Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Denemediğim diyet listesi kalmadı ve bir türlü bendeki fazla 8 kiloyu atamadım bendeki sorun şu:akşama kadar diyete uyuyorum iş koşturmasıyla vakit geçiyo zaten ama akşam eve gidince bir baş ağrısı bir açlık krizi oturuyorum sofraya ve diyet bir dahaki pazartesiye erteleniyor acaba iştah kesici ve sinirleri düzeltici (çünkü açlık insanda gerginlik yapıyor) bir ilaç varmıdır bilen var mı

selam hosgeldin vallahi bende ayni senin durumdaydim hatta esim gececi o gider ben yemeye saldirirdim resmen. benim ücüncü haftam diyette ve gayet güzel gidiyor. ben ilk önce saat yediden sonra bisey yemiyorum ve en önemlisi erken yatiyorum ve mümkünse mutfaga gitmiyorum. bende birde kola bagimlili vardi. arkadaslarima artik ben temizim diyorum ha ha iki üc haftadir kulanmiyorum ya . sende basarisin ben kafayi taktim sende tak zayiflamaya yapacagim de. benle artik herkes dalga gecmeye kadar gelmist cevremdeki insanlar diyette baslayip baslayip bozuyorsun diye. inat et bende inat ettim senin ne kadar fazlaligin var bilmiyorum ama inanki ipin ucunu bir kacirdinmi dahada zorlaniyor insan ayni bende oldugu gibi. HADI GAYRET HEPIMIZ BASARACAGIZ

az yiyorsun sanırım yanında sürekli aralarda yiyebilecegin birr şeyler taşı
diyetin temle kuralıdır ara ögünlerr:)
hem yemeklere saldırmazsınızz hemd emetabolizmanız çalışır..

kizlar bana bu gunlerde yine biseyler oluyor. aniden cook aciktigimi hissediyorum ve mide bulantisi basliyor. birseyler yedigimde aclligim gidiyor fakat mide bulantisi devam ediyor.ayni seyleri yasayan varmi aranizda?

Vuslatipek çok sağol canım valla motive oldum.şua n 74 kiloyum hedefim 65 inşallah olur. Boyum da 1.70 . Hep beraber zayıflarız inşallah...............

kimse kilo bildirimi yapmamış sanırım ben bu haftada 1 kilo verdim şu an 65 kiloyum...ama arkadaşlar ben uzun bir süre nete giremeyeceğim fakat ara ara sizinle bilgi alışverişinde bulunmak isterim...diyete de devam edeceğim gelişmelerden sizi haberdar etmeye çalışacağım...herkese başarılar....

buğünkü listem
sabah: 1 kk peynir, 1 dilim çavdar ekmeği, domates maydonoz
öğle: tavaklu sebze yemeği, 1 kase yoğurt, 1dilim çavdar ekmeği
ara: biraz ceviz
akşam: tarhana çorbası, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
1 bardak yeşil çay

ben geçen hafta 700 gr zayıfladım

bugunki menum:

sabah: 4yk musli, sut

ara: portkal

oglen: brokoli, yogurt

ara: 4 erik, 10 badem, 1sb sut

aksam: salata, corba

vallahi cnm diyete hep uyuyosun bravo bende bugün basladım buna insallah tam uyarım..bu arada ne kadardır yapıyosun bu diyetihiç kilo verdinmi

kızlar selam,

2.gün de geride kaldı,gayet kolay geçti..
yalnız bir sorun var,ben hiç aç olmuyorum,bu normal mi?bilhassa ikindide yenilen tost sonrasında akşam yemeğini çok ta aramıyorum..

bugünkü mönü
sabah
1 dilim kepekli ekmek,1 dilim peynir,maydanoz/nane,2 cherry domates

öğle
yarım tavuk göğsü ızgara
yağsız salata
4 kaşık yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

ikindi
kepekli yağsız tost
1 bardak ayran
1 portakal

akşam
5 kaşık etsiz mantar sote
3 kaşık yoğurt
2 kayısı+2 kuru erik+2 badem

bu arada gün içinde bol su+şekersiz bitki çayı içip 1 saat kardiyo egzersiz yaptım.
herkese iyi geceler..

kizlar bana bu gunlerde yine biseyler oluyor. aniden cook aciktigimi hissediyorum ve mide bulantisi basliyor. birseyler yedigimde aclligim gidiyor fakat mide bulantisi devam ediyor.ayni seyleri yasayan varmi aranizda?

bu akşam aynı bende de bulantı vardı, herhalde karnımız aç ve üstüne su içiyoruz ya ondan oluyor diye düşündüm tabi ne kadar doğru bilemem asudecim

uymaya calisiyorum. arada kucukde olsa kacamaklarim oluyor.bu diyetle bir ayda sekiz kilo verdim

vwaaww demek gerçekten işe yarıyo bende bugün basladım ama kaçamağım oldu malesef ama yarın tam anlamıyla uyucam eksiklerim vardı evde marketten aldım bi tek kuru erik bulamadım onun yerine kuru üzüm yesem olurmu ki veya kuru kayısı:26: birde terede yoktu onun yerine roka aldım

Son düzenleme:

gayet güzel uymussun diyete ama zaten zayıfsın kız keşke bende 60 olsam

bu akşam aynı bende de bulantı vardı, herhalde karnımız aç ve üstüne su içiyoruz ya ondan oluyor diye düşündüm tabi ne kadar doğru bilemem asudecim

olabilir. bende sudan olabilecegini dusundum fakat su icmeye o kadar alismisimki azlatim diyorum fakat farkina varmadan birde bakmisim yine bir bardak su icmisim :)
bulanti bir an evvel gecse iyi olcak malum yolumuz uzun eger bulanti gecmezse nasil yapcaz bilemiyorum ama buna ragmen pes etmek yok yola devam :)

Bende bu diyete katılmak istiyorum lakin iki gün sonra umreye gidiyoruz inşallah, dönüşte başlamak istiyorum...

Misafir kabul ettiğinizde yada misafirliğe gittiğinizde ne yapıyorsunuz peki hanımlar ? (Tüm sayfaları okuyamadım da)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…