• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen eşliğinde İf diyeti yapıyorum (fotoğrafli menüler)

Gazetekolik

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2019
271
511
103
Merhaba arkadaşlar benim Bir çok diyet girisimlerim oldu İnsülin direnci olduğu için bana uygun diyetin if olduğuna karar verdik diyetisyenimle şimdi if yaparak 82 kilodan 74 lere kadar düştüm fakat açlık kirizlerimle tek başıma baş edemiyorum belki buraya yazarak kendimi motive ederim hergun düzenli bir şekilde menü paylaşım yapicam if yaptığım için saati kendim ayarlıyorum Sabah akşam yemeği şeklinde ara öğün yapmıyorum biraz zor oluyor ama yapacak bir şey yok tartı günüm Çarşamba Dr diyetisyenimle görüş günüm çünkü online görüşüyoruz çok motive değilim bakalım nolucak buraya yazınca kendimi çok iyi hissedicem eminim basaricam Eki Görüntüle 2979688

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar yeni yıl herkese mutluluk huzur öncelikle sağlık getirsin inşallah IMG_20220101_093942.jpg sabah kalkınca ılık ev yapımı elma sirkeli suyla güne başlamış oldum şuanda modum çok yüksek bakalım gün sonunda nolur bilemiyorum Akşam kötü oluyorum yaa ne bulsam yicem o şekilde IMG_20220101_114009.jpg kahvalti tabagim
1dilim süzme peynir
1kasik lor kavurma
2dilim çavdar ekmeği
Çeyrek avakado
Nane maydanoz domates
Tabakta yok ama çocuklar için mıhlama yaptım 2catal ondan aldım

İyi akşamlar günlükcum 2.ve son öğünün IMG_20220101_170243.jpg yaninda
1bardak şalgam suyu
2dilim ekmek
5 tane çiğ badem günü kapatıyorum canım çok şekerli birşeyler istiyor sabır dayanicam 👍

Tünaydın herkese IMG-20220102-WA0002.jpg dun ugrayamadim buraya malum pazar olunca evde işler birikti bide misafir geldi akşam

Merhaba arkadaşlar benim Bir çok diyet girisimlerim oldu İnsülin direnci olduğu için bana uygun diyetin if olduğuna karar verdik diyetisyenimle şimdi if yaparak 82 kilodan 74 lere kadar düştüm fakat açlık kirizlerimle tek başıma baş edemiyorum belki buraya yazarak kendimi motive ederim hergun düzenli bir şekilde menü paylaşım yapicam if yaptığım için saati kendim ayarlıyorum Sabah akşam yemeği şeklinde ara öğün yapmıyorum biraz zor oluyor ama yapacak bir şey yok tartı günüm Çarşamba Dr diyetisyenimle görüş günüm çünkü online görüşüyoruz çok motive değilim bakalım nolucak buraya yazınca kendimi çok iyi hissedicem eminim basaricam Eki Görüntüle 2979688
Genelde 7-8 öğün beslenme öneriyorlar if onerenini ilk defa duydum ..benim kötü diyetisyen deneyimim oldu da

Genelde 7-8 öğün beslenme öneriyorlar if onerenini ilk defa duydum ..benim kötü diyetisyen deneyimim oldu da
Çok haklısın bende öyle olucagini düşünmüştüm diyetisyen diyorum ama aslında İç Hastalıkları uzmani dr sağlıklı beslenme uzmanı 🤗
Senin adına üzüldüm canım çok özel değilse nasıl bir deneyim yaşadın diyetisyeninle😔

Çok haklısın bende öyle olucagini düşünmüştüm diyetisyen diyorum ama aslında İç Hastalıkları uzmani dr sağlıklı beslenme uzmanı 🤗
Senin adına üzüldüm canım çok özel değilse nasıl bir deneyim yaşadın diyetisyeninle😔
Dogumdan sonra aşırı kilo aldım
. Sağlıklı verebilmek adına özel bir diyetisyene gttim (bulunduğum ilçede 1 adet vardı zaten )🐱 beni psikolojik açıdan çok etkiledigi gibi programı bir işe yaramamasinin yanında bana +4kilo olarak yansıdı .. 8ogun vermişti .. dediği doktora gtmemi tahlil yaptrmami istedi .. arkadaşına gidip tahlil yaptırmadım çok kötü bir doktor diye başka bir iç hast. Doktoruna gttim .. dakika bir bana sınır oldu ...bir markanın ekmeğini yazmış listeme .. fırından alsaam karabuğday ekmeginni olmaz mı dedim ben markette paket içindekilerin hem sağlıklı bulmuyorum tadını da beğenmiyorum dedim.bana çok biliyosun ama seen bu gidişle hiç kiloo veremezsin dedi zaten 1. Derece obezsin dedi .. mahvoldum... Daha neler neler... Yine de bir bildiği vardır dedim sonuçta ve dediklerini harfiyen uyguladım deli gibi kilo aldım ... Bana değil başkalarına.da aynı muameleyi yapıyormuş .. nerdeyse benle aynı kilodaydi diyetisyen bu arada .. ama bana obez deme özgürlüğü vardı ağzını yaya yaya hiç umudum kalmadı..bir daha gtmedim .. tamamen netten araştırdığım birkaç hocanın dedikleri gibi yaptım .. kendi kendime 1-2senede zaten çok fazla kilo verip aşırı zayıfladım ... Sadece spor yapiyorum şuan ..yine dikkat ediyorum vs .. seçeneğim olmadığı için .. ve bulunduğum şehirde seçenek olmadığı için örgüt gbi olmuştu kafasına göre doktor adı verip illa ona gitmesini söylüyor gidenlerin haaa bu arada ben obez kilomdayken istersen zorlanirsan aletle zayıflama yeri açan arkadaşım var ona gidebilirsin diyet zor gelirse dedi soğuk lipofiz mi ne tam hatırlamıyorum..o an tamamen ticaret amaçlı olduğunu anladım..gitmedim

Çok kötü olmuş yaa şirket kurmuşlar resmen ortak çalışıyorlar demekki😎
8ogun beslenmeyle kendine hayrı olmamış onun canım sana olsun😜
Kendi kendine basarmani zayıflamani tebrik ediyorum harikasın👍 şimdi kaç kilosun kaç kiloyla başladın
Ben de 3aylik paket aldım çok ağır basıyor parası 3 ay sonra devam etmicem bu şekilde beslenmeye dikkat Edip 60 65 bandında olursam yeter fazlası yok gözümde😁

Sen nasıl beslendin neler yaptın bu süreçte merak ettim doğrusu tecrubenden faydalanmak istiyorum 🤗

Çok kötü olmuş yaa şirket kurmuşlar resmen ortak çalışıyorlar demekki😎
8ogun beslenmeyle kendine hayrı olmamış onun canım sana olsun😜
Kendi kendine basarmani zayıflamani tebrik ediyorum harikasın👍 şimdi kaç kilosun kaç kiloyla başladın
Ben de 3aylik paket aldım çok ağır basıyor parası 3 ay sonra devam etmicem bu şekilde beslenmeye dikkat Edip 60 65 bandında olursam yeter fazlası yok gözümde😁

Sen nasıl beslendin neler yaptın bu süreçte merak ettim doğrusu tecrubenden faydalanmak istiyorum 🤗
Cokkk uzunn benim birsuru şey yaptım yapmadığım kalmadı spor diyet adına asla zayıflama ürünleri vs .. kullanmadım.haftada 5gun spor yaptım az yedim .. cokkk uzun bir sürede verdim ben .. 89.9dan 67.5a inmeyi başardım şuan aldım geri bir 5kilo bir iki aydır hiçbir şekilde.dikkat edemiyorum kendimi bıraktım.bir süre sıkıldı vücut tekrar koruma adına başlayacağım diyete .. zaten yeme içme olarak dikkat ediyorum sürekli.. diyet sayılır .. bu arada şeker fast food hiç sevmezdim,sismanken bile atamazsdm.. çayımı kahvemi şeker hiç kullanmazdm .. asitli içecekler hayatımda içmedim sevmem .. alışkanlıklarım da yardımcı oldu benim kilo vermeme tamamen 67yle.hamile kaldım bu arada🐱🐱çok çok verdim yani çok cirkinlestim inceceik kaldım o yüzden biraz almaya karar verdim 57ye indiğimde coronoya yakalanmıştım o ara ...o yüzden toparlamak adına da yedim sürekli hedefim 59-60 ama korumak istiiyorum o kiloyu hepp..
Evet şirket olmuşlar canım .. hayatımda o paketli ekmekleri alıp yemedim ... Diyetisyen de değilim hocaların YouTube videolarını dinleye dinleye .. biraz karaatay usulü az buçuk diğer bilir kişilerden ortaya karışık gittim ... Spor hocalarini da takip ettim sürekli videolarını izledim deneyee deneye kendime uygun olanlarını seçtim devam ettim .. hiç sarkmam olmadı catlagim olmadı .. çok bilmiyordum diyetisyen kişisinin dediği gibi ama öğrenmek imkansız degil,her şey elimizin altinda artık .. bir kilo vermezsin dedi 32 kilo verdim o süreçte hasta bile olmadım alerjilerim var sürekli hap kullanan biriydim .. hapları bir seneden fazladır kullanmıyorum .. boyum 175 bu arada 57 çok azdı ince yapiliyim yakışmadı bana 34 bedene bile sigiyordum 36 bedenim şuan da ....bana obezsin dedi o kiloda bile 90 Ken de kiloludum.evet ama obez değildim .. kendisi benden kat kat kilolu ne zaman görsem hamburgercide atistiriyo sürekli .. elinde yemek bir şeyler yerken tesadüf görüyorum 🤗konustuklarimizla yaptıklarımız uymalı biraz da komik duruma dusuyo yoksa insan

Cokkk uzunn benim birsuru şey yaptım yapmadığım kalmadı spor diyet adına asla zayıflama ürünleri vs .. kullanmadım.haftada 5gun spor yaptım az yedim .. cokkk uzun bir sürede verdim ben .. 89.9dan 67.5a inmeyi başardım şuan aldım geri bir 5kilo bir iki aydır hiçbir şekilde.dikkat edemiyorum kendimi bıraktım.bir süre sıkıldı vücut tekrar koruma adına başlayacağım diyete .. zaten yeme içme olarak dikkat ediyorum sürekli.. diyet sayılır .. bu arada şeker fast food hiç sevmezdim,sismanken bile atamazsdm.. çayımı kahvemi şeker hiç kullanmazdm .. asitli içecekler hayatımda içmedim sevmem .. alışkanlıklarım da yardımcı oldu benim kilo vermeme tamamen 67yle.hamile kaldım bu arada🐱🐱çok çok verdim yani çok cirkinlestim inceceik kaldım o yüzden biraz almaya karar verdim 57ye indiğimde coronoya yakalanmıştım o ara ...o yüzden toparlamak adına da yedim sürekli hedefim 59-60 ama korumak istiiyorum o kiloyu hepp..
Evet şirket olmuşlar canım .. hayatımda o paketli ekmekleri alıp yemedim ... Diyetisyen de değilim hocaların YouTube videolarını dinleye dinleye .. biraz karaatay usulü az buçuk diğer bilir kişilerden ortaya karışık gittim ... Spor hocalarini da takip ettim sürekli videolarını izledim deneyee deneye kendime uygun olanlarını seçtim devam ettim .. hiç sarkmam olmadı catlagim olmadı .. çok bilmiyordum diyetisyen kişisinin dediği gibi ama öğrenmek imkansız degil,her şey elimizin altinda artık .. bir kilo vermezsin dedi 32 kilo verdim o süreçte hasta bile olmadım alerjilerim var sürekli hap kullanan biriydim .. hapları bir seneden fazladır kullanmıyorum .. boyum 175 bu arada 57 çok azdı ince yapiliyim yakışmadı bana 34 bedene bile sigiyordum 36 bedenim şuan da ....bana obezsin dedi o kiloda bile 90 Ken de kiloludum.evet ama obez değildim .. kendisi benden kat kat kilolu ne zaman görsem hamburgercide atistiriyo sürekli .. elinde yemek bir şeyler yerken tesadüf görüyorum 🤗konustuklarimizla yaptıklarımız uymalı biraz da komik duruma dusuyo yoksa insan
İyi akşamlar çok iyi vermişsin 32kilo dile kolay ayakta alkışlıyorum 👏👏
Doğru söylüyorsun canım herşey elimizin altında internet olunca kolay 😉
Bende çay kahveye şeker atmam asitli içecekler hiç eve koymuyorum ben tatlıyı meyveyi çok seviyorum çerez vazgeçilmezim
Diyetisyenim sağolsun su olsun bu olsun demiyor ne olması gerektiğini anlatıyor ona göre ben karar veriyorum yicegime 🙂

Bugün menü bildirimi yapmadim IMG_20220105_110803.jpg sabah kahvaltı
Akşam çekmeyi unuttum ya ablamda
10 kadar Kara lahana sarması yedim

Bugün diyetisyenimle görüştüm _1000gr verilmiş çok mutlu oldum😃 ve yagdan vermişim👍

İyi akşamlar çok iyi vermişsin 32kilo dile kolay ayakta alkışlıyorum 👏👏
Doğru söylüyorsun canım herşey elimizin altında internet olunca kolay 😉
Bende çay kahveye şeker atmam asitli içecekler hiç eve koymuyorum ben tatlıyı meyveyi çok seviyorum çerez vazgeçilmezim
Diyetisyenim sağolsun su olsun bu olsun demiyor ne olması gerektiğini anlatıyor ona göre ben karar veriyorum yicegime 🙂
Kolay gelsin .. ben basardiysam herkes başarır zaten..

merhaba menülerinizi çok begendim :dondurma:umarım bi an önce hedefe ulasırsınız benimde 7 kilo vermem gerek geçmişte 20 kilo verme sürecim olmştu takipteyim konunuuzu:KK24:

Back