-
- Konu Sahibi diyetisyeninbiri
Ayy onu ben yapamicam ama neyse yediklerini daha çok dikkat ederim bende öyle katılırım2 kupa yeşilçay içmek
Sana uyan şekilde devam edersinAyy onu ben yapamicam ama neyse yediklerini daha çok dikkat ederim bende öyle katılırım
Bir şey kaçırmadın çünkü daha geçmedik o aşamayaGünde 2 kupa yeşil çay mıydı? Ben kaçırdım sanırım.
Dün icemedim hay aksi
Günaydın güzel kalpli diyetisyenimizGünaydınnn kızlaryarın tartı günümüz. Büyük bir fark beklemiyoruz tabi kilomuzda ama yine de tartilalim ve sadece su, yürüyüşün etkisini görelim. Yarın herkes tartilsin ve geçen hafta ki sonucu ile birlikte güncel kilosunu yazsın
Yarından itibaren günde iki kupa yeşil çay ekliyoruzGeçen hafta 60.50 idim bu hafta 60.20 yim ama hiçbir şey yapmadığımı su dışında belirtmek isterim bazı günler de yürüyemedim peki bu hafta üzerine ne ekleyeceğiz kaptan meraklıyız
Yarından itibaren günde iki kupa yeşil çay ekliyoruzisteyenler beyaz çay da içebilir. Ama tiroit, tansiyon, gebelik durumu olanlar gebelik düşünenler tuketmesin onlar su ve yürüyüşe devam etsin. Cuma günü de yavaş yavaş hayatımızdan paketli ürünleri çıkaracağız yani cips, bisküvi,bkek vs yemek yok bitter çikolata serbest ama
Ayy ben onlari zaten yemiyorum hocam 15 gundur falan biraktimYarından itibaren günde iki kupa yeşil çay ekliyoruzisteyenler beyaz çay da içebilir. Ama tiroit, tansiyon, gebelik durumu olanlar gebelik düşünenler tuketmesin onlar su ve yürüyüşe devam etsin. Cuma günü de yavaş yavaş hayatımızdan paketli ürünleri çıkaracağız yani cips, bisküvi,bkek vs yemek yok bitter çikolata serbest ama