- 29 Nisan 2016
- 2.837
- 11.063
-
- Konu Sahibi diyetisyeninbiri
Şimdiden heyecan yaptım vermem gereken son 4 5 kilom kaldı onu birtürlü veremiyorum inşallah sayenizde belki bende kalan kilolarımdqn kurtulabilirimBurayı bitirme gibi bir düşüncem yok ama ikinci grubu açınca ağırlığım oraya kayar. Ama yine de burda da aktif olacağım
İnşaallah buna vesile olursam ne mutlu banaŞimdiden heyecan yaptım vermem gereken son 4 5 kilom kaldı onu birtürlü veremiyorum inşallah sayenizde belki bende kalan kilolarımdqn kurtulabilirim
Ne güzel Bi insansınız hiçbir beklentiniz yok bizlerden ssdece bizlere yardımcı olabilmek için yapıyorsunuz çoook teşekkürlerİnşaallah buna vesile olursam ne mutlu bana
Daha önce çok defa dediğim gibi ben bu mesleği insanların hayatlarına dokunup onlardan "iyi ki" kelimesini duymak o yüzlerindeki gülümsemeye sahip olmak için seçtimNe güzel Bi insansınız hiçbir beklentiniz yok bizlerden ssdece bizlere yardımcı olabilmek için yapıyorsunuz çoook teşekkürler
Her zaman böyle olursunuz insallah. Annemin yanına gitmeyi bekliyorum bende bu ara kendimi çok yorgun hissediyorumTeşekkür ederim. Ben bomba gibiyim, enerjim tavan bugün
HarikaBuarada kizlar bı bravooooo nuzu alırım bana pasta diyin başka bişi demeyin çok severim pastayı yarın nişan yıldönümümuz (sirf pasta için hatırlatırım özel gunleri ) pasta alayım bugün dedi kocammm beyyyy ama hayır dedim inanamıyorum kendime diyetteyim ve pasta almıyoruz meyve alıyoruz dedim
SüpersinizBuarada kizlar bı bravooooo nuzu alırım bana pasta diyin başka bişi demeyin çok severim pastayı yarın nişan yıldönümümuz (sirf pasta için hatırlatırım özel gunleri ) pasta alayım bugün dedi kocammm beyyyy ama hayır dedim inanamıyorum kendime diyetteyim ve pasta almıyoruz meyve alıyoruz dedim
Sizi bırakmıyorum ki ama1,5 su oldu 2 gündür spor yok sıcakdan bunaltı var günde 2 öğün besleniyorum aç karnına zeytinyağı biraz iyi geldi .. yaa daha biz eksileri göremeden ikinci grup olurmu amaD diyetisyeninbiri
Bırakmayın tabi motivasyonumuzsunuzSizi bırakmıyorum ki amaburdayım
Bol antikorların olsun inş2 lt su 6625 adim atildi aşı olunup eve gelindi
İnsaAllah kuzumBol antikorların olsun inş
İnş Allah gönlüne göre versinİnsaAllah kuzumbebek istiyoduk bi 3 ay erteleyecez aşidan dolayi 2 doz varmis 45 gun sonra da biraz da onun freeligini yasiyim bari her ay basa sariyodum biraz kafam rahatlar
Aminn canim cumlemizinİnş Allah gönlüne göre versin