Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

merhaba bayanlar, bugun ıtıbarı ıle 1 ayı tamamlamıs durumdayım ve tam tamına 6.kılo 700 gram vermısım herkese basarılar dılıorum kolay gelsın :))))

vuslatttt
baya okumuşsunnn yahu 1500 sayfa az degil maşallahhh sanaa vallaaa

süreside azmış bu sporunnn vuslatcım ya nerden indirebilirizzz? peki bende spora başlamak istiyorum incelten spor olsun tabi

herkese günaydın arkadaşlar
umarım herkesin diyeti iyi gidiyodur...
benim bugün 5. günüm ve 1.4 kg vermişim, belki hepsi yağ değildir ama inanılmaz motive oldum doğrusu
ben hiç su içmezdim artık su içmeye başladım, bir de şekeri tamamen çıkardım hayatımdan..
inşallah 1 ayın sonunda bize de nasip olur 6 kilo vermişim demek...
başaran herkesi kutluyorum

Öyle mi dersin ? canım sıkkın bu ara, motivasyonum yerlerde, gece muhteşeme bakarken öle bi yedim ki, offff çok pişmanım , yaza kadar vermem lazım 75 oldum gene ya ... sinirimden ağlıcam yaaa, bu listeye başlıyım bari, herkes 6-7 kilo felan wermiş kendime çok kızıyorum şuanda

ha ha demek muhteşem yüz yıl ha senide benide yoldan çıkarmış canım mahkemeye vericem şu muteşem yüzyılı çünkü bende bu dizi yüzünden çips felan aldım kendime yemek için ve aynan senin gibi çok sinirli ve peşmanım amma dediyim gibi vermek zor deyil kilonu olduğu gibi saklamak çok zor ben bu diyeti ilk deneyenlerdenim zaten ben açdım bu konuyu ve 1 ayda tam 6.500 verdim amma sonradan nasıl saldırdım yemeklere tatlılara kendim bile anlamadım bak canım ben şu an 73 kilodaydım hedefim 63 olmak bir-birimize yardımcı olarak zayıflamaya varmısın?benim bu konuda tecrübem çok amma en pis huyum abur-cubur sevmem yani çips tatlı pitza felan ne ise bu günden yarış içinde olalım ve bakalım kim daha çok zayıflar ne dersin?

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben yeni gördüm bu listeyi de işyerinde olduğum için çok okuyamadım. hangi liste ne için?
1. listeyi mi uyguluyorsunuz , 2. listeyi mi? hangisi ayda 8 kilo verdiriyor.
Bilgi verirseniz bende yarın başlamayı planlıyorum.

Arkadaşlar ben yeni gördüm bu listeyi de işyerinde olduğum için çok okuyamadım. hangi liste ne için?
1. listeyi mi uyguluyorsunuz , 2. listeyi mi? hangisi ayda 8 kilo verdiriyor.
Bilgi verirseniz bende yarın başlamayı planlıyorum.

ewet yaaa bana yardımcı ol, şu kilolar gitsin walla sadaka wericem ya ,,,ağlamaklı durumdayım o derece sinirlerim harap durumda

ewet yaaa bana yardımcı ol, şu kilolar gitsin walla sadaka wericem ya ,,,ağlamaklı durumdayım o derece sinirlerim harap durumda

tamam canım üzülme stress yapma sonra dahaçokyemeye saldırırsın öncelikle anlat bana kaç yaşındasın evlimisin cocuk varmı ve kaç kilosun tam olarak

benim 2 cocuğum var onlara ayrı eşime ayrı kendime ayrı hazırlamak zor oluyor amma ben pes etmiyecem istediyim sevdiyim kiyafetleri geyine bilene kadar ben bu sabahtanetibaren çok ciddi olarak başladım diyete sabah bir dilim ekmek yedim bir az pendir dereotu maydanoz bi domates yedim sufrada her şeyden bol vardı baktım ki canım çok istiyor sufradan bir tane hurma bir tane ceviz içi yedim ki gözlerimimi çeke bileyim sufradanamma ceviz vve hurma listede yok sadece kendim için yaptım yarından etibaren yapmıyacam liste dışına heç çıkmıyacağım baksana profilin ilk sayfasında 2 liste var bir hafta bunu ikinci haftada 2-ci listeyi uyqulaya bilirsin deyişiklik olur su ve yeşil çayı mutlaka içi olurmu canım
ben 73 kiloyum inş 63 olurum canım sende istediyin kiloya ulaşırsın çok acıkdım şimdi gedib 3 köfte yoqurt salaT FELAN YEMEK ÜZRE AYRILIYORUM KOLAY GELSİN HER KESE YARIN GÖRÜŞÜRÜZ sakın pes etme hem başladığın tarihi unutma bi yere yazki 1 ay sonunda kendinle kurur duyasın canım bye

fark etmez canım sen kendine uyqun olanını seç ve ya bir hafta listeyi ikinci hafta 2 listeyi uyqula hem deyişiklik olur hem çokpuk bıkmasın

selam kızlar
bu ayın 4'de,bu diyete başlıyacagımı yazmıştım ama bazı engellerden dolayı olamadı
ama dün başladım çok şükür 14 martta..
ben bir senedir yememi azaltarak ve fırsat buldukça yürüyerek 10 kilo verdim..
şu anki kilom 77.7 artık bu işin hızlanmasını istiyorum..zira 17 nisanda 70 kiloya inmem lazım beyimle iddaaya girdikde:)
hergün uğrayıp menü yazmaya vaktim olmaz ama,arada uğrayıp diyetimin nasıl gittiğini yazarım..inşllhh verdiğim kilocuklarıda:))
isteyen herkesin,sağlıkla kilolarından kurtulmalarını diliyorum

fark etmez canım sen kendine uyqun olanını seç ve ya bir hafta listeyi ikinci hafta 2 listeyi uyqula hem deyişiklik olur hem çokpuk bıkmasın[/QUOTE]

anladım canım bende başlıyım umarım güzel sonuç alırım ve sonuçlarını size yazarım. Az değil 20 kilo vermem lazım

herkese merhaba kızlar, sevacım walla ben 26 yaşındayım, bekarım ve de kendime yemek hazırlama gibi bi lüksüm var en azından, ailemle yaşıyorum, herşeye ulaşma imkanım war çok şükür, 75 kiloyum acilin acili vermek ve kurtulmak istiyorum,,,ruhuma işledi artık bıktım ,, yarın 16 mart, başlıyorum bu 1. listeye Allahımmmm

fark etmez canım sen kendine uyqun olanını seç ve ya bir hafta listeyi ikinci hafta 2 listeyi uyqula hem deyişiklik olur hem çokpuk bıkmasın

anladım canım bende başlıyım umarım güzel sonuç alırım ve sonuçlarını size yazarım. Az değil 20 kilo vermem lazım[/QUOTE]

benimde 20 kilo fazlam war ...dile kolay 20000000000000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…