Diyetisyen eşliğinde yaşam tarzını değiştirerek zayıfla!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla perisanim diyetisyencim regl agrisi yasiyorum dunden beri gecmedi cok ilginc sekilde surunuyorum

Günaydın. İyiym aralıklı orucu deniyorum bakalım yeni kahvaltı ediyorum ama yaklaşık 1 litre su ictim. Siz nasılsınız

Valla perisanim diyetisyencim regl agrisi yasiyorum dunden beri gecmedi cok ilginc sekilde surunuyorum
Geçmiş olsun, geçen ay hergun spor yürüyüş yaptığım için sanırım regl ağrısı olmadım hatta ilginç olduğumu bile sonradan farkettim.

D diyetisyeninbiri hareket regl ağrısını hafifletiyor sanırım , sizce?

Ballı tarçınlı su iyi gelir. 1 bardak ılık su içerisine 1 tatlı kaşığı bal+ 1 çay kaşığı tarçın koyun karıştırıp için. İnşaallah hemencecik gececektir

Evet spor yaptıkça kaslarınız çalışıyor ve bu da regl ağrılarınizin hafiflemesini sağlıyor. Ayrıca spor yaptıkça kilo veriyor ve kilo verdikçe kasık bölgesindeki yağlardan kurtuluyoruz ve bu da ağrımizin geçmesini sağlıyor

merhaba, ben de katılayım dedim ama ilk sayfayı görünce aa program bitmiş kapanışa gelmişim dedim. D diyetisyeninbiri yeni tarihli program başlar mı?
Sizde bize katılabilirsiniz şuanda adım adım ilk mesajdaki aşamaları uygulamaya başlayabilirsiniz 2. program açıkçası hiç düşünmedim o yüzden ne zaman başlayacağını da bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…