Diyetisyen eşliğinde yaşam tarzını değiştirerek zayıfla!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz de dün oğlum bisikletten düştü hastane doktor derken stresli ve yorucu bir gün oldu .
Su aklıma geldikçe içmeye çalıştım .

Ama yeme işini abartmış olabirim.

Bugün 50dk yürüyüş yaptım kahvaltıdan önce .

önceki halimde ben de çok mesafeliydim böyle kendine telkinlerde bulunmak çok işe yarıyor gerçekten. sizin adınıza da sevindim umarım ben de bir an önce kendimi toparlarım :)

slm bende katılmak istiyorum diyetisyen hanım acaba benide yönlendirebilir misiniz?Benimde zayıflamaya çok ihtiyacım var bende tatlı yiyeceklerden vazgeçemiyorum dışarıdan abur cubur yada paketli ürün alıp yemiyorum ama evde kendim yapıyorum(eşim ve çocuklar istedikleri icin).ilk sayfa ve şu ana kadar yazılmış son sayfa hariç diğer sayfaları yorumları okumadım malum 66 sayfa var eğer kabul görürseniz bende varım bu yolculukta

Hocam yeşil beyaz çay tiroit hastalarına neden önerilmiyor. Ben de nodül var ama kanımdaki oran güzel ilaç kullanmıyorum. Cevabınızı merak edyrm
Merhabalar, yeşil Beyaz çay içerisindeki katesinden dolayı tiroit hormonunu baskılar. Bu sağlıklı bireylerde bir sorun yasatmazken nodülü olan veya tiroidi çalışmayan kişilerde kilo verimini ters yönde etkileyebilir o yüzden önermiyoruz. Kişinin durumuna tahlillerine göre ve kişi içmek isterse bu tamamen doktor ve diyetisyenin insifiyatina göre değişir

Malesef direk liste paylaşımım yok çünkü etik değil bu durum. Biz listeleri kişiye özel, kişinin yemek yeme davranışı, hastalıkları, alışkanlıkları, kilosu, dini, dili, ırkı vs bütün bunları göz önüne alarak planlıyoruz ve hep dediğimiz gibi bir liste birine iyi gelirken diğer kişiye iyi gelmeyebilir. Diyetler kişiye özeldir bu arada kaloriden ziyade içerik ile ilgilenmenizi tavsiye ederim

Tekrardan aramıza hoşgeldiniz o zaman

Öncelikle derin bir nefes alarak tekrar bu sürece neden başlamak istediğinizi kendinize sesli bir şekilde söyleyin. Daha önce başarılı bir diyet geçmişiniz var yani daha önce başardınız şimdi neden basaramayasiniz? Kullandığınız ilaç evet yemek yeme durumunuzu etkiliyordur ama buna sığınmak sadece bahane olur. Bahanelere hayatınızda yer vermeyerek yola başlayabilirsiniz

Tabikide hoşgeldiniz aramıza. İlk sayfa da nasıl ilerlediğimizin basamakları var onları hayatınıza ekleyerek çok rahat sizde başarabilirsiniz tatlıyı birden bırakmak zor olacaktır en azından porsiyonu kontrol altına alabilirsiniz suanlik. Zamanla da tüketilme süresini azaltirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…