- 21 Aralık 2016
- 8.900
- 40.957
- 548
- Konu Sahibi diyetisyeninbiri
Günaydın diyetisyen hanimcim ve arkadaşlarGünaydın kızlar, nasılsınızHerkese güzel, mutlu, ekstra ekstra sağlıklı günler diliyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın diyetisyen hanimcim ve arkadaşlarGünaydın kızlar, nasılsınızHerkese güzel, mutlu, ekstra ekstra sağlıklı günler diliyorum
![]()
Sağlun iyiyyim başlıyorm kosturmali bı gunee siz nasılsınızGünaydın kızlar, nasılsınızHerkese güzel, mutlu, ekstra ekstra sağlıklı günler diliyorum
![]()
Bende iyiyim sağ olunSağlun iyiyyim başlıyorm kosturmali bı gunee siz nasılsınız
SüpersinizGunaydinnn kahvaltı yapıldı iki bardak su içildi bugün 3 litre olması gereken olucakbuarada hocam 77.200 bat günü olmasına rağmen 600gram gitmis
![]()
Aynen pes etmek asla yokSüpersinizböyle devam edelim daha güzel sonuçlar için
![]()
Kaçamak sadece 3 dilim patates kızartması2 litre olmak üzere,
48dk bisiklet sürme
5.000 adım ayrıca evde temizlik![]()
Geçmiş olsun canım1.5 lt su 5103 adim atildi bugun fazla su icemedim bogazimda yara olmus keyfim yoktu kizlar
Tesekkur ederim kuzumGeçmiş olsun canım![]()
Kaçamak küçük bir dilim fıstıklı baklava birazcikta tiramisuİki litre tamamlandı 4bine yakın adım tamam lakin aksama misafirlikteyim kaçamak yapicam gibi![]()
Yüzyüze ve onlineda çoğu hastama uyguluyorum özellikle de insülin direnci olan hastalarımda çok güzel sonuçlar alıyoruz. İlaçsız bir şekilde üç ayda insülin direncinden kurtulduğumuz hastalar olduSevgili diyetisyen hanimcim aralıklı oruçla ilgili ne düşünüyorsunuz? Yapsak olur mu?