- 29 Mart 2018
- 3.975
- 7.373
-
- Konu Sahibi diyetisyeninbiri
- #1.041
Egzersizi burayada atabilir misiniz? Ben de denk geliyorum gerçekten faydası var mı?kızlar selam, ilk defa motivasyonum bu kadar yüksek benim. 3 gündür yediklerime dikkat ediyorum, bazı kaçamaklarım oldu tabii ama şeker ve beyaz ekmeği kestim. untad tambuğdaylı ekşi mayalı ekmeğini tüketiyorum yemeklerin yanında bir iki dilim maksimum.
kendime 1,5 litrelik şişe aldım 2 olmasa da en azından onu bitirmeye çalışıyorum her gün.
tuzu da minimuma indirdim. sabah kalkınca bir iki kuru kayısı yanında bir bardak suyla. sonra soğuk kahve yapıyorum şekersiz, doğru mu bilmiyorum ama o benim kahvaltım oluyor. D diyetisyeninbiri
akşam yemeğini illa sebze olacak demiyorum ne yaptıysak yiyorum ama yatmadan 3-4 saat önce yiyorum sonra bir şey yemiyorum.
egzersiz yürüyüş yapamıyorum ne yalan söyleyeyim, ama kızım var onu gezdir indir kaldır ev işi derken o da hareket oluyor bence
ve beni en motive eden şey 71.6 idim en son, bu sabah tartıldım 70.1 olmuşuuumhatta tartı 69da gidip geldi bi.
umarım sizi de motive edebilmişimdir biraz
edit: tiktokta görmüştüm bir kadın var haa huaa diye bağırarak bir karın egzersizi yaptırıyor, ona başlayacağım baya sonuç alan var günde 6 dakika
link atmak yasak mı emin değilim özelden gönderiyorumEgzersizi burayada atabilir misiniz? Ben de denk geliyorum gerçekten faydası var mı?
Ben bugun ilk kez 82.6 geldim baya saskinim ayni duzen devam ediyodum ama yemek yiyemiyorum sicaktan ondan oldu galibaGunaydin nasilsiniz ? Nasil gidiyor?
Bende if le başladım tekrar cumkuy canım sirekli biseyler yemek istiyor özellikle akşamları. Gündüz yersin diyerek oyaliyorum kendimi. 4 4 buçuk kilo verdim bi bu kadar daha versem yine yetecek
Estağfurullah ,Aralıklı Oruç tutmak tarzı beslenme günde bir veya 2 öğün beslenme kalan zamanlarda cay kahve su sado sıvı şekilde devam etmek internetten intermitten fasting beslenme diye bakabilirsinizİf ne oluyor cahilligimi maruz görün
Bende bugün den itibaren başladım aralıklı orucaEstağfurullah ,Aralıklı Oruç tutmak tarzı beslenme günde bir veya 2 öğün beslenme kalan zamanlarda cay kahve su sado sıvı şekilde devam etmek internetten intermitten fasting beslenme diye bakabilirsiniz
Benimde ara ara kaçamaklarıma rağmen sırt yanlarımdaki katlar gitti dümdüz oldu sizede sevindim kilo çok kötü bişeymiş bunuda 4 senede tecrübe ettim inşAllah Allah sağlık versin gider elbet ben bayramdan sonra olacağım ameliyata odaklanıyorum bu ara hayırlısıyla inşAllah , hayırlı akşamlar sevgilerBende bugün den itibaren başladım aralıklı oruca
Ve tam 28 günde 6.700 gr verdim kızlar hem diyetisyenimizin hemde gittiğim diyetisyen sayesinde ve azimle inşallah daha da gidicek bugğn kontrolüm vardı acayip sevindim inşallah yol uzun ama içimdeki azim ve hırsla kilolar gidicek
E ben zaten hep böyle besleniyorum sabah kahvaltı akşam yemek öğlen yemiyorumEstağfurullah ,Aralıklı Oruç tutmak tarzı beslenme günde bir veya 2 öğün beslenme kalan zamanlarda cay kahve su sado sıvı şekilde devam etmek internetten intermitten fasting beslenme diye bakabilirsiniz
Siz zaten biliyomuşsunuz bilmedenE ben zaten hep böyle besleniyorum sabah kahvaltı akşam yemek öğlen yemiyorumaralarda bazen meyve yersem oda evdeysem değilsem oda yok zaten