Diyetisyen eşliğinde yaşam tarzını değiştirerek zayıfla!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gidicek sen pes etme bende öyleydim gram gitmiyodu ama if bence çok etkili kısada olsa dene
Ya canim ben if yaomak istiyorum aalinda ama sabah kahvaltim 9 gibi aksam yemegim ya 3 te yiyorum daha yemiyorum ya da 10 da yiyorum yani nasil yapsam bilemedim ya bi 3 4 kilo versem devamini getirecegim ama gram kipirdamiyor Allahtan almiyorum ama vermiyorum hala

Selam, bende 2 haftadır diyetteyim bugün 15.gunum 3 kg 300 Gr vermisim.tabiki diyetisyenimiz çok daha iyi bilir ama yapabiliyorsaniz Leslie yapmanizi tavsiye ederim.bence çok fark ettiriyor.youtube da videoları var haftada 5 gün yapıyorum ben 2 mile olandan.

Canim calisiyorum isletmemizin basinda duruyorum aksam 10 gibi evde oluyorum o zaman da halim kalmiyo zaten yogunluk olmadigi aralarda cikip yuruyorum sadece

Sabahı biraz geç yapsan akşamıda erkene çeksen aradaki öğünü kaldırıp atıştırma yapsan olabilir

Günaydın 64,5 olarak başlamıştım az önce tartıldım 62 biraz az az gidiyo ama sonuçta gidiyo durmak yok devam
500 ml su ve ardından 45 dak tempolu yürüyüş kahvaltı öncesi …
Bence de gayet iyi zaten haftada ortala 500 1000gram normal. Bende yarını sabırsızlıkla bekliyorum bakalım kaç çıkacak

Diyette başlamak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…