Diyetisyen eşliğinde yaşam tarzını değiştirerek zayıfla!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba kızlar nasılsınız? Ben bu aralar çok yoğunum buraya da giremiyorum ve birazcık vicdan azabı duyuyorum
Yaz mevsimi olduğu için ve hafta sonu olunca normal sevgili diyetisyencim,tatlı canınızı üzmeyesiniz.

Sevgili diyetisyencim ve arkadaşlar bir önerim olacak,

Günlük menü yazalım mi ,en azından kendimizi frenlemis oluruz.
Ne dersiniz?

bahanelerle yaşamaya hiç niyetim yok keza memnun da değilim halimden :) iç rahatsızlığım da burdan geliyor tabi. Süt-yeşil çay-tarçın-zencefil kürüne başladım birkaç gündür onu yapıyorum sabah ve akşam.Böylelikle önceliğim başlangıç kiloma dönmek.Şimdiden 2 kilomu verdim bile.Önümüzdeki hafta kuzenimin kınası var, abiyemin içinde daha güzel görüneyim istiyorum. Kaçamaklarım bitti diyemem ama azaldı :) Kullandığım kür etkisini göstermeye devam ederse inşallah toparlanacağım verdiğim kiloları almak en büyük korkumdu

Bu kürün etkisi ne canım merak ettim

bende katılmak isterim

Günaydın,

Karnıyarık otunu kullanan var mı acaba ?

Kabızlık için kullanmak istiyorum ama cesaret edemedim.
Gunaydin
Ben degil ama arkadasim kullaniyor kabizlik icin cok iyi geldgni soylemisti. Ama adi ayrik otu diye biliyorum o oyle demisti

Bu arada topige gelmisken yazayim tiroit hastasi biri olarak bu benim icin super bir gelisme 60.7 ile basladgm bu yolda cuma gunu 59.3 ciktim . Bu beni cok mutlu etti. Hayatmda ilk kez caba gosterip kilo verebildgmi gordum

Harika! Tebrik ederim.
Benim ablam da tiroid hastası. 3 hafta da 2.9 kg verdi. Bir kaç yanlış aliskanligindan vazgeçti, bir kaç güzel alışkanlığı hayatına dahil etti, biraz da yediklerini dikkat etti ve sonuç bu...

Sevgili D diyetisyeninbiri cim sanki motivasyonumuz mu düşüyor yada ben mi öyleyim

Hafta hafta önerilerimiz olacak mıydı
Motivasyon düşüklüğü değil sadece buraya pek girme fırsatı bulamıyorum. Lütfen kusura bakmayın en yakın zamanda işlerimi rayına koyduğum an burdayım inşaallah moral motivasyon bozmak yok yola devam

Cok tesekkur ederim aynen dikkat edince veriliyor tabi bir de yuruyus cok etkili hareketsiz kalmamak gerekiyor

kızlar selam, ilk defa motivasyonum bu kadar yüksek benim. 3 gündür yediklerime dikkat ediyorum, bazı kaçamaklarım oldu tabii ama şeker ve beyaz ekmeği kestim. untad tambuğdaylı ekşi mayalı ekmeğini tüketiyorum yemeklerin yanında bir iki dilim maksimum.

kendime 1,5 litrelik şişe aldım 2 olmasa da en azından onu bitirmeye çalışıyorum her gün.

tuzu da minimuma indirdim. sabah kalkınca bir iki kuru kayısı yanında bir bardak suyla. sonra soğuk kahve yapıyorum şekersiz, doğru mu bilmiyorum ama o benim kahvaltım oluyor. D diyetisyeninbiri

akşam yemeğini illa sebze olacak demiyorum ne yaptıysak yiyorum ama yatmadan 3-4 saat önce yiyorum sonra bir şey yemiyorum.

egzersiz yürüyüş yapamıyorum ne yalan söyleyeyim, ama kızım var onu gezdir indir kaldır ev işi derken o da hareket oluyor bence

ve beni en motive eden şey 71.6 idim en son, bu sabah tartıldım 70.1 olmuşuuum hatta tartı 69da gidip geldi bi.

umarım sizi de motive edebilmişimdir biraz

edit: tiktokta görmüştüm bir kadın var haa huaa diye bağırarak bir karın egzersizi yaptırıyor, ona başlayacağım baya sonuç alan var günde 6 dakika

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…