Diyetisyen eşliğinde yaşam tarzını değiştirerek zayıfla!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de geçen hafta 70.5 tüm sanırım,sabah suyumu çayımı içtim kahvaltımı da yapıp tartıldım 70.3 geldim .

Tartıya yansımıyor ama incelediğimi hissediyorum kıyafetlerimden.
Eva fitness yapacağım farklı olarak bedeni şaşırtmak için bakalım ne kadar etkileyecek.

Günaydın. Geçen hafta 60.80 bu hafta 60.40 sadece 400gram gitmiş. Neden böyle oldu bilmiyorum çok üzüldüm
Üzmeyin kendinizi 400 Gr az bir kilo değil. Vücudumuz her zaman çok kilo veremez kendini korumaya alır. Belki bir yerlerde hata yaptınız veya vücudun biraz zamana ihtiyacı vardır. Haftaya daha güzel sonuçlar alabilirsiniz pes etmez ve dikkat ederseniz

Dikkat edilmemiş olmasına rağmen 600 Gr mükemmel sonuç haftaya daha dikkatli olalim o zaman olur mu

Günaydın 62,5 şuan 62
Bişi sormak istiyorum sevgili diyetisyenimiz bu aralar sabahları geç kalkıyorum 10-11 gibi bu uyku etkilermi diyeti
Tebrikler 500 gr vermişsiniz uyku da diyet kalitesini etkiler örneğin çok uyumak veya yetersiz uyumak istenilen bir durum değildir. 6-8 saat uyumak yeterlidir

Tebrikler 500 gr vermişsiniz uyku da diyet kalitesini etkiler örneğin çok uyumak veya yetersiz uyumak istenilen bir durum değildir. 6-8 saat uyumak yeterlidir
Çok teşekkür ederim artık haftasonu kaçamaklarıda olmayacak , artık tatlı krizlerim yok canım şekerli gıdalar istemiyo alıştı vücudum demekki bunlar hep güzel şeyler herşey daha iyi olacak inşAllah sizinle

Ac karnına tartilsaydiniz daha doğru bir karşılaştırma olurdu ama bu sonuçtan bile güzel bir kilo veriminiz olduğu anlaşılıyor tebrikler aslında en önemli şey incelmelerdir tartıdaki rakamlardan ziyade

Sadece minik kurallarla 600 gr gittiyse birde tam olarak dikkat etmeye başlarsanız çok güzel sonuclar alacağınız kesin tebrikler

Kaçamaklar kalkınca sonuçlar daha da guzellesecektirr

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…