-
- Konu Sahibi diyetisyeninbiri
Günaydın ben onca zorluğa rağmen pes etmicemGünaydın kızlar bugün nasılsınız bakalımsayımız gittikçe azalmış ki bu beklenilen bir şeydi. Malesef bu süreç azim ve istek isteyen bir süreç. Azmi ve isteği yeterince olmayan hemen pes eder. Ama pes etmeyip bu zamana kadar geldiysen azmin kuvvetli demektir. Lütfen pes etme unutma her şey sağlıklı yeni bir sen için
Bu durumda diyetmi sürdürülebilir değilİbs da biz genelde özel beslenme biçimi uyguluyoruz. Öncelikle gluteni hayatından çıkartıyoruz ve etkisi hemen gözle görülüyor. Ama maalesef de pek sürdürülebilir değil
Ihlamur dışında bitki çaylarından biraz uzak durmanızı tavsiye ederim onun dışında doktorunuz size uyarılarda bulunacaktir. Normal beslenme rutininize devam edebilirsinizGünaydın hocam dün yürüyüş ve su tamamlandisabah bir bardak su içildi kahvaltı yapıldı pek pes etmeyi düşünmüyorum önümüzdeki hafta tedaviye baslicam tüp bebek acaba bu süreçte neler yiyip neler yememeliyim
İşte bu azim her zaman kazanır,Günaydın ben onca zorluğa rağmen pes etmicemHerşey sağlık için akşam dondurma ve baklava geldi en sevdiğim ikililerden ben ; onca yaptığım sporu yok sayamam sağlıklı bi beden için bu saatte asla o şekeri bedenime yüklemem ..! İşte irade azimmm pes etmek yok sevgiler
Glutensiz diyet sürdürülebilir değil çok dikkat ve özen istiyor maalesefBu durumda diyetmi sürdürülebilir değilbende glutensiz besinleri genelde yiyorum daha dikkat edicem .. teşekkür ederim
Aynen pes etmeden devam etmeliyiz yoksa daha da kötü rakamlar görüyoruz.Günaydın kızlar bugün nasılsınız bakalımsayımız gittikçe azalmış ki bu beklenilen bir şeydi. Malesef bu süreç azim ve istek isteyen bir süreç. Azmi ve isteği yeterince olmayan hemen pes eder. Ama pes etmeyip bu zamana kadar geldiysen azmin kuvvetli demektir. Lütfen pes etme unutma her şey sağlıklı yeni bir sen için
Keten tohumu yada keten tohumu yağı, kefir ve saurekraut bunlardan herhangi birini denediniz mi?Sabah sabah kayısı üzüm komposto içmek hiç hoş değil ama çözüm yolları
Keten tohumu zaman zaman kullanırım kefir hayatımda hergün laktozsuz sade bitane mutlaka içerim zaten bol su ve hareketde var ama bazı dönemler var stresin tetiklediği ona çare zor ozamanlardada psikolog desteği alıyorum çok teşekkür ederim tavsiyelerinizeKeten tohumu yada keten tohumu yağı, kefir ve saurekraut bunlardan herhangi birini denediniz mi?
Afiyet olsunİhlamur demlendi icilmekte
Tesekkur ederim diyetisyencimAfiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun bende türk kahve içicem şimdiİhlamur demlendi icilmekte