Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Çok iyi olur arkadaşlar, ama işte kimse sonradan katılmıyor burada ya.. Ben hergün sporumu yapıyorum ve listeme uygun besleniyorum ama kimselerle paylaşamıyorum.. Herkes bir cee diyor ve bir daha uğramıyor..

ben bu dıyete 25 gundur devam edıyorum.6 kılo verdım su anda reglım o yusden tam rakamı yazamıyorum. 25 gundur 1. lısteyı uyguladım 1 ay tamamlanınca 2. lısteye gecıcem ben 3 haftadır kılo bıldırımı yapıyordum bu hafta sehır dısında oldugum ıcın gıremedım. ben bu dıyetten cok memnunum ac kalınmıyor fazla, yuruyuste yapıyorum haftada 3 gun.

kılo bıldırım gunu olarak ptesılerı oluyor, ama lıste tutan yok sanırım artık... yenı baslayan arkadaslara motıvelerını bozmamalırını ve odem sokturucu caylar ıle beraber yuruyusle cok ıı kılo verebıleceklerını solemek ısterım herkese kolay gelsın :)

bende bu hafta 2. haftamdayım ve 2.listeyi uyguluyorum 1 ay sonunda bakalım kaç kilo vermiş olucam

Son düzenleme:
merhaba kızlar, bugünkü listem:

2 kayısı ve 1 bardak su

sabah: 2 dilim kepekli ekmek, peynir , zeytin. çay

ara: 6 bisküvi

öğle: 1 kase tarhana çor, 1 tabak pırasa yemeği ve yoğurt,1 dilim ekmek

ara: yarım muz, 1 armut

akşam: yarım kase çorba, 2 kaşık patetes ezmesi,3 kaşık ıspanak yoğurt

2 litre su.........................

akşam 30 dk b-fit prog

çok olmuş gibi geldi ama diyetisyenimde buna benzer bir lise vermişti....

çok yoğun olduğum için pek giremiyorum ama bu hafta benden başka kim vardı kilo bildiriminde bulunannnnn ..............

hadi arkadaşlar....DAR GELEN KIYAFETLERE İNAT.....SİZİNLE ŞAKAYLA KARIŞIK DALGA GEÇENLERE İNAT..........BİRLİK OLALIM VE KURTULALIM ŞU KİLOLARDANN....

EN AZINDAN GÜNLÜK LİSTENİZİ BURADA YAYINLAYIN....

tamamen katılıyorum sana. bugünlerde daha bir dalga geçer oldular benimle. haa bir de otobüs minibüste beni hamile sanıp yer veriyorlar. nasıl bir göbeğim varsa tahmin edin artık..
ama yaza kadar fıstık olucam inşallah.

Ben bu dıyetı yaptım ve cok guzel sonuc aldım.Sımdı tatıl donusu tekrar yapmaya karar verdım.Varsa bır lıste benıde alın lutfen:) Kılom 87.5 su anda bırde ne zaman bıldırım yapıyoruz onu belırtır mısınız?

ben başladım bugün. sabah peynir, maydonoz, tere ve bir dilim ekmek yedim. şimdi de 3 tane köfte bir dilim ekmek ve yoğurt yedim.
sabırsızlıkla ikindi menüsünü bekliyorum. açım ben yaa...
bu arada liste yapan arkadaş var mı acaba. bende 89 kiloyum.

bişi soracaktım. bu ikici listedeki 4 adet müsli nasıl oluyor. 4 kaşık mı demek istemiş acaba. hani şu süte karıştırılanlardan.

bendemi bu listeye başlıcam yarın :) bakalım nasıl olucakmış :) yaa bişey söylücem bunu bi yarışma haline getirebiliriz aslında haftada belli bir gün tartılma günümüz olabilir .ne dersiniz ??

bir liste oluşturulursa beni de ekleyin..

bende başladım bugün itibari ile arkadaşlar umarım sonuca ulaşırız hep beraber :18: spor salonunada gidicem inşallah herkese başarılar bol bol sabırlar..

ben de bugün başladım:)
sabah 1 dilim ekmek,peynir ve 2 cherry domates yedim.
öğlen işte 4 ince ızgara köfte azıcık marul salatası ve 1 dilim ekmek,yogurt
şimdide tostumu yedim...hiç açlık hissetmedim bu arada...buraya yazmakta eminim beni motive edicektir...
Hadi bakalım hayırlısı...

bu arada arkadaşlar ben
65 kiloyum,umarım yaza kadar hedefimize ulaşırız...

yeni başlayan herkese kolaylıklar diliyorum arkadaşlar ben bu dıyetle 6 kılo verdım umarım devam eder inanalım ki başaralım yaza filinta gibi olalım :))))))

Mantıklı bir liste gibi görünüyor. Okudum, inceledim çok hoşuma gitti ve yarın başlamaya karar verdim umarım olumlu sonuçlar alırım. Diyet yapıp fazla kiloları atmak sabırlı olunması gereken ve çetrefilli bir süreç. Bir kaç denemem oldu hatta bir keresinde dört ayda 30 kg vermiştim. Tabi o zaman çok gençtim haliyle yaş otuza merdiven dayadı ve metabolizma da yavaşladı. Umarım başarılı olurum ya bıktım seneler sonra beni gören insanların "aaa ne kadar kilo almışsın ne oldu sana böyle?" demelerinden... Hiç insaf yok şu insanoğlunda moral bozmaya bayılıyorlar. Şu kilolarımı öyle bir atmalıyım ki kapak olmalı hepsine Sevgiyle kalın kızlar!...

slm kızlar... nihayet kızım uyudu listemi yazıp hemen çıkıcam çünkü sabah 6.15 te kalkmam lazım anca yetişebilyrm işe çünkü...

listeyi banu yapıyordu ama bu aralar yoğun olduğu için ara vermiş.......ben pek anlamıyorum bilgisayar işlerinden ama anlayan biri varsa listeyi tutabilir mi......kilo

bildirimleri pazartesi bu arada... lütfen biri yardım etsin bu konuda bize...

bu arada bu günkü listem:

2 kayısı ve 1 bardak su

kahvaltı: 2 dilim kepekli ekmek, peynir zeytin çay

ara: çay ve yarım poğaça(çok acıkmıştım ama tamamını değilde yarısını yeyip bıraktığım için kendimi çünkü bu benim için büyük bir başarı)

öğle: 1,5 tabak mısır keşkeği

ara: yarım armut ve 1 portakal

akşam: ıspanak,yoğurt, 1 tane tavuk kanat(kızartma), 1 dilim ekmek,salata

2,4 litre su

30 dak b-fit (spordan sonra resmen dayak yemiş gibi oluyorum bugün sporda 5. günümdü herkese kesinlikle tavsiye ederim)

iyi geceler herkese....

Günaydın kızlar
Ayça Kaya Diyeti' nin ikinci grup beslenme şeklini uygulamaya karar verdim bu yüzden de önce sabah erkenden kalkıp ılık limonlu suyumu içtim. Az sonra da müslili kahvaltımı yapıcam ancak bu diyeti yapmaya geç saatte karar verdiğim için gidip müsli alamadım, evde yulaf ezmesi var olur herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…