Cokkk uzunn benim birsuru şey yaptım yapmadığım kalmadı spor diyet adına asla zayıflama ürünleri vs .. kullanmadım.haftada 5gun spor yaptım az yedim .. cokkk uzun bir sürede verdim ben .. 89.9dan 67.5a inmeyi başardım şuan aldım geri bir 5kilo bir iki aydır hiçbir şekilde.dikkat edemiyorum kendimi bıraktım.bir süre sıkıldı vücut tekrar koruma adına başlayacağım diyete .. zaten yeme içme olarak dikkat ediyorum sürekli.. diyet sayılır .. bu arada şeker fast food hiç sevmezdim,sismanken bile atamazsdm.. çayımı kahvemi şeker hiç kullanmazdm .. asitli içecekler hayatımda içmedim sevmem .. alışkanlıklarım da yardımcı oldu benim kilo vermeme tamamen 67yle.hamile kaldım bu arada
çok çok verdim yani çok cirkinlestim inceceik kaldım o yüzden biraz almaya karar verdim 57ye indiğimde coronoya yakalanmıştım o ara ...o yüzden toparlamak adına da yedim sürekli hedefim 59-60 ama korumak istiiyorum o kiloyu hepp..
Evet şirket olmuşlar canım .. hayatımda o paketli ekmekleri alıp yemedim ... Diyetisyen de değilim hocaların YouTube videolarını dinleye dinleye .. biraz karaatay usulü az buçuk diğer bilir kişilerden ortaya karışık gittim ... Spor hocalarini da takip ettim sürekli videolarını izledim deneyee deneye kendime uygun olanlarını seçtim devam ettim .. hiç sarkmam olmadı catlagim olmadı .. çok bilmiyordum diyetisyen kişisinin dediği gibi ama öğrenmek imkansız degil,her şey elimizin altinda artık .. bir kilo vermezsin dedi 32 kilo verdim o süreçte hasta bile olmadım alerjilerim var sürekli hap kullanan biriydim .. hapları bir seneden fazladır kullanmıyorum .. boyum 175 bu arada 57 çok azdı ince yapiliyim yakışmadı bana 34 bedene bile sigiyordum 36 bedenim şuan da ....bana obezsin dedi o kiloda bile 90 Ken de kiloludum.evet ama obez değildim .. kendisi benden kat kat kilolu ne zaman görsem hamburgercide atistiriyo sürekli .. elinde yemek bir şeyler yerken tesadüf görüyorum
konustuklarimizla yaptıklarımız uymalı biraz da komik duruma dusuyo yoksa insan