Diyetisyen eşliğinde yaşam tarzını değiştirerek zayıfla!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydınnn kizlarr😍😍 herkese hayırlı cumalar diliyorum umarım gününüz çok güzel geçer ve güzel haberler alacağınız bir gün olur🙏🙏💚💚 nasılsınız iyi misiniz? Ben bomba gibiyim😄 güne güzel sonuçlar alarak başlamanın bombalıgi var üzerimde 😍😍😄
Valla perisanim diyetisyencim regl agrisi yasiyorum dunden beri gecmedi cok ilginc sekilde surunuyorum🤦🏻‍♀️

Günaydınnn kizlarr😍😍 herkese hayırlı cumalar diliyorum umarım gününüz çok güzel geçer ve güzel haberler alacağınız bir gün olur🙏🙏💚💚 nasılsınız iyi misiniz? Ben bomba gibiyim😄 güne güzel sonuçlar alarak başlamanın bombalıgi var üzerimde 😍😍😄
Günaydın. İyiym aralıklı orucu deniyorum bakalım yeni kahvaltı ediyorum ama yaklaşık 1 litre su ictim. Siz nasılsınız 😊

Valla perisanim diyetisyencim regl agrisi yasiyorum dunden beri gecmedi cok ilginc sekilde surunuyorum🤦🏻‍♀️
Geçmiş olsun, geçen ay hergun spor yürüyüş yaptığım için sanırım regl ağrısı olmadım hatta ilginç olduğumu bile sonradan farkettim.

D diyetisyeninbiri hareket regl ağrısını hafifletiyor sanırım , sizce?

Ballı tarçınlı su iyi gelir. 1 bardak ılık su içerisine 1 tatlı kaşığı bal+ 1 çay kaşığı tarçın koyun karıştırıp için. İnşaallah hemencecik gececektir🥰

Geçmiş olsun, geçen ay hergun spor yürüyüş yaptığım için sanırım regl ağrısı olmadım hatta ilginç olduğumu bile sonradan farkettim.

D diyetisyeninbiri hareket regl ağrısını hafifletiyor sanırım , sizce?
Evet spor yaptıkça kaslarınız çalışıyor ve bu da regl ağrılarınizin hafiflemesini sağlıyor. Ayrıca spor yaptıkça kilo veriyor ve kilo verdikçe kasık bölgesindeki yağlardan kurtuluyoruz ve bu da ağrımizin geçmesini sağlıyor 🥰

merhaba, ben de katılayım dedim ama ilk sayfayı görünce aa program bitmiş kapanışa gelmişim dedim. D diyetisyeninbiri yeni tarihli program başlar mı?
Sizde bize katılabilirsiniz şuanda adım adım ilk mesajdaki aşamaları uygulamaya başlayabilirsiniz 🥰 2. program açıkçası hiç düşünmedim o yüzden ne zaman başlayacağını da bilmiyorum 😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X