- 1 Mart 2021
- 652
- 1.544
- 31
-
- Konu Sahibi diyetisyeninbiri
Geçen hafta kaç kiloydunuzGünaydınnn..Tartıldım az önce 66.2 kg çıktım .
Kirazsapi çayı, maydanoz kürü tüketebilirsinizRegl dönemine giriyorum vücudumu çok şiş hissediyorum. Ne yapabilirim bunun için D diyetisyeninbiri
SüpersinizGünaydın bende sessiz sessiz takip ediyorum sizi geçen hafta 62.4du bu hafta 61.4 abur cuburu da hayatımdan çıkarmıştım çok motive oldum şuan ama boy 150 daha çok yolum var
Bölgesel zayıflama da diyetsel olarak bir şey maalesef öneremiyoruz ama bölgesel egzersizler yaparak bu sorun ile savaşabilirsiniz. Pes etmezseniz o basenlerde gidecek bunu unutmayinBasenlerim çok fazla onun için ne yapabilirim bildiğiniz bı şey var mı ?
Teşekürler. Bu hafta da egzersiz ekleyeceğim insalalh gidecek basenler. Bir de 18 aylık oğlum var meyveleri nasıl yedirmeliyim bilemedim bazen meyve saati yapıyorum tüm meyvelerden yiyo bazen yemeklerden sonra birer birerBölgesel zayıflama da diyetsel olarak bir şey maalesef öneremiyoruz ama bölgesel egzersizler yaparak bu sorun ile savaşabilirsiniz. Pes etmezseniz o basenlerde gidecek bunu unutmayin
Maydanoz limon kuru gebelik icin sakincali olur mu annem de israrla onu yap diyo babamla yapiyolarmista cokrahatlamislarIhlamur, rezene içebilirsiniz ama 1 kupa ile sınırlı olsun. Hatta adaçayı da içebilirsiniz. Adaçayı kadın çayıdır gebeliği kolaylaştırırama günde1den fazla tüketmeyelim. Ödem için de bol bol sabahları maydanoz + limon kürü yapabilirsiniz iyi gelecektir
Geçen hafta tartılmamıştım. Aranıza yeni katıldım . Ama en son 65 tim.Geçen hafta kaç kiloydunuz
Su sana yaramışGecen hafta 83.2 dim bu sabah 83.4 olmusum bu terste bi islik var
Valla heralde baskaia benim kadar dikkat etseydi bu hafta 1 bucuk 2 kilo garanti verirdi troidim sagolsunSu sana yaramış
Adacayina başlayayım ozaman bende herkes yeşilçay içerkenIhlamur, rezene içebilirsiniz ama 1 kupa ile sınırlı olsun. Hatta adaçayı da içebilirsiniz. Adaçayı kadın çayıdır gebeliği kolaylaştırırama günde1den fazla tüketmeyelim. Ödem için de bol bol sabahları maydanoz + limon kürü yapabilirsiniz iyi gelecektir
Allah kolaylık versin. Bende de pcos ve insülin direnci vardı evlenmeden önce haftada yarım kg zor veriyodum yürüyüş evde lesli diyet. Hayatımda ilk defa 1 haftada 1 kg verdimValla heralde baskaia benim kadar dikkat etseydi bu hafta 1 bucuk 2 kilo garanti verirdi troidim sagolsun
Valla ben daha once 20 kilo verdim 1 bucuk senede sonra 3 bucuk sene hep korudum yesem de almadim dengelemeyi ogrenmistim ama evlendim 10 ayda 15 kilo aldim simdi de veremiyorum insaAllah verebilirimAllah kolaylık versin. Bende de pcos ve insülin direnci vardı evlenmeden önce haftada yarım kg zor veriyodum yürüyüş evde lesli diyet. Hayatımda ilk defa 1 haftada 1 kg verdim