Diyetisyen eşliğinde yaşam tarzını değiştirerek zayıfla!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Meyve değil de ayran icseniz daha iyi olur .
Akşam belli bir saatten sonra yenen meyve yağa dönüşüyor diye biliyorum.
D diyetisyeninbiri daha iyi bilir
Evet gece tek başına meyveyi önermiyoruz. Eğer kastada karaciğer yağlanması varsa zaten direk gece meyve yemeyi yasaklıyoruz. Meyve direk yağa dönüşüyor demeyelim de meyvedeki fruktoz karaciğere yapışıyor ve karaciğer yağlanması yapabiliyor çünkü gece yenildiğinde onu yakacak pek bir hareket yapılmıyor birde meyve tek başına şekeri oynattir ve aciktitir

Tabikide içebilirsiniz herhangi bir sorunu yoktur. Ama çok fazla içmeyelim tedbir amaçlı yani her suya sirke eklemeyin bir kere için yeterli sütü arttıran en önemli faktör su. Siz günde 3ltreye yakın su içerseniz sütünüz daha çok gelecektir. Emzirme döneminde özel bir diyet uygulamayin ama sadece gereksiz kalori almaktan kacinirsaniz kilo verebilirsiniz. Örneğin aburcuburlara, hamur işlerine bir süre veda edebilirsiniz.

Tabikide hoşgeldiniz

Günaydın kızlarım nasılsınız? Ben bomba gibiyim bugün kendimi dışarda yürüyüşe atmak istiyorum İstanbul'da hava şuan çok güzel görünüyor tüm mesajları okudum ve sizleri tebrik ediyorum. Sular icilmış, yürüyüşler yapılmış süper gidiyorsunuz neredeyse bir hafta olacak ve hala pes etmeden burda olan sizler çok iyi sonuçlar alacaksınız ben inanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…