Diyetisyen eşliğinde yaşam tarzını değiştirerek zayıfla!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekürler. Bu hafta da egzersiz ekleyeceğim insalalh gidecek basenler. Bir de 18 aylık oğlum var meyveleri nasıl yedirmeliyim bilemedim bazen meyve saati yapıyorum tüm meyvelerden yiyo bazen yemeklerden sonra birer birer
Ara öğün olarak yedirirseniz daha iyi olacaktır ☺️

Günaydın
Benim kilom geçen haftaya aynı maalesef. Bei teselli eden tek şey 2 haftadır kilom artışdaydi ben hafta onu durdurdum en azından artı gelmedim

Eklentiler

• 20210614_091359.jpg
    20210614_091359.jpg
    94,7 KB · Görüntüleme: 20
Birde arkadaşlar maydonoz limon kürü nasıl bende yapayım
Süpersin çok güzel gitmiş bir hafta da kilon😍 maydanoz kürü ; 1 küçük avuç maydanoz (sap kısımları olursa daha iyi olur) + yarım limon (kabukları soyulmuş olsun) ikisini blenderdan çekiyoruz ve istediğiniz kadar su ekleyebilirsiniz. Su miktarı tamamen size kalmış. Hatta içerisine varsa hakiki elma sirkesi de eklenebilir

Günaydın
Benim kilom geçen haftaya aynı maalesef. Bei teselli eden tek şey 2 haftadır kilom artışdaydi ben hafta onu durdurdum en azından artı gelmedim
Ayrıca yağ verip kas almış da olabilirsin o yüzden tartıda herhangi bir farklılık çıkmamış olabilir☺️

Süpersin çok güzel gitmiş bir hafta da kilon😍 maydanoz kürü ; 1 küçük avuç maydanoz (sap kısımları olursa daha iyi olur) + yarım limon (kabukları soyulmuş olsun) ikisini blenderdan çekiyoruz ve istediğiniz kadar su ekleyebilirsiniz. Su miktarı tamamen size kalmış. Hatta içerisine varsa hakiki elma sirkesi de eklenebilir
Çok teşekkürler sayenizde 🌷 peki kahvaltıda yine saplarıyla birlikte limon sıkıp yesek aynı etki olurmu ?

Valla ben daha once 20 kilo verdim 1 bucuk senede sonra 3 bucuk sene hep korudum yesem de almadim dengelemeyi ogrenmistim ama evlendim 10 ayda 15 kilo aldim simdi de veremiyorum insaAllah verebilirim
İnsalalh bende uzak diyarlara gelin geldim onun için almak yerine verdim başlarda sonra hamilelikte biraz daha verdim bulantilardan emzirme döneminde aldım ben de

Hamilelikte saglikli beslenmek icin neler önerirsiniz diyetiszen hanim? Ya da hamilelik öncesi dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda. Cevap verebilirsenic cok sevinirim. Iyi günler
Hamilelikte en çok yapılan hata iki canlıyım ben bol bol yemeliyim düşüncesi. Siz pastalar, çörekler yiyorsunuz ama onların hiçbiri bebeğe gitmiyor. Bebek sizden ihtiyacı olan şeyleri alıyor. Bebeğinizin pastaya, böreğe ihtiyacı yok. Bebeğiniz vitamin, mineral istiyor bunlarda sebzelerde, meyvelerde, sütte, yoğurtta vs var. Hamilelikte kendiniz için değil bebeğinizin gelişimi için yemelisiniz. Bol bol sebze, süt, yoğurt tüketebilirsiniz böylece yediğiniz her şey bebeğinize gider ve sağlıklı gelişimi olur ayrıca size de gereksiz kilolar gelmez:) hamilelik öncesi de hamilelik de dediğim gibi olmalı. Sağlıklı beslenmek hamile kalmanızı kolaylaştır ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirmenizi sağlar ☺️

Merhaba arkadaşlar, ben Diyetisyen .........
Şimdilik adımı gizli tutmayı düşünüyorum. Çünkü burda bu konuyu açma amacım kendi reklamımı yapmak değil. Mesleğimin belki de bana verebileceği en güzel şeyi yaşamak istiyorum "çok fazla insanın hayatına dokunup onlardan iyi ki kelimesini duymak"

Eveett gelelim bu konunun amacına. Buraya daha yeni katıldım ve dünden beri yaptığım gözlemler sonucunda kilo problemi yüzünden çok fazla sorun, sıkıntı yaşamış kişiler var. Defalarca kez diyet deneyimlerinin sonucu hep hüsranla biten insanlar, diyeti aç kalmak olarak algılayan, değişik kürlerden medet umanlar vs vs vs

İşte ben bu duruma bir dur demek, diyetin aslında böyle çok zor bir şey olmadığını kanıtlamaya, sizlere göstermeye geldim💃 öncelikle bir kilo verme geçmişi olan bir diyetisyen olarak sizleri çok iyi anladığımı ve anlayacağımı bilmenizi isterim 🙃

✨ Nasıl ilerleyeceğimizden bahsediyorum...
Kilo vermeye basamak basamak başlayacağız. Şimdilik ilk basamağımız yarından itibaren tam 4 gün boyunca herkes en az 2-3 litre su tüketmeye başlayacak. Evet ilk kuralimiz bu. Diyette en çok göz ardı edilen konulardan biri malesef su. Diyete önce su içme alışkanlığı elde ederek başlayıp adım adım asıl diyete başlarsanız diyet hem size sıkıcı gelmeyecek hem de imkansız zor gibi görünmeyecektir. 5. günden itibaren hayatımıza sporu katacağız, daha sonra günde en az 2 kupa bitki çayı eklemeyi, hamur işini bırakmayı vs vs ilerleyeceğiz. Her şey adım adım olacak 🙃

Bu 4 gün boyunca suyunuzu tam içip istediğinizi yapabilirsiniz yani isterseniz tatlı yiyin isterseniz de hamur işi. Hepsini birden bırakmayacağız. Dediğim gibi adım adım onlara da sıra gelecek 🤫

Kimler benimle bu yolda olmak ister? 7 Haziran pazartesi başlıyoruz. Pazartesi günü sabah aç karnına tuvalet sonrası kiyafetsiz tartiliyoruz ve başlıyoruz 💃Kayit kapanmıştır!

Katılımcılar

@Dediyy (yardımcı)
minikkkkkkk minikkkkkkk (yardımcı)
@Kahvetelvesimoon
@BLUEDENIZ
@sevgitek
@Yasmingul18
@mehlika_
@Stevya
@Cemoos
@Merve ceylan
@Vanillin
@Irregularverbs
@Kmsl Hnd
@suspushanimcim
@tutumlu kirpi
@Yasamms
@DEMREE
@namelesself
M MaviMabellee

‼️ Gün sonunda mutlaka herkes içtiği su miktarını belirtecek.

ahhh kaçırdım , 2.grup ne zmn olur :KK43:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X