Diyetisyen eşliğinde yaşam tarzını değiştirerek zayıfla!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Acikiyorum ama eve geleli yarim saat oldu bu saatte yemek istemiyorum cok aclik yok aalinda belki meyve yiyebilirim
Meyve değil de ayran icseniz daha iyi olur .
Akşam belli bir saatten sonra yenen meyve yağa dönüşüyor diye biliyorum.
D diyetisyeninbiri daha iyi bilir

Meyve değil de ayran icseniz daha iyi olur .
Akşam belli bir saatten sonra yenen meyve yağa dönüşüyor diye biliyorum.
D diyetisyeninbiri daha iyi bilir
Valla bilemiyorum ki ya belki muzlu sut yaoar icerim belki hicbir sey yapmam zaten vucudum deli gibi odem tutuyor napacagimi bilmiyorum bebek dusundugum icin detoks falan o tarz seyler de yapmiyorum hasimatodan boyle sanirim

Valla bilemiyorum ki ya belki muzlu sut yaoar icerim belki hicbir sey yapmam zaten vucudum deli gibi odem tutuyor napacagimi bilmiyorum bebek dusundugum icin detoks falan o tarz seyler de yapmiyorum hasimatodan boyle sanirim
Bende çok şiş biriyimdir karnım 9 aylık gibi dolaşırım ama suyu çoğalttığımdan beri bide şekeri azaltınca sönmüş balon gibi oldum sanki içimde boşluk hafiflik var bu harika

Emzirirken sirkeli su icebilir miyiz? Grubunhzu bugun fark ettim daha once gormus.olsaydim katilmak.isterdim ben suyu cok iciyorum 2 cocugum var biri 6yasina girecek digeri 4 aylik olacak ay sonunda bende zayiflamak istiyorum takipte kalacagim emzirenlere yonelikte oneriler verebilirmisiniz? O kadar cok bilgi kirliligi varki sutumun azalmasindan endiseliyim

Bende çok şiş biriyimdir karnım 9 aylık gibi dolaşırım ama suyu çoğalttığımdan beri bide şekeri azaltınca sönmüş balon gibi oldum sanki içimde boşluk hafiflik var bu harika
Ya inanir misin abur cubur tatli seker hicbirini kullanmiyorum asiri yemem yok gec saatte yemeyi de biraktim artik ama bi gun 82 oluyorum bi gun 84

Merhabalar D diyetisyeninbiri ne yazıkki geç farkettim forumu. Sizi tebrik ediyorum böyle yararlı bir forum açtığınız insanlara yararlı fikirler sunup motive ettiğiniz için. Ben de aranıza katılmayı çok isterim. Bu arada su içmeyi çok severim Günde 2-2.5 tl içerim . Her gün İş çıkışı eve yürüyerek gideri yaklaşık yarım saat sürer. Günlük 6000-7000 adımla kapatıyorum günü. Aranıza katılabilir miyim ?

Merhaba önemli olan motive birbirimize destek tabiki katılabilirsiniz der zaten bizim güzel kalpli diyetisyenimiz sizin aracılığınızla tekrar teşekkür edelim bizde çok öptük D diyetisyeninbiri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…