoğun olduğum zamanlarda onlar kontrolü sağlayacak 🥰

Amacımız hızlı kilo vermek değil. Adım adım yaşam tarzımızi değiştirmek ve kilo vermeye başlamak 💪🏻
Tamamdır patron 😎

Benim 500 ml bardağım var ondan günde 4 tane içmeyi kendime sorumluluk edindim şuan regl dönemindeyim bitince tartı ve sporu dahil edeyim olurmu ama burdayım :KK66:

C
Fazla tüketilen karbonhidrat bel çevresinde toplanır. Siz 43 kg olduğunuzda da bel, göbek çevresinden şikayetçiyseniz bunun bir nedeni yağ oraninizin çok yüksek olması diğer nedeni de hayatınızda karbonhidratlara çok yer veriyor olmanızdır. Karbonhidrati kisitladiginiz zaman göbeğinizin incelediğini fark edeceksiniz 🥰
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin. Bizim ailenin tum kadinlari boyle genetik saniyodum ben:110:dikkat etmeye calisacam bundan sonra

Ayyy yeniden motive olmak güzel👍👍👍👍
Bugün regl oldum ve doyana kadar yedim amacım kurban bayramına kadar ne kadar verirsem o kadar iyi👏👏👏👏

Günaydın kızlar 🤗ilk tartı resmi benden gelsin ☺️haydii bismillah🙏

Eklentiler

• IMG_20210607_061212.jpg
    IMG_20210607_061212.jpg
    137,4 KB · Görüntüleme: 26
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X