Diyetisyen eşliğinde yaşam tarzını değiştirerek zayıfla!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bugün başlıyorum

yeni gördüm konuyu. takipteyim. İnşaAllah bende zayıflarım. Daha önce çooook diyete başlayıp, bıraktım. neler yapmadımki zayıflamak için. sonuç hep hüsran.

Ben de aranıza katılmak istiyorummm. Boy:165 Kilo:78.4 15 haftalık gebeyim. Doktorum 1 ay sonra 3 4 kilo vermemi istedi. Şok diyetler, aşırı sporlar yapılmadığı sürece gebe olmanın dengeli beslenmeye engel oldugunu dusunmuyorum. 74 kilo ile hamile kaldım.

Yapılan rutin kontrol amaçlı tahlillerimde d vitaminim yine düşük çıktı ve şeker hastalığı teşhisi kondu ama bununda üstesinden gelicem inşAllah 14,5 olan insilün direncimi 8,5 düşürmüşüm daha çok gayret etmem gerek spor diyet devam sizler naptınız

ne oldu gönüllülük esastı 3 aydır siteye uğramadınız, hep haklı çıkıyorum hep haklı

iş ahlakı, meslek etiği bir ay sürüyor. Yalvar yakar hesabını açtırdı 1 ay sitede dolaştı sonra hade bana eyvallah girmeye vaktim olmuyor. Sanki biz ne olur gel dedik ... aynı hatayı yapıp farklı sonuç beklemek hata. Bunları buldun mu atacaksın siteden. Üyemiz bana hesap soruyor neden bunda devamlılık yok diye ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…