Diyetisyen eşliğinde yaşam tarzını değiştirerek zayıfla!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba bişey soracağım oğlum kabız oldu babannesi kahvaltı yapmayınca poğaça yedirmis 2 gündür geciremedim ne yapabilirim nasıl geçer kayısı yedirdim çorba iciriyorm sürekli su içiyorum
Zeytinyağı çok iyi geliyo karnınada masaj inş geçer yine geçmedi dup… şurup ( ilaç adı yasak diye kısaltılmış yazdım

Zeytinyağı çok iyi geliyo karnınada masaj inş geçer yine geçmedi dup… şurup ( ilaç adı yasak diye kısaltılmış yazdım
Sabah uyanınca iciriyim zeytinyağı da insalalh iyi gelir. Bacaklarıyla spor gibi hareket de yaptırdım. Yarında devam ederse ilaç icircem artık

Sabah uyanınca iciriyim zeytinyağı da insalalh iyi gelir. Bacaklarıyla spor gibi hareket de yaptırdım. Yarında devam ederse ilaç icircem artık
Karın çevresinde dairesel parmaklarını gezdir inşAllah geçer canım ev yoğurdu yedir günde bi kase çok iyi geliyo bağırsaklara probiyotik

Bu adımı gün içinde parça hareket olarkmı atıyosun yoksa bikerede tempolu olarakmı
Gun icindekiyle olsa sanirim 10 bini gecer 2 yuruyus seklinde yapiyorum 2 kisim olarak yani telefonu cebime koyup yuruyorum is yogunlugum olmayinca saatim vardi normalde ama bozuldu o olsaydi iştekiyle beraber 10 bini gecer heralde

Merhaba kızlar iki gündür yoğunluktan pek fazla buraya giremez oldum ve her giremedigim zaman da vicdan azabı duyuyorum sizlerde de hafta sonu kaçamakları var görüyorum ve hissediyorum yarın tartı günümüz ve yarın tartı da güzel rakamlar görmek için o tartıdaki mutluluğu yaşamak için bugün dikkat edelim olur mu

Günaydın 64,5 olarak başlamıştım az önce tartıldım 62 biraz az az gidiyo ama sonuçta gidiyo durmak yok devam
500 ml su ve ardından 45 dak tempolu yürüyüş kahvaltı öncesi …
Bence süper gidiyorsunuz ,aynen bırakmak yok. Az az da olsa kalıcı gidiyor kilolar emin olun.

Az önce yulaflı kahvaltımı yaptım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…