- 1 Mart 2021
- 652
- 1.544
- 31
-
- Konu Sahibi diyetisyeninbiri
İnsallah devam ediyorum tabiki pes etmek yok hedefe ulaşana kadarÜzmeyin kendinizi 400 Gr az bir kilo değil. Vücudumuz her zaman çok kilo veremez kendini korumaya alır. Belki bir yerlerde hata yaptınız veya vücudun biraz zamana ihtiyacı vardır. Haftaya daha güzel sonuçlar alabilirsiniz pes etmez ve dikkat ederseniz
Olsun buda bir başarıBaslangic kiloma dondum en azindan diyetisyencim ya
Günaydın iyiyim siz nasılsınızGünaydın nasılsıniz bugün
Günaydın ben bugün erkenciyim iyiyim sağlıklıyım çok güzelimGünaydın nasılsıniz bugün
İyiyim teşekkürlerGünaydın iyiyim siz nasılsınızdün oğlumu uyuturken bende uyumuşum Leslie yapacaktım yine yapamadım suyumu ve yeşil çayımı içtim kaçamak yapmadım
Bende iyiyim teşekkürlerGünaydın iyiyim hocam siz nasılsınızkahvaltımı yaptım iki bardak su içildi kiraz sapı çayınida içtim gün başlasın
Bende iyiyim sağ olunGünaydın ben bugün erkenciyim iyiyim sağlıklıyım çok güzelimSiz nasılsınız?
SüpersinizGünaydın..Dün yazamadım . 3 lt geçmiştir su. İki kupa Yeşil çay içildi. 9219 adım atmışım bir de.
bugün de su ile başladım güne.
Çocukla biraz zor olsa da sporu yaptım yeşil çayımı da hazırlayacağım şimdi.İyiyim teşekkürlerbugün telafi edelim dünü olur mu?
MaşAllah demeden geçemicem Allah sağlık şifa versin geçmiş olsun harika bi kilo verme olmuş bizdende esirgemeyin lütfen bazı püf noktaları bence sizde burda olun vaktiniz oldukça çabanızda neler oldu neler yaptınız çok duymak isterim siz zaten en zoru başarmışsınız sizin önerilerinize bizim ihtiyacımız varMerhabalar, ne kadar güzel bir başlık olmuş...
Ben de 18 Eylül 2020 gününden bu yana, tamamen dengeli beslenme üzerine kurulu bir diyet ve sağlığım elverdikce yaptığım yuruyuslerle 32 kilo verdim.
96.1 kg ile çıktığım yol, 64.1 kg'a ulaştı.
Diyetisyen yardımı almadım, tamamen kendi çabam...
Şu aralar maalesef sakatlandigim için yürüyüş veya başka bir spor yapamıyorum.
Üç ay kadar da pek mümkün görünmüyor.
Bu durumda kilomu korusam yeterli...
Zaten 60 kg olsam mutlu olurum.
Yaşım 54, boyum 1.63.
Önerileriniz var mı?
Çok teşekkür ederim canım benim...MaşAllah demeden geçemicem Allah sağlık şifa versin geçmiş olsun harika bi kilo verme olmuş bizdende esirgemeyin lütfen bazı püf noktaları bence sizde burda olun vaktiniz oldukça çabanızda neler oldu neler yaptınız çok duymak isterim siz zaten en zoru başarmışsınız sizin önerilerinize bizim ihtiyacımız var
Yine sağlıklı beslenerek koruyabilirsiniz , umarım kısa sürede iyileşirsiniz çok sevgilerÇok teşekkür ederim canım benim...
Fırsat buldukça tabi ki yazarım. Hareketliyken kilo vermek veya korumak zor değil. Sürekli istirahat halı nasıl olur işte onu bilemiyorum.