Merhaba arkadaşlar, ben Diyetisyen .........
Şimdilik adımı gizli tutmayı düşünüyorum. Çünkü burda bu konuyu açma amacım kendi reklamımı yapmak değil. Mesleğimin belki de bana verebileceği en güzel şeyi yaşamak istiyorum "çok fazla insanın hayatına dokunup onlardan iyi ki kelimesini duymak"
Eveett gelelim bu konunun amacına. Buraya daha yeni katıldım ve dünden beri yaptığım gözlemler sonucunda kilo problemi yüzünden çok fazla sorun, sıkıntı yaşamış kişiler var. Defalarca kez diyet deneyimlerinin sonucu hep hüsranla biten insanlar, diyeti aç kalmak olarak algılayan, değişik kürlerden medet umanlar vs vs vs
İşte ben bu duruma bir dur demek, diyetin aslında böyle çok zor bir şey olmadığını kanıtlamaya, sizlere göstermeye geldim
öncelikle bir kilo verme geçmişi olan bir diyetisyen olarak sizleri çok iyi anladığımı ve anlayacağımı bilmenizi isterim
Nasıl ilerleyeceğimizden bahsediyorum...
Kilo vermeye basamak basamak başlayacağız. Şimdilik ilk basamağımız yarından itibaren tam 4 gün boyunca herkes en az 2-3 litre su tüketmeye başlayacak. Evet ilk kuralimiz bu. Diyette en çok göz ardı edilen konulardan biri malesef su. Diyete önce su içme alışkanlığı elde ederek başlayıp adım adım asıl diyete başlarsanız diyet hem size sıkıcı gelmeyecek hem de imkansız zor gibi görünmeyecektir. 5. günden itibaren hayatımıza sporu katacağız, daha sonra günde en az 2 kupa bitki çayı eklemeyi, hamur işini bırakmayı vs vs ilerleyeceğiz. Her şey adım adım olacak
Bu 4 gün boyunca suyunuzu tam içip istediğinizi yapabilirsiniz yani isterseniz tatlı yiyin isterseniz de hamur işi. Hepsini birden bırakmayacağız. Dediğim gibi adım adım onlara da sıra gelecek
Kimler benimle bu yolda olmak ister?
7 Haziran pazartesi başlıyoruz. Pazartesi günü sabah aç karnına tuvalet sonrası kiyafetsiz tartiliyoruz ve başlıyoruz
Kayit kapanmıştır!
Katılımcılar
D
Dediyy
(yardımcı)
minikkkkkkk
(yardımcı)
@Kahvetelvesimoon
@kafestekikiz
L
LESA76
@sevgitek
@Yasmingul18
mehlika_
Stevya
Cemoos
@Merve ceylan
@Vanillin
@Irregularverbs
Kmsl Hnd
suspushanimcim
@tutumlu kirpi
M
Mys35
@DEMREE
N
namelesself
M
MaviMabellee
Gün sonunda mutlaka herkes içtiği su miktarını belirtecek.