Diyetisyen eşliğinde yaşam tarzını değiştirerek zayıfla!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Egzersizi burayada atabilir misiniz? Ben de denk geliyorum gerçekten faydası var mı?

Estağfurullah ,Aralıklı Oruç tutmak tarzı beslenme günde bir veya 2 öğün beslenme kalan zamanlarda cay kahve su sado sıvı şekilde devam etmek internetten intermitten fasting beslenme diye bakabilirsiniz
Bende bugün den itibaren başladım aralıklı oruca
Ve tam 28 günde 6.700 gr verdim kızlar hem diyetisyenimizin hemde gittiğim diyetisyen sayesinde ve azimle inşallah daha da gidicek bugğn kontrolüm vardı acayip sevindim inşallah yol uzun ama içimdeki azim ve hırsla kilolar gidicek

Benimde ara ara kaçamaklarıma rağmen sırt yanlarımdaki katlar gitti dümdüz oldu sizede sevindim kilo çok kötü bişeymiş bunuda 4 senede tecrübe ettim inşAllah Allah sağlık versin gider elbet ben bayramdan sonra olacağım ameliyata odaklanıyorum bu ara hayırlısıyla inşAllah , hayırlı akşamlar sevgiler

Estağfurullah ,Aralıklı Oruç tutmak tarzı beslenme günde bir veya 2 öğün beslenme kalan zamanlarda cay kahve su sado sıvı şekilde devam etmek internetten intermitten fasting beslenme diye bakabilirsiniz
E ben zaten hep böyle besleniyorum sabah kahvaltı akşam yemek öğlen yemiyorum aralarda bazen meyve yersem oda evdeysem değilsem oda yok zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…