Diyetisyen eşliğinde yaşam tarzını değiştirerek zayıfla!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Acıktıkça aralarda roka domates veya salatalık yemek doğrumu sevgili D diyetisyeninbiri
Tabiki de yiyebilirsiniz çiğ sebzeler bizim için negatif kalorili besinlerdir. Kalori miktarları çok düşük olup o sebzeyi sindirirken alınan kaloriden fazla kalori yakılır

Hocam benim kilo yine dusmezse grubu terkedecem

Günaydın ben tartıya takılmıyorum çünkü bedenimdeki incelmeyi hissedebiliyorum ve biz bu kiloları birden almadıkki hop diye birden verelim sabır ve istikrar bizimle oldukdan sonra kaçarı yok zaten ben 4 senede 20 kilo aldım 4 sene önceki fotoğrafıma bakan şimdiki halime aaaa bu senmisin diyo kilo insanı yaşlıda gösteriyo aynı zamanda ben bu kez istikrarımı hiç bozmucam bu kez diyorum çünkü defalarca diyetisyen ve traning desteği alıp gruplara katılıp devamlılık gösteremedim hep bi bahanem vardı ama bu kez çatlasamda patlasamda bozmucam eski ideal kiloma dönücem inşAllah Allah sağlık versin herkese Buna vesile olduğunuz için tekrar başta sevgili diyetisyenimize ve siz arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum umarım hepimiz hafifler sağlıklı yaşarız benim bu ara uyku sorunum var ama düzelticem geç yatıp geç kalkıyorum şimdi su içilecek bolca

Bedenimdeki incelmeyi de hissedemiyorum kiz hep bi şişlik yuzugum parmagima oyle bi oturuyo ki kangren olcam diye korkuyorum sabahlari aksama dogru biraz hafifliyorum benim hayatimda abur cubur yok asiri yemek yagli yemek yok gunluk 6000 adimim fiks var gece yemelerim yok canim bile istemiyo kacamak yapiyim abur cubur yiyim falan ama maalesef hicbir degisiklik yok ayni duzen 1 hafta daha devam edicem olmazsa beslenme seklimi degistircem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…