- 1 Haziran 2021
- 245
- 903
-
- Konu Sahibi diyetisyeninbiri
Evet gece tek başına meyveyi önermiyoruz. Eğer kastada karaciğer yağlanması varsa zaten direk gece meyve yemeyi yasaklıyoruz. Meyve direk yağa dönüşüyor demeyelim de meyvedeki fruktoz karaciğere yapışıyor ve karaciğer yağlanması yapabiliyor çünkü gece yenildiğinde onu yakacak pek bir hareket yapılmıyor birde meyve tek başına şekeri oynattir ve aciktitirMeyve değil de ayran icseniz daha iyi olur .
Akşam belli bir saatten sonra yenen meyve yağa dönüşüyor diye biliyorum.
D diyetisyeninbiri daha iyi bilir
Tabikide içebilirsiniz herhangi bir sorunu yoktur. Ama çok fazla içmeyelim tedbir amaçlı yani her suya sirke eklemeyin bir kere için yeterliEmzirirken sirkeli su icebilir miyiz? Grubunhzu bugun fark ettim daha once gormus.olsaydim katilmak.isterdim ben suyu cok iciyorum 2 cocugum var biri 6yasina girecek digeri 4 aylik olacak ay sonunda bende zayiflamak istiyorum takipte kalacagim emzirenlere yonelikte oneriler verebilirmisiniz? O kadar cok bilgi kirliligi varki sutumun azalmasindan endiseliyim
Tabikide hoşgeldinizMerhabalar D diyetisyeninbiri ne yazıkki geç farkettim forumu. Sizi tebrik ediyorum böyle yararlı bir forum açtığınız insanlara yararlı fikirler sunup motive ettiğiniz için. Ben de aranıza katılmayı çok isterim. Bu arada su içmeyi çok severim Günde 2-2.5 tl içerim . Her gün İş çıkışı eve yürüyerek gideri yaklaşık yarım saat sürer. Günlük 6000-7000 adımla kapatıyorum günü. Aranıza katılabilir miyim ?
Bende aç olarak 35 dakika yürüdüm tempoluBen sabah dediğim gibi kendimi İstanbul sokaklarına attım ve 75 dakika yürüyüş yaptım. Kendimi çok dingin, sakin ve huzurlu hissediyorumhadi sizlerde yürüyüşe, stres atmaya
Aynen bende sanki üstten iç alttan …1.5lt oldu tuvaletle sıkı bi ilsikimiz var
Bir sonraki adimimiz ne olcakti şuan su ve sporla devam