- 5 Kasım 2017
- 18
- 27
- 49
-
- Konu Sahibi diyetisyeninbiri
Çok geçmiş olsun umarım ciddi bir operasyon değildir. Kendinize çok iyi bakınBen ameliyat olduğum için şu anda burayı takip edemiyorum. Umarım herkes hedefine güzelce ulaşır. Hepinize kolay gelsin
Geçmiş olsun teşekkür ederizBen ameliyat olduğum için şu anda burayı takip edemiyorum. Umarım herkes hedefine güzelce ulaşır. Hepinize kolay gelsin
Tekrar Merhaba. Göğsümde kitleler vardı artı 3 çocuk emzirmekten mütevellit sarkma ve büyüklük söz konjsuydu. Uzun zamandır planlıyordum ve nihayet ameliyat oldum. Hem kistlerim alındı hem de küçültme işlemi yapıldı..Çok geçmiş olsun umarım ciddi bir operasyon değildir. Kendinize çok iyi bakın
Çok geçmiş. Olsun şimdiden acil çifalar dilerimGeçmiş olsun teşekkür ederizbende bu hafta ameliyat günü almaya gidicem
Demekki ameliyatımızda aynı operasyonmuş :) bende küçültme yaptıracağımTekrar Merhaba. Göğsümde kitleler vardı artı 3 çocuk emzirmekten mütevellit sarkma ve büyüklük söz konjsuydu. Uzun zamandır planlıyordum ve nihayet ameliyat oldum. Hem kistlerim alındı hem de küçültme işlemi yapıldı..Şu anda çok mıtluyım ve toparlanınca eminim bu beni çok motive edecek zayıflama konusunda... Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Demekki ameliyatımızda aynı operasyonmuş :) bende küçültme
Şimdiden geçmiş olsun. Dikkat edin kollarınızı oynatmayın.. Ağrı çok olacak ona göre hazırlayın kendinizi. Ama inanın değiyorDemekki ameliyatımızda aynı operasyonmuş :) bende küçültme yaptıracağım
Teşekkür ederim tekrar sizedeŞimdiden geçmiş olsun. Dikkat edin kollarınızı oynatmayın.. Ağrı çok olacak ona göre hazırlayın kendinizi. Ama inanın değiyor
Çok geçmiş olsunBen ameliyat olduğum için şu anda burayı takip edemiyorum. Umarım herkes hedefine güzelce ulaşır. Hepinize kolay gelsin
Günaydınlar ben dün yazamadım internetim yoktu şimdi yazıyorum kilomuGünaydın kızlar bugün nasılsınız bakalımsayımız gittikçe azalmış ki bu beklenilen bir şeydi. Malesef bu süreç azim ve istek isteyen bir süreç. Azmi ve isteği yeterince olmayan hemen pes eder. Ama pes etmeyip bu zamana kadar geldiysen azmin kuvvetli demektir. Lütfen pes etme unutma her şey sağlıklı yeni bir sen için
Bende eksiliyorum diye seviniyodum yine başa döndüm şişlik gitmiyo gitmiyo 64,5 la başladım kısa sürede 62,5 olmuştum dahada dikkat ettim herşeye suan tartılsam belki 66 çıkarım o derece şiş bu durum insanı bezdiriyo işte heves kaçıyoBen de 40dk bisiklet ve 20dk yürüyüş yapıldı.
2litre su içildi.
Az sonra 2. Kupa hibiskus içeceğim.
Kilom da geçen hafta 69.5 tüm sanırım bu hafta 70.5 geldim.
Su 70leri bir atamadim ya
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Suçluluk duymak yok hiçbir zaman yediklerimizden ötürü. Ama evet saat olarak geç vakitte olmus3,4 kaşık erişte yedim dayanamadım az önce sanki bi suçluluk duygusu oluştu :)