Diyetisyen eşliğinde yaşam tarzını değiştirerek zayıfla!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burayı bitirme gibi bir düşüncem yok ama ikinci grubu açınca ağırlığım oraya kayar. Ama yine de burda da aktif olacağım 🥰
Şimdiden heyecan yaptım vermem gereken son 4 5 kilom kaldı onu birtürlü veremiyorum inşallah sayenizde belki bende kalan kilolarımdqn kurtulabilirim

Ne güzel Bi insansınız hiçbir beklentiniz yok bizlerden ssdece bizlere yardımcı olabilmek için yapıyorsunuz çoook teşekkürler
Daha önce çok defa dediğim gibi ben bu mesleği insanların hayatlarına dokunup onlardan "iyi ki" kelimesini duymak o yüzlerindeki gülümsemeye sahip olmak için seçtim 😍🥰 o kadar çok mutlu oluyorum ki güzel sonuçlar görünce anlatamam. Bugün bomba gibi hissetmemin nedeni de bu, bugün yüzyüze danışan bakıyorum ve çok güzel sonuclar aldık. Şeker ilacindan kurtulduk, insülin direncimiz düştü, kilolar gitti işte bunlar inanın her şeye değer😍😍 inşaallah sizlerde bu mutluluğu, sevinci yaşarsınız. Ben sizlerde kilolarınızdan kurtulun, özgür birey olun, sağlığınızı kazanın, ilaçlardan kurtulun diye burdayım. Burda sizleri tanımadan direk liste vermem etik değil biliyorum o yüzden en azından kilo vermenin aşamalarını, nelere dikkat etmeniz gerektiğini göstermek istiyorum ☺️

Heloooo bugün henüz 1.5 litre su icebildim aksama yürüyüş yapicam şuan dortbin adım atmış olsamda devam edicem ada çayım bitti onu almam lazım 🤔 kaçamak yok yemek bile yok bugün iştahım tamamen kapalı sadece su içtim sağlıksız olduğunun farkindayim ama yemeğe zamanım yoktu artık aksama yerim az biraz 😂😂

Buarada kizlar bı bravooooo nuzu alırım bana pasta diyin başka bişi demeyin çok severim pastayı yarın nişan yıldönümümuz (sirf pasta için hatırlatırım özel gunleri ) pasta alayım bugün dedi kocammm beyyyy ama hayır dedim inanamıyorum kendime diyetteyim ve pasta almıyoruz meyve alıyoruz dedim 😝😝😝😂

Buarada kizlar bı bravooooo nuzu alırım bana pasta diyin başka bişi demeyin çok severim pastayı yarın nişan yıldönümümuz (sirf pasta için hatırlatırım özel gunleri ) pasta alayım bugün dedi kocammm beyyyy ama hayır dedim inanamıyorum kendime diyetteyim ve pasta almıyoruz meyve alıyoruz dedim 😝😝😝😂
Harika 👍 bende dün çayın yanına kaynanam çikolata getirmiş yemedim kendim bile inanamadim yemedigime. Demek ki onlara ihtiyacımız yok😊

Süpersiniz 😍😍😍😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X