• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

merhabalar yardım lütfen sayfanın il başında diyet listesi verilmiş,hergün 1. diyet listesinimi uygulayacağız. yoksa birgün 1. diyet birgün 2. diyet şeklindemi

merhabalar yardım lütfen sayfanın il başında diyet listesi verilmiş,hergün 1. diyet listesinimi uygulayacağız. yoksa birgün 1. diyet birgün 2. diyet şeklindemi

İki hafta ilk liste sonrasındaki iki hafta diğer liste olabilir. Yani bu listelerin her biri ikişer hafta yapılmalı videoya göre. Ve bende ayça kayanın listelerini çokça taip ediyorum oldukça doyurucu.

Merhaba kızlar, yeni yılinizi kutlarım.Yeni yılla birlikte yeni karar aldım bende.zayiflamak :) Yarın sabah tartilacam ve süreci beraber değerlendirip ne kadar vermem gerektiğini tartışıriz:)

Sabah ilk iş tartildim.
Kilo:78.4 (400 gr kıyafet diyelim 78 kiloyum)
Boy :1.55
Hedef :60 kg.
Kilo eşit olduğu için tombs diye gözüme batımiyordu.son zamanda fazlasıyla aldım.

Ben de yarin itibariyle bu diyete baslayacagim .Ama emzirdigim için yumurta ve meyve suyu ekleyecegim ya da meyve.Bakalim ne olacak.Her gün yazacagim buraya :)

bende birazşımardım gün yılbaşıfalan derken 111 kilo 113olarak devam ediyor yarın yine gün var pazartesi yine o_O

devam edicem

Yasim 33 boy 1.65 su an kilom 85.Hamilelik kilolari maalesef.İlk hedef 75 sonraki 65..Bugün baslayabildim ancak . Gitsin artik bu kilolar :)

Benim boy da 1.65 -73.6 kilo ile basladim 15 gun oldu bugun 70 kiloyum ama son 4 gundur hic kilo veremedim pes etmek yok yol devam hedef 58

mrb kızlar.bende başlıyorum bu diyete yarın itibarıla.yanlız bişey sorcam 2.diyet listesiyle balamak istiyorum ama 4 müsli derken 4 kaşık mı demek istiyor.benim bu sabah ki kilom 75 boy 155 hedef 55.inşallah veririm.yazıların hepsini okumaya vaktim yok .ne zaman tartılıyoruz.buraya neler bildiriyoruz yardımcı olur musnuz bana

Merhaba hanimlar Yasim 28 kilo 77 boy 1.67hedef 65 bende baslamaliyim diyete dogum kilolarim ile basim dertte...:KK66:

Bugün itibariyle kesin olarak basliyorum.Her gün olmasa da her pazartesi kilomu yazacam buraya ..

çok saglıklı bir diyet ama henuz başlamadım ekmek fazla gibi geldi

Slm kizlar..
70 kg psikolojik sinira dayanmis durumdayim. Artik çok ciddi olarak bu diyeti yapmaya karar verdim. İnş muvaffak olurum. Aktif yazan yok saniyorum ama ben buraya hafta hafta kilomu yazicam. Herkese başarılar...

Slm kizlar..
70 kg psikolojik sinira dayanmis durumdayim. Artik çok ciddi olarak bu diyeti yapmaya karar verdim. İnş muvaffak olurum. Aktif yazan yok saniyorum ama ben buraya hafta hafta kilomu yazicam. Herkese başarılar...
Slm canim her cuma yazcaksin kilonu sanirsam bende yeniyim ayni benimde dayandi nefret sinirinda hatta =(.

Back