- 29 Mart 2018
- 3.975
- 7.373
-
- Konu Sahibi diyetisyeninbiri
- #1.061
Ben devam ediyorum salarsak daha kötüye gideriz yapmaBir umut sürekli bakıyorum ama unutulduk sanırım ve ben iyice saldım bı basliyorum bı birakiyorum sürekli erteliyorum
Ben de saldim maalesef burda iyi motive olmustum. Ne yaparsak kendimiz icin yapariz tabi ama bir tuhaf oldum.Ben devam ediyorum salarsak daha kötüye gideriz yapma
Burada kaç topikte yazdım yürüyüş yaptım diyet yaptım motive olmak için , hepsi bıraktılar yürümeyi diyeti... bırakmadım şükür ben rutine oturturdum artık yaşam biçimi haline getirdim bir gün yurumesem su icmesem çok yesem vicdan yapıyorum kararlı olduktan sonra kimseye ihtiyacınız yok kendinize güvenin sadeceBen de saldim maalesef burda iyi motive olmustum. Ne yaparsak kendimiz icin yapariz tabi ama bir tuhaf oldum.
Benimde günlük rutinim olduBurada kaç topikte yazdım yürüyüş yaptım diyet yaptım motive olmak için , hepsi bıraktılar yürümeyi diyeti... bırakmadım şükür ben rutine oturturdum artık yaşam biçimi haline getirdim bir gün yurumesem su icmesem çok yesem vicdan yapıyorum kararlı olduktan sonra kimseye ihtiyacınız yok kendinize güvenin sadece
Ben devam ediyorum ama 4.takima dahil olarak yoksa motive olmadan zor.bura sessiz kaldı kimse devam etmiyomu
Ben ediyorum ama kimse yazmadığı için bende yazmıyorum. suyumu içiyorum günluk 15 bin adımı mı atıyorum. kadınlar yürüyor sayfamız var orada yarışıyoruz tatlı rekabetler oluyorbura sessiz kaldı kimse devam etmiyomu
Siz de gelsenize. Takim gercekten cok guzel motive ediyor .bura sessiz kaldı kimse devam etmiyomu
Ya ne guzel ,verdiniz mi peki?Ben ediyorum ama kimse yazmadığı için bende yazmıyorum. suyumu içiyorum günluk 15 bin adımı mı atıyorum. kadınlar yürüyor sayfamız var orada yarışıyoruz tatlı rekabetler oluyor
Olur beni etiketlermisin geliyimSiz de gelsenize. Takim gercekten cok guzel motive ediyor .
Evet toplamda 7 kilo verdimYa ne guzel ,verdiniz mi peki?
Bende devam ediyorum benide etiketlersen bende katılırım birbirimize motive çok güzel oluyoBen ediyorum ama kimse yazmadığı için bende yazmıyorum. suyumu içiyorum günluk 15 bin adımı mı atıyorum. kadınlar yürüyor sayfamız var orada yarışıyoruz tatlı rekabetler oluyor
Vaouvvv cok guzel , süpersiniz peki ne kadar surede ah ah ben de 7 kg versem yeterEvet toplamda 7 kilo verdim