- 19 Eylül 2013
- 4.877
- 9.356
-
- Konu Sahibi diyetisyeninbiri
Valla perisanim diyetisyencim regl agrisi yasiyorum dunden beri gecmedi cok ilginc sekilde surunuyorumGünaydınnn kizlarrherkese hayırlı cumalar diliyorum umarım gününüz çok güzel geçer ve güzel haberler alacağınız bir gün olur nasılsınız iyi misiniz? Ben bomba gibiyim güne güzel sonuçlar alarak başlamanın bombalıgi var üzerimde
Günaydın bugün keten tohumuda alıcam biara kullanmıştım midemi ağrıtmıştı ama yine denicem teşekkür ederimKeten tohumu yada yağı denediniz mi acaba ?
Hmmmm ozaman kullanamam teşekkür ederimKeten tohumu da kabızlığa iyi gelir ama onu da herkesin kullanmasını önermiyoruz. Özellikle de meme kanseri geçmişi veya memede kitle, lezyon varsa tüketilmemelidir
Günaydın. İyiym aralıklı orucu deniyorum bakalım yeni kahvaltı ediyorum ama yaklaşık 1 litre su ictim. Siz nasılsınızGünaydınnn kizlarrherkese hayırlı cumalar diliyorum umarım gününüz çok güzel geçer ve güzel haberler alacağınız bir gün olur nasılsınız iyi misiniz? Ben bomba gibiyim güne güzel sonuçlar alarak başlamanın bombalıgi var üzerimde
Geçmiş olsun, geçen ay hergun spor yürüyüş yaptığım için sanırım regl ağrısı olmadım hatta ilginç olduğumu bile sonradan farkettim.Valla perisanim diyetisyencim regl agrisi yasiyorum dunden beri gecmedi cok ilginc sekilde surunuyorum
Ballı tarçınlı su iyi gelir. 1 bardak ılık su içerisine 1 tatlı kaşığı bal+ 1 çay kaşığı tarçın koyun karıştırıp için. İnşaallah hemencecik gececektirValla perisanim diyetisyencim regl agrisi yasiyorum dunden beri gecmedi cok ilginc sekilde surunuyorum
Teşekkür ederim. Ben bomba gibiyim, enerjim tavan bugünGünaydın. İyiym aralıklı orucu deniyorum bakalım yeni kahvaltı ediyorum ama yaklaşık 1 litre su ictim. Siz nasılsınız
Evet spor yaptıkça kaslarınız çalışıyor ve bu da regl ağrılarınizin hafiflemesini sağlıyor. Ayrıca spor yaptıkça kilo veriyor ve kilo verdikçe kasık bölgesindeki yağlardan kurtuluyoruz ve bu da ağrımizin geçmesini sağlıyorGeçmiş olsun, geçen ay hergun spor yürüyüş yaptığım için sanırım regl ağrısı olmadım hatta ilginç olduğumu bile sonradan farkettim.
D diyetisyeninbiri hareket regl ağrısını hafifletiyor sanırım , sizce?
Enerjiniz geliyor buralara kadarTeşekkür ederim. Ben bomba gibiyim, enerjim tavan bugün
Süpersiniz, göreceksiniz inşaallah siz yeter ki azmedin, isteyinEnerjiniz geliyor buralara kadar
Ben de çok iyiyim bugün.
Sabah aç karna 40dk bisiklet sürdüm .
Geldim temizlik yaptım.
Pazartesi güzel bir rakam görmeyi umuyorum.
Sizde bize katılabilirsiniz şuanda adım adım ilk mesajdaki aşamaları uygulamaya başlayabilirsinizmerhaba, ben de katılayım dedim ama ilk sayfayı görünce aa program bitmiş kapanışa gelmişim dedim. D diyetisyeninbiri yeni tarihli program başlar mı?
İnsaAllah kuzum tesekkur ederim hemen deniycemBallı tarçınlı su iyi gelir. 1 bardak ılık su içerisine 1 tatlı kaşığı bal+ 1 çay kaşığı tarçın koyun karıştırıp için. İnşaallah hemencecik gececektir
Severseniz direk suya değilde bal+tarçını karıştırıp da yiyebilirsinizİnsaAllah kuzum tesekkur ederim hemen deniycem
Yaa bende bekliyordum 2. Bi program ama yok gibi malesefmerhaba, ben de katılayım dedim ama ilk sayfayı görünce aa program bitmiş kapanışa gelmişim dedim. D diyetisyeninbiri yeni tarihli program başlar mı?
Eğer talep varsa bayramdan sonra açalım o zamanYaa bende bekliyordum 2. Bi program ama yok gibi malesef
Çok mutlu olurumEğer talep varsa bayramdan sonra açalım o zaman
Tamam o zaman bayramdan sonra inşaallah ikinci grup geliyorÇok mutlu olurum
Burayı bitirme gibi bir düşüncem yok ama ikinci grubu açınca ağırlığım oraya kayar. Ama yine de burda da aktif olacağımBurası ne zaman bitiyor