- Konu Sahibi diyetisyeninbiri
- #1.001
Gunaydin limonlu su icildi 1 lt den fazla su içildi şuan aksama kdr 3 tamamlarim muhtemelen dışarıdaydim adım sayımıda fazla atmaya calisicam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım kendimi ifade edemedim.Malesef direk liste paylaşımım yok çünkü etik değil bu durum. Biz listeleri kişiye özel, kişinin yemek yeme davranışı, hastalıkları, alışkanlıkları, kilosu, dini, dili, ırkı vs bütün bunları göz önüne alarak planlıyoruz ve hep dediğimiz gibi bir liste birine iyi gelirken diğer kişiye iyi gelmeyebilir. Diyetler kişiye özeldir bu arada kaloriden ziyade içerik ile ilgilenmenizi tavsiye ederim
Öyle olabilir tabikideSanırım kendimi ifade edemedim.
Kendi listemi paylaşacağım, bir yerlerde yanlış varsa düzeltebilir misiniz demiştim.
Bu da olmuyorsa, sağlık olsun.
Keçiboynuzu unu +suyu neden tüketiyorsunuz?KAHVALTI:
250 Gr ev yoğurdu+40 Gr tahıl topping, 1 haşlanmış yumurta, 15 Gr siyah kuru üzüm, marul, yeşil biber, maydanoz.
Sade Türk kahvesi+10 Gr bitter çikolata
30 Gr keçiboynuzu unu+su
ÖĞLEN:
200 Gr karpuz, 40 Gr süzme beyaz peynir, 3 adet ceviz
Yeşil çay
AKSAM:
200 gr fit patlıcan musakka, 200 ml kefir
3 lt su
Bu dünkü menüm.
D diyetisyeninbiri
Dr önerisi, kalsiyum ve lif kaynağı olduğunu söyledi. Sindirim sistemime faydasını gördüm. Ancak severek içtiğim söylenemez.Keçiboynuzu unu +suyu neden tüketiyorsunuz?
Teşekkür ederim hocamMerhabalar, yeşil Beyaz çay içerisindeki katesinden dolayı tiroit hormonunu baskılar. Bu sağlıklı bireylerde bir sorun yasatmazken nodülü olan veya tiroidi çalışmayan kişilerde kilo verimini ters yönde etkileyebilir o yüzden önermiyoruz. Kişinin durumuna tahlillerine göre ve kişi içmek isterse bu tamamen doktor ve diyetisyenin insifiyatina göre değişir
Selamlar hafta sonu çok yoğun geçiyor , dün de yoğundu ne yiyorum nasıl yiyorum anlamıyorum.
Açlık süremi en az 14 saat yapmaya çalışıyorum .
Hafta içi daha iyiyim okulda olan işte olan düzenin daha rahat.
Tesellim vermiyorum ama almıyorum da hatta inceliyorum.
30 Gr keçiboynuzu unu özümsenecek kadar az değil ama. En azından miktarını azaltabilir veya tüketim sıklığını azaltabilirsinizDr önerisi, kalsiyum ve lif kaynağı olduğunu söyledi. Sindirim sistemime faydasını gördüm. Ancak severek içtiğim söylenemez.
Bu arada sürekli ilaç kullanmamı gerektiren herhangi bir rahatsızlığım yok.