Denemediğim diyet listesi kalmadı ve bir türlü bendeki fazla 8 kiloyu atamadım bendeki sorun şu:akşama kadar diyete uyuyorum iş koşturmasıyla vakit geçiyo zaten ama akşam eve gidince bir baş ağrısı bir açlık krizi oturuyorum sofraya ve diyet bir dahaki pazartesiye erteleniyor acaba iştah kesici ve sinirleri düzeltici (çünkü açlık insanda gerginlik yapıyor) bir ilaç varmıdır bilen var mı
Denemediğim diyet listesi kalmadı ve bir türlü bendeki fazla 8 kiloyu atamadım bendeki sorun şu:akşama kadar diyete uyuyorum iş koşturmasıyla vakit geçiyo zaten ama akşam eve gidince bir baş ağrısı bir açlık krizi oturuyorum sofraya ve diyet bir dahaki pazartesiye erteleniyor acaba iştah kesici ve sinirleri düzeltici (çünkü açlık insanda gerginlik yapıyor) bir ilaç varmıdır bilen var mı
kimse kilo bildirimi yapmamış sanırım ben bu haftada 1 kilo verdim şu an 65 kiloyum...ama arkadaşlar ben uzun bir süre nete giremeyeceğim fakat ara ara sizinle bilgi alışverişinde bulunmak isterim...diyete de devam edeceğim gelişmelerden sizi haberdar etmeye çalışacağım...herkese başarılar....
bugunki menum:
sabah: 4yk musli, sut
ara: portkal
oglen: brokoli, yogurt
ara: 4 erik, 10 badem, 1sb sut
aksam: salata, corba
vallahi cnm diyete hep uyuyosun bravo bende bugün basladım buna insallah tam uyarım..bu arada ne kadardır yapıyosun bu diyetihiç kilo verdinmi
kizlar bana bu gunlerde yine biseyler oluyor. aniden cook aciktigimi hissediyorum ve mide bulantisi basliyor. birseyler yedigimde aclligim gidiyor fakat mide bulantisi devam ediyor.ayni seyleri yasayan varmi aranizda?
uymaya calisiyorum. arada kucukde olsa kacamaklarim oluyor.bu diyetle bir ayda sekiz kilo verdim
kızlar selam,
2.gün de geride kaldı,gayet kolay geçti..
yalnız bir sorun var,ben hiç aç olmuyorum,bu normal mi?bilhassa ikindide yenilen tost sonrasında akşam yemeğini çok ta aramıyorum..
bugünkü mönü
sabah
1 dilim kepekli ekmek,1 dilim peynir,maydanoz/nane,2 cherry domates
öğle
yarım tavuk göğsü ızgara
yağsız salata
4 kaşık yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
ikindi
kepekli yağsız tost
1 bardak ayran
1 portakal
akşam
5 kaşık etsiz mantar sote
3 kaşık yoğurt
2 kayısı+2 kuru erik+2 badem
bu arada gün içinde bol su+şekersiz bitki çayı içip 1 saat kardiyo egzersiz yaptım.
herkese iyi geceler..
bu akşam aynı bende de bulantı vardı, herhalde karnımız aç ve üstüne su içiyoruz ya ondan oluyor diye düşündüm tabi ne kadar doğru bilemem asudecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?