- 29 Mart 2018
- 3.975
- 7.373
- Konu Sahibi diyetisyeninbiri
Normal olanı bende tüketememiştim ama laktozsuz deneyin benceYıılar önce bir kez denedim, ama içemedim malesef. Faydaları çok ama tüketemedim malesef.
Turşu gibi mi oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal olanı bende tüketememiştim ama laktozsuz deneyin benceYıılar önce bir kez denedim, ama içemedim malesef. Faydaları çok ama tüketemedim malesef.
Turşu gibi mi oluyor
İlk fırsatta bakacağım. Benim aldığım normaldi. Hem tadı hem kıvamı sebebiyle içememiştim. Teşekkür ederimNormal olanı bende tüketememiştim ama laktozsuz deneyin bence
Pilav yapmadim hocam 1 dilim ekmekle yedim suyu 1 lt yapamadim henuzTavuk sote ile pilav iyi gider ama diyete iyi gitmez pilav
İyiyim bende teşekkür ederim suyumuz biraz az olmuş gibi. Akşama kadar mutlaka tamamlayalim1 lt bitti akşama kadar 2,2,5 olur siz nasılsınız ?
Tabiki de şuan tek odagimiz su. Diğerlerine de zaman gelecekDiyet yaparken sürekli ne yesem, yemek zamanını VS düşünürdüm. Dün biraz zorlandım diyebilirim, ama bugün tamamen suya odaklandım. Doğru yoldamıyız kaptanım.
Ahh suyumuz çok azda kalmış amaa içelimPilav yapmadim hocam 1 dilim ekmekle yedim suyu 1 lt yapamadim henuz
Süpersiniz sizi tebrik ediyorum ve azminizi kutluyorum çok güzel bir sonuç almışsınız içinizdeki Azmi, başarıyı ortaya çıkardınız ve bunu hiç kaybetmeyinMerhabalar, öncelikle bu yardımcı tavrınızla yaklaştığınız ve insanların hayatlarına dokunabilme, bir umut olabilme yaklaşımınız için teşekkür ederim. Bende 80.0 kilo ile 5 haziran günü diyetistene başladım ve vermiş olduğu listeye uyarak 2-3 gün içerisinde 78.9 kilograma inmiş durumdayım. Daha önceleri kendi çapımda diyet denemelerim oldu fakat bir danışan desteğiyle aç kalmadan ve enerji kaybetmeden kilo vermenin önemini ve insanı yıpratmadığının farkına vardım. Burada vereceğiniz tavsiyeler ya da tarifler için takipte olacağım =)
Tam turşu gibi değil aslında sirke konmuuor sadece kaya tuzu var içinde bekledikçe probiyotik özelliği artiyormusYıılar önce bir kez denedim, ama içemedim malesef. Faydaları çok ama tüketemedim malesef.
Turşu gibi mi oluyor
Kızlar akşam spor yapalım mı
Hoplama zıplama yok ama güzel yağ yakacagiz.
Şimdi linki atıyorum.
İs yerinde 5 bin adim kadar atiyorum spor yapmaya pek mecalim kalmiyor yapmayi seviyorum cokta istiyorum ama yaklasik 1 bucuk senedir yaomadigim icin gozume buyuyor aksam da 10 bucuk gibi evde oluyorumKimler yaparım diyor
Yarım saat ayıramaz mısınız hem çok yormayan bir spor.İs yerinde 5 bin adim kadar atiyorum spor yapmaya pek mecalim kalmiyor yapmayi seviyorum cokta istiyorum ama yaklasik 1 bucuk senedir yaomadigim icin gozume buyuyor aksam da 10 bucuk gibi evde oluyorum
Tabanlarim aciyoYarım saat ayıramaz mısınız hem çok yormayan bir spor.