- 21 Aralık 2016
- 8.899
- 40.952
- Konu Sahibi diyetisyeninbiri
Günaydın diyetisyen hanimcim ve arkadaşlarGünaydın kızlar, nasılsınız Herkese güzel, mutlu, ekstra ekstra sağlıklı günler diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın diyetisyen hanimcim ve arkadaşlarGünaydın kızlar, nasılsınız Herkese güzel, mutlu, ekstra ekstra sağlıklı günler diliyorum
Sağlun iyiyyim başlıyorm kosturmali bı gunee siz nasılsınızGünaydın kızlar, nasılsınız Herkese güzel, mutlu, ekstra ekstra sağlıklı günler diliyorum
Bende iyiyim sağ olunSağlun iyiyyim başlıyorm kosturmali bı gunee siz nasılsınız
Süpersiniz böyle devam edelim daha güzel sonuçlar içinGunaydinnn kahvaltı yapıldı iki bardak su içildi bugün 3 litre olması gereken olucak buarada hocam 77.200 bat günü olmasına rağmen 600gram gitmis
Aynen pes etmek asla yokSüpersiniz böyle devam edelim daha güzel sonuçlar için
Kaçamak sadece 3 dilim patates kızartması2 litre olmak üzere,
48dk bisiklet sürme
5.000 adım ayrıca evde temizlik
Geçmiş olsun canım1.5 lt su 5103 adim atildi bugun fazla su icemedim bogazimda yara olmus keyfim yoktu kizlar
Tesekkur ederim kuzumGeçmiş olsun canım
Kaçamak küçük bir dilim fıstıklı baklava birazcikta tiramisuİki litre tamamlandı 4bine yakın adım tamam lakin aksama misafirlikteyim kaçamak yapicam gibi
Yüzyüze ve onlineda çoğu hastama uyguluyorum özellikle de insülin direnci olan hastalarımda çok güzel sonuçlar alıyoruz. İlaçsız bir şekilde üç ayda insülin direncinden kurtulduğumuz hastalar oldu yaşam tarzınıza uyuyorsa bence deneyin hem şekerinizi dengeler hemde giden kiloların yağdan gitmesini sağlar.Sevgili diyetisyen hanimcim aralıklı oruçla ilgili ne düşünüyorsunuz? Yapsak olur mu?