Tebrikler arkadaşım,darısı başımıza....merhaba bayanlar, bugun ıtıbarı ıle 1 ayı tamamlamıs durumdayım ve tam tamına 6.kılo 700 gram vermısım herkese basarılar dılıorum kolay gelsın :))))
merhaba bayanlar, bugun ıtıbarı ıle 1 ayı tamamlamıs durumdayım ve tam tamına 6.kılo 700 gram vermısım herkese basarılar dılıorum kolay gelsın :))))
Tebrikler arkadaşım,darısı başımıza....
merhaba bayanlar, bugun ıtıbarı ıle 1 ayı tamamlamıs durumdayım ve tam tamına 6.kılo 700 gram vermısım herkese basarılar dılıorum kolay gelsın :))))
aaahhhh ahhhhhh darısı başıma,,,6 kilo wersem ahhhhhhhh , okadar mutsuzum ki şuanda
Öyle mi dersin ? canım sıkkın bu ara, motivasyonum yerlerde, gece muhteşeme bakarken öle bi yedim ki, offff çok pişmanım ,yaza kadar vermem lazım 75 oldum gene ya ... sinirimden ağlıcam yaaa, bu listeye başlıyım bari, herkes 6-7 kilo felan wermiş kendime çok kızıyorum şuanda
ha hademek muhteşem yüz yıl ha senide benide yoldan çıkarmış canım mahkemeye vericem şu muteşem yüzyılı çünkü bende bu dizi yüzünden çips felan aldım kendime yemek için ve aynan senin gibi çok sinirli ve peşmanım amma dediyim gibi vermek zor deyil kilonu olduğu gibi saklamak çok zor ben bu diyeti ilk deneyenlerdenim zaten ben açdım bu konuyu ve 1 ayda tam 6.500 verdim amma sonradan nasıl saldırdım yemeklere tatlılara kendim bile anlamadım bak canım ben şu an 73 kilodaydım hedefim 63 olmak bir-birimize yardımcı olarak zayıflamaya varmısın?benim bu konuda tecrübem çok amma en pis huyum abur-cubur sevmem yani çips tatlı pitza felan ne ise bu günden yarış içinde olalım ve bakalım kim daha çok zayıflar ne dersin?
ewet yaaa bana yardımcı ol, şu kilolar gitsin walla sadaka wericem ya ,,,ağlamaklı durumdayım o derece sinirlerim harap durumda
Arkadaşlar ben yeni gördüm bu listeyi de işyerinde olduğum için çok okuyamadım. hangi liste ne için?
1. listeyi mi uyguluyorsunuz , 2. listeyi mi? hangisi ayda 8 kilo verdiriyor.
Bilgi verirseniz bende yarın başlamayı planlıyorum.
fark etmez canım sen kendine uyqun olanını seç ve ya bir hafta listeyi ikinci hafta 2 listeyi uyqula hem deyişiklik olur hem çokpuk bıkmasın
anladım canım bende başlıyım umarım güzel sonuç alırım ve sonuçlarını size yazarım. Az değil 20 kilo vermem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?