Diyetisyen eşliğinde yaşam tarzını değiştirerek zayıfla!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsallah devam ediyorum tabiki pes etmek yok hedefe ulaşana kadar

Günaydın ben bugün erkenciyim iyiyim sağlıklıyım çok güzelim Siz nasılsınız?
Bende iyiyim sağ olun herkesin bir güzelliği vardır bakmasını bilen bir göze sahipsen diye bir söz duymuştum kitaptan mi kulaktan bilmiyorum ama çok doğru bir söz bence

Merhabalar, ne kadar güzel bir başlık olmuş...

Ben de 18 Eylül 2020 gününden bu yana, tamamen dengeli beslenme üzerine kurulu bir diyet ve sağlığım elverdikce yaptığım yuruyuslerle 32 kilo verdim.
96.1 kg ile çıktığım yol, 64.1 kg'a ulaştı.
Diyetisyen yardımı almadım, tamamen kendi çabam...

Şu aralar maalesef sakatlandigim için yürüyüş veya başka bir spor yapamıyorum.
Üç ay kadar da pek mümkün görünmüyor.
Bu durumda kilomu korusam yeterli...
Zaten 60 kg olsam mutlu olurum.
Yaşım 54, boyum 1.63.

Önerileriniz var mı?

MaşAllah demeden geçemicem Allah sağlık şifa versin geçmiş olsun harika bi kilo verme olmuş bizdende esirgemeyin lütfen bazı püf noktaları bence sizde burda olun vaktiniz oldukça çabanızda neler oldu neler yaptınız çok duymak isterim siz zaten en zoru başarmışsınız sizin önerilerinize bizim ihtiyacımız var

Çok teşekkür ederim canım benim...

Fırsat buldukça tabi ki yazarım. Hareketliyken kilo vermek veya korumak zor değil. Sürekli istirahat halı nasıl olur işte onu bilemiyorum.

Çok teşekkür ederim canım benim...

Fırsat buldukça tabi ki yazarım. Hareketliyken kilo vermek veya korumak zor değil. Sürekli istirahat halı nasıl olur işte onu bilemiyorum.
Yine sağlıklı beslenerek koruyabilirsiniz , umarım kısa sürede iyileşirsiniz çok sevgiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…