- 19 Eylül 2013
- 4.877
- 9.356
-
- Konu Sahibi diyetisyeninbiri
Ah bi gitse gitmiyorrrrBence süper gidiyorsunuz ,aynen bırakmak yok. Az az da olsa kalıcı gidiyor kilolar emin olun.
Çok teşekkür ederim bu defa başarıcam çok kararlı ve azimliyim hepimiz eksilelim inşBence süper gidiyorsunuz ,aynen bırakmak yok. Az az da olsa kalıcı gidiyor kilolar emin olun.
Gidicek sen pes etme bende öyleydim gram gitmiyodu ama if bence çok etkili kısada olsa deneAh bi gitse gitmiyorrrr
Ya canim ben if yaomak istiyorum aalinda ama sabah kahvaltim 9 gibi aksam yemegim ya 3 te yiyorum daha yemiyorum ya da 10 da yiyorum yani nasil yapsam bilemedim ya bi 3 4 kilo versem devamini getirecegim ama gram kipirdamiyor Allahtan almiyorum ama vermiyorum halaGidicek sen pes etme bende öyleydim gram gitmiyodu ama if bence çok etkili kısada olsa dene
Selam, bende 2 haftadır diyetteyim bugün 15.gunum 3 kg 300 Gr vermisim.tabiki diyetisyenimiz çok daha iyi bilir ama yapabiliyorsaniz Leslie yapmanizi tavsiye ederim.bence çok fark ettiriyor.youtube da videoları var haftada 5 gün yapıyorum ben 2 mile olandan.Ya canim ben if yaomak istiyorum aalinda ama sabah kahvaltim 9 gibi aksam yemegim ya 3 te yiyorum daha yemiyorum ya da 10 da yiyorum yani nasil yapsam bilemedim ya bi 3 4 kilo versem devamini getirecegim ama gram kipirdamiyor Allahtan almiyorum ama vermiyorum hala
Canim calisiyorum isletmemizin basinda duruyorum aksam 10 gibi evde oluyorum o zaman da halim kalmiyo zaten yogunluk olmadigi aralarda cikip yuruyorum sadeceSelam, bende 2 haftadır diyetteyim bugün 15.gunum 3 kg 300 Gr vermisim.tabiki diyetisyenimiz çok daha iyi bilir ama yapabiliyorsaniz Leslie yapmanizi tavsiye ederim.bence çok fark ettiriyor.youtube da videoları var haftada 5 gün yapıyorum ben 2 mile olandan.
Anladım, evet çalışınca kolay değil doğru.Canim calisiyorum isletmemizin basinda duruyorum aksam 10 gibi evde oluyorum o zaman da halim kalmiyo zaten yogunluk olmadigi aralarda cikip yuruyorum sadece
Sabahı biraz geç yapsan akşamıda erkene çeksen aradaki öğünü kaldırıp atıştırma yapsan olabilirYa canim ben if yaomak istiyorum aalinda ama sabah kahvaltim 9 gibi aksam yemegim ya 3 te yiyorum daha yemiyorum ya da 10 da yiyorum yani nasil yapsam bilemedim ya bi 3 4 kilo versem devamini getirecegim ama gram kipirdamiyor Allahtan almiyorum ama vermiyorum hala
Deniycem insaAllah kuzumSabahı biraz geç yapsan akşamıda erkene çeksen aradaki öğünü kaldırıp atıştırma yapsan olabilir
Bence de gayet iyi zaten haftada ortala 500 1000gram normal. Bende yarını sabırsızlıkla bekliyorum bakalım kaç çıkacakGünaydın 64,5 olarak başlamıştım az önce tartıldım 62 biraz az az gidiyo ama sonuçta gidiyo durmak yok devam
500 ml su ve ardından 45 dak tempolu yürüyüş kahvaltı öncesi …
Diyette başlamak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim..Merhaba arkadaşlar, ben Diyetisyen .........
Şimdilik adımı gizli tutmayı düşünüyorum. Çünkü burda bu konuyu açma amacım kendi reklamımı yapmak değil. Mesleğimin belki de bana verebileceği en güzel şeyi yaşamak istiyorum "çok fazla insanın hayatına dokunup onlardan iyi ki kelimesini duymak"
Eveett gelelim bu konunun amacına. Buraya daha yeni katıldım ve dünden beri yaptığım gözlemler sonucunda kilo problemi yüzünden çok fazla sorun, sıkıntı yaşamış kişiler var. Defalarca kez diyet deneyimlerinin sonucu hep hüsranla biten insanlar, diyeti aç kalmak olarak algılayan, değişik kürlerden medet umanlar vs vs vs
İşte ben bu duruma bir dur demek, diyetin aslında böyle çok zor bir şey olmadığını kanıtlamaya, sizlere göstermeye geldimöncelikle bir kilo verme geçmişi olan bir diyetisyen olarak sizleri çok iyi anladığımı ve anlayacağımı bilmenizi isterim
Nasıl ilerleyeceğimizden bahsediyorum...
Kilo vermeye basamak basamak başlayacağız. Şimdilik ilk basamağımız yarından itibaren tam 4 gün boyunca herkes en az 2-3 litre su tüketmeye başlayacak. Evet ilk kuralimiz bu. Diyette en çok göz ardı edilen konulardan biri malesef su. Diyete önce su içme alışkanlığı elde ederek başlayıp adım adım asıl diyete başlarsanız diyet hem size sıkıcı gelmeyecek hem de imkansız zor gibi görünmeyecektir. 5. günden itibaren hayatımıza sporu katacağız, daha sonra günde en az 2 kupa bitki çayı eklemeyi, hamur işini bırakmayı vs vs ilerleyeceğiz. Her şey adım adım olacak
Diyette İzlenece Adımlar
7-11 Haziran: Günde en az 2-3 litre su
11-14 Haziran: Hergün 30 dakika tempolu yürüyüş/egzersiz
14-18 Haziran: Hergün 2 kupa yeşil çay/beyaz çay**
18-21 Haziran:Bitter çikolata hariç tüm aburcuburlarla vedalaş
21-25 Haziran: Hergün 45 dakika tempolu yürüyüş/egzersiz
**Tiroit, tansiyon, hamilelik, hamilelik öncesi durumlarında lütfen tüketmeyin
Her adımın üzerine bir önceki adımlar eklenerek devam edilecektir. Örneğin 11-14 Haziran da hem suyumuzu içiyoruz hemde yürüyüşümüzu yapıyoruz.
Bu 4 gün boyunca suyunuzu tam içip istediğinizi yapabilirsiniz yani isterseniz tatlı yiyin isterseniz de hamur işi. Hepsini birden bırakmayacağız. Dediğim gibi adım adım onlara da sıra gelecek
Kimler benimle bu yolda olmak ister? 7 Haziran pazartesi başlıyoruz. Pazartesi günü sabah aç karnına tuvalet sonrası kiyafetsiz tartiliyoruz ve başlıyoruz
Gün sonunda mutlaka herkes günlük durumunu belirtecektir.
İlk ke bu hafta 500 gr gitmis 83.2 geldimGünaydınnn kızlar, bugün pazartesi ve tartı günümüzhadi bakalım herkes hem güncel hemde geçen haftaki kilosunu yazsın bakalım kimlerden ne kadar gitmiş?