- 29 Mart 2018
- 3.975
- 7.373
-
- Konu Sahibi diyetisyeninbiri
Üzmeyin kendinizi 400 Gr az bir kilo değil. Vücudumuz her zaman çok kilo veremez kendini korumaya alır. Belki bir yerlerde hata yaptınız veya vücudun biraz zamana ihtiyacı vardır. Haftaya daha güzel sonuçlar alabilirsiniz pes etmez ve dikkat edersenizGünaydın. Geçen hafta 60.80 bu hafta 60.40 sadece 400gram gitmiş. Neden böyle oldu bilmiyorum çok üzüldüm
Süpersiniz Merve hanımGünaydın gizemli diyetisyenim@diyetisyeninbiri çok mutluyum ama ben baya baya diyetteyim Eki Görüntüle 2878782
Dün akşam ki kaçamağı rağmen birdeİlk ke bu hafta 500 gr gitmis 83.2 geldim
Dikkat edilmemiş olmasına rağmen 600 Gr mükemmel sonuçGünaydın...65.1 kg çıktım. Geçen hafta 65.7 kg çıkmışım.600 gr gitmiş. Ben hiç verememişimdir diyordum ama vermişim sevindim. Bu hafta yediklerime hiç dikkat edememişim. Demek dikkat etseymişim daha güzel verecekmişim
Tebrikler 500 gr vermişsinizGünaydın 62,5 şuan 62
Bişi sormak istiyorum sevgili diyetisyenimiz bu aralar sabahları geç kalkıyorum 10-11 gibi bu uyku etkilermi diyeti
Tebrikler 700 Gr uçtu gitti bir hafta daMerhaba gecen hafta 80.5 tim bu sabah 79.8 olmusumm
Çok teşekkür ederim artık haftasonu kaçamaklarıda olmayacak , artık tatlı krizlerim yok canım şekerli gıdalar istemiyo alıştı vücudum demekki bunlar hep güzel şeyler herşey daha iyi olacak inşAllah sizinleTebrikler 500 gr vermişsinizuyku da diyet kalitesini etkiler örneğin çok uyumak veya yetersiz uyumak istenilen bir durum değildir. 6-8 saat uyumak yeterlidir
Ac karnına tartilsaydiniz daha doğru bir karşılaştırma olurdu ama bu sonuçtan bile güzel bir kilo veriminiz olduğu anlaşılıyor tebriklerBen de geçen hafta 70.5 tüm sanırım,sabah suyumu çayımı içtim kahvaltımı da yapıp tartıldım 70.3 geldim .
Tartıya yansımıyor ama incelediğimi hissediyorum kıyafetlerimden.
Eva fitness yapacağım farklı olarak bedeni şaşırtmak için bakalım ne kadar etkileyecek.
Bu fedakarlıkların karşılığını elbet alacağızBu sıcakda 40 dak kahvaltı öncesi zorladı ama kolay olsaydı herkes yapardı
Sadece minik kurallarla 600 gr gittiyse birde tam olarak dikkat etmeye başlarsanız çok güzel sonuclar alacağınız kesinTunaydinnn 77.4 gece hafta bugün 76.8 henüz sizin dediğinizden başka birsey yapmıyorum porsiyon azaltma fln hiç dikkat etmiyorum artık dikkat edicem birde birşey sorucam regliden kaç gün sonra gerçek kilo ortaya çıkar
Kaçamaklar kalkınca sonuçlar daha da guzellesecektirrÇok teşekkür ederim artık haftasonu kaçamaklarıda olmayacak , artık tatlı krizlerim yok canım şekerli gıdalar istemiyo alıştı vücudum demekki bunlar hep güzel şeyler herşey daha iyi olacak inşAllah sizinle
Baslangic kiloma dondum en azindan diyetisyencim yaDün akşam ki kaçamağı rağmen birdedemek ki kilo verebiliyoruz hadi hazır kilo verimini görmeye başlamışken pes etmeden devam edelim
Evet inşallah. Daha dikkat edicemDikkat edilmemiş olmasına rağmen 600 Gr mükemmel sonuçhaftaya daha dikkatli olalim o zaman olur mu
Tebrikler 700 Gr uçtu gitti bir hafta daartık 8li rakamları değil 7li rakamlara geçtik. Hadi en yakın zamanda şu 7lerden de kurtulalım