Diyetisyen eşliğinde yaşam tarzını değiştirerek zayıfla!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Malesef direk liste paylaşımım yok çünkü etik değil bu durum. Biz listeleri kişiye özel, kişinin yemek yeme davranışı, hastalıkları, alışkanlıkları, kilosu, dini, dili, ırkı vs bütün bunları göz önüne alarak planlıyoruz ve hep dediğimiz gibi bir liste birine iyi gelirken diğer kişiye iyi gelmeyebilir. Diyetler kişiye özeldir 🥰 bu arada kaloriden ziyade içerik ile ilgilenmenizi tavsiye ederim 🌺
Sanırım kendimi ifade edemedim.
Kendi listemi paylaşacağım, bir yerlerde yanlış varsa düzeltebilir misiniz demiştim.
Bu da olmuyorsa, sağlık olsun. 😍

KAHVALTI:

250 Gr ev yoğurdu+40 Gr tahıl topping, 1 haşlanmış yumurta, 15 Gr siyah kuru üzüm, marul, yeşil biber, maydanoz.

Sade Türk kahvesi+10 Gr bitter çikolata

30 Gr keçiboynuzu unu+su

ÖĞLEN:

200 Gr karpuz, 40 Gr süzme beyaz peynir, 3 adet ceviz

Yeşil çay

AKSAM:

200 gr fit patlıcan musakka, 200 ml kefir

3 lt su

Bu dünkü menüm.

D diyetisyeninbiri

Son düzenleme:
KAHVALTI:

1 adet haşlanmış yumurta, 40 Gr beyaz peynir, 5 adet yeşil zeytin, 10 Gr çiğ çerez, 10 Gr siyah kuru üzüm, 2 adet kiraz domates, salatalik, marul, 3 adet sivri biber.

30 Gr keçiboynuzu unu+su

ÖĞLEN:

1 yeşil elma, 3 ceviz, 200 ml kefir

Yeşil çay

AKŞAM:

100 Gr tavuk ızgara, 200 Gr zeytinyağlı kabak yemegi

3 lt su

D diyetisyeninbiri

D diyetisyeninbiri

KAHVALTI:

200 Gr soğanlı menemen, 30 gr sepet peyniri, 44 Gr tam buğday ekmeği, 10 Gr çiğ çerez, 10 Gr siyah kuru üzüm, salatalik, marul, açık cay.

ÖĞLEN:

250 Gr ev yoğurdu, 2 küçük kayısı, 6 adet kiraz, 3 adet ceviz

Yeşil çay

AKSAM:

120 Gr ızgara köfte, yesil salata, 200 ml ayran

3 lt su

D diyetisyeninbiri

KAHVALTI:

40 Gr mom's granola
200 ml süt
1 haşlanmış yumurta, 10 Gr çiğ kaju, 10 gr siyah kuru üzüm, salatalik, biber, marul

Sade Türk kahvesi
5 Gr Bitter çikolata

40 Gr keçiboynuzu unu+su

OGLEN:

150 Gr kavun, 250 Gr ev yoğurdu, 2 ceviz içi.

Yeşil çay

AKSAM:

200 Gr etli nohut
200 ml ayran
Bool karışık salata

3 lt su

KAHVALTI:

250 Gr ev yoğurdu+40 Gr tahıl topping, 1 haşlanmış yumurta, 15 Gr siyah kuru üzüm, marul, yeşil biber, maydanoz.

30 Gr keçiboynuzu unu+su

ÖĞLEN:

200 Gr karpuz, 40 Gr süzme beyaz peynir, 3 adet ceviz

Yeşil çay

AKSAM:

200 gr fit patlıcan musakka, 200 ml kefir

3 lt su

Bu dünkü menüm.

D diyetisyeninbiri
Keçiboynuzu unu +suyu neden tüketiyorsunuz?

Merhabalar, yeşil Beyaz çay içerisindeki katesinden dolayı tiroit hormonunu baskılar. Bu sağlıklı bireylerde bir sorun yasatmazken nodülü olan veya tiroidi çalışmayan kişilerde kilo verimini ters yönde etkileyebilir o yüzden önermiyoruz. Kişinin durumuna tahlillerine göre ve kişi içmek isterse bu tamamen doktor ve diyetisyenin insifiyatina göre değişir 🙂
Teşekkür ederim hocam

Selamlar hafta sonu çok yoğun geçiyor , dün de yoğundu ne yiyorum nasıl yiyorum anlamıyorum.

Açlık süremi en az 14 saat yapmaya çalışıyorum .

Hafta içi daha iyiyim okulda olan işte olan düzenin daha rahat.

Tesellim vermiyorum ama almıyorum da hatta inceliyorum.

16 17 saat aclik yapiyorum ama bende kilo veremiyorum ama inceliyorum sanirim bedensel olarak rahatim
Selamlar hafta sonu çok yoğun geçiyor , dün de yoğundu ne yiyorum nasıl yiyorum anlamıyorum.

Açlık süremi en az 14 saat yapmaya çalışıyorum .

Hafta içi daha iyiyim okulda olan işte olan düzenin daha rahat.

Tesellim vermiyorum ama almıyorum da hatta inceliyorum.

Dr önerisi, kalsiyum ve lif kaynağı olduğunu söyledi. Sindirim sistemime faydasını gördüm. Ancak severek içtiğim söylenemez. 🤦
Bu arada sürekli ilaç kullanmamı gerektiren herhangi bir rahatsızlığım yok.
30 Gr keçiboynuzu unu özümsenecek kadar az değil ama. En azından miktarını azaltabilir veya tüketim sıklığını azaltabilirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X