- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
-
- Konu Sahibi diyetisyeninbiri
GünaydınGünaydınnn kızlardün yazamadım bazı nedenlerden dolayı ve görüyorum ki sadece sular icilmış ki o da pek yeterli değil. Neden motivasyonunuzu kaybediyorsunuz? Bugün pazartesi tarti günü tartildiniz mi?
Günaydın 61.40 di gecen hafta 60.80 çıktım bugün 600gram vermişim kaçamaklarm olmasa daha iyi olacaktı. Bu hafta daha güzel olacak inşallah.
Selâmlar emeğiniz gayretiniz için öncelikle çok teşekkür ederimGünaydınnn kızlardün yazamadım bazı nedenlerden dolayı ve görüyorum ki sadece sular icilmış ki o da pek yeterli değil. Neden motivasyonunuzu kaybediyorsunuz? Bugün pazartesi tarti günü tartildiniz mi?
Ben zaten başladığımızdan beri 40 dakika yürüyüş çoğu zaman üstüne bölgesel egzersiz yapıyorum okadar güzel sağlıklı besleniyorum ara ara süper incelik karnım şişi yok ama ara arada bu durum beni artık çok yoruyo şişlik kabızlık böyle zamanlarda hiç enerjimde olmuyo buna nasıl bi çözüm buksam ki ? Bi öneriniz varmı sevgili diyetisyenimizBugünden itibaren artık yürüyüşümüzu 45 dakika ya çıkarıyoruz hayatımıza biraz daha hareketlilik getirelimtartilanlarin sonucunu gördüm bence gayet iyi daha tam anlamıyla diyete başlamadık yavaş yavaş başlıyoruz hadi biraz kendimize gelelim ve hedefler koyalım. Haftaya en az 500 Gr verme hedefi köyün kendinize bakalım kimler hedefi tutturacak
İbs da biz genelde özel beslenme biçimi uyguluyoruz. Öncelikle gluteni hayatından çıkartıyoruz ve etkisi hemen gözle görülüyor. Ama maalesef de pek sürdürülebilir değilBen zaten başladığımızdan beri 40 dakika yürüyüş çoğu zaman üstüne bölgesel egzersiz yapıyorum okadar güzel sağlıklı besleniyorum ara ara süper incelik karnım şişi yok ama ara arada bu durum beni artık çok yoruyo şişlik kabızlık böyle zamanlarda hiç enerjimde olmuyo buna nasıl bi çözüm buksam ki ? Bi öneriniz varmı sevgili diyetisyenimiz
Zencefil hem bağışıklık güçlendirici hemde yağ yakımi destekleyicidir o yüzden vermiştir. Güne daha zinde başlamaniza da yardımcı olurHocam bisey sorcam ben bi kere diyetisyene gitmistim bana sabahlari ac karna zencefilli limonlu cay onermisti faydasi nedir bilginiz var mi cok hareketsizsin demisti tahlillerime bakarak o zaman evdeydim ama 17 kilo vermistim diyetisyene gidene kadar duraklayinca diyetisyene gitmistim