Diyetisyen eşliğinde yaşam tarzını değiştirerek zayıfla!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın ben onca zorluğa rağmen pes etmicem Herşey sağlık için akşam dondurma ve baklava geldi en sevdiğim ikililerden ben ; onca yaptığım sporu yok sayamam sağlıklı bi beden için bu saatte asla o şekeri bedenime yüklemem ..! İşte irade azimmm pes etmek yok sevgiler

İbs da biz genelde özel beslenme biçimi uyguluyoruz. Öncelikle gluteni hayatından çıkartıyoruz ve etkisi hemen gözle görülüyor. Ama maalesef de pek sürdürülebilir değil
Bu durumda diyetmi sürdürülebilir değil bende glutensiz besinleri genelde yiyorum daha dikkat edicem .. teşekkür ederim

Ihlamur dışında bitki çaylarından biraz uzak durmanızı tavsiye ederim onun dışında doktorunuz size uyarılarda bulunacaktir. Normal beslenme rutininize devam edebilirsiniz

İşte bu azim her zaman kazanır,

Aynen pes etmeden devam etmeliyiz yoksa daha da kötü rakamlar görüyoruz.

Keten tohumu yada keten tohumu yağı, kefir ve saurekraut bunlardan herhangi birini denediniz mi?
Keten tohumu zaman zaman kullanırım kefir hayatımda hergün laktozsuz sade bitane mutlaka içerim zaten bol su ve hareketde var ama bazı dönemler var stresin tetiklediği ona çare zor ozamanlardada psikolog desteği alıyorum çok teşekkür ederim tavsiyelerinize

Mesela sabah kalktım kayısı komposto içtim üstüne bi bardak su büyük , ve ardından yürüyorum şuan 40 dakkaya tamamlıcam şimdiye normal bi insanın karnının ağrıyıp tuvalete koşması gerekti ama tık yok Anca midemi şişirdi can sıkıcı bu durum yani zaten hayat zorlayıcı bide bedene vurunca çok daha zorlaşıyo herşey ama koç inadım pes etmicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…