• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Merhaba; Bugün ben başladım burda yazan diyete. Sabah kahvaltısında çok iyi doydum, şimdi öğle yemeğimi yiyorum. Gayet doyurucu. İnşallah kilo verebilirim. Boyum 160 kilom 63:(

Ben et, yumurta, yoğurt, peynir, ayran yemiyorum yiyemiyorum yani sevemiyrm bu yiyecekleri nası uyacam bu diyete acaba onları yemeyip başka şeyler yesem gene aynı sonuca ulaşabilirmiyim ki

Slm bende yeni üye oldum bu aralar kiloma çok taktim evliliktihamilelikti çok kilo aldım su an 85.5 kiloyum yaza kadar kilo vermek istiyorum ilk hedef 65 sonrada 60.. Bu diyet ise yarar mı bilmiyorum off off

Merhaba kızlar;
Bugün diyetimin 5.günü ve biraz önce tartıldım gözlerime inanamadım. 5 kez filan çıktım tartıya sonuç hep aynıydı:) 63,3 ile başlamıştım şimdi 62,4 gösteriyor. İnanamıyorum hala:)) Hemen yazmak istedim belki sizlere motivasyon olur:) Karnım hep tok kalıyor burda yazılanları yediğimde. Gayet doyurucu:)

Ne güzel ya tebrik ediyorum benim 1. Günüm bende kahvaltımı yaptım doydum gayet inş. Sonuçlar gzl olur 1. Hafta sonu ....

Merhaba; belki sonradan okuyup da faydalanan olur diye kendi kendime yazmaya devam ediyorum:) Bugün 16.günümdeyim ve 1 kilo 400 gram vermişim. Yavaş veriyorum fakat sağlıklı kilo verdiğimi düşünüyorum. En azından hiç açlık hissetmeden zayıflıyorum.

merhaba :KK25:

ben de katılmak isterim. belli bir sisteminiz, kuralınız var mı arkadaşlar?

merhaba bayanlar bende bu diyete başlamak istiyorum. ayça kayanın 1. sayfada yer alan hangi diyetini uyguluyorsunuz. haftada 3 buçuk kg mı yoksa ayda 8 kg mı??? ayrıca diyetin haricinde egzergiz yapıyormusunuz,su kaç lt içiyorsunuz...daha önce uygulayanlar fayda gördümü acaba

Arkadaşlar ben de bugün başladım. Kilo verenleri gördükçe motive oldum. Lütfen devam ednler paylaşımda bulunsunlar ki daha çok motive olalım. Herkese kolay gelsin

Arkadaşlar nerdesiniz? Kimse devam etmiyor mu artık burada ? Kaç gündür bekliyrum gelen giden yok. Lütfen devam edip de güzel sonuç alanlar varsa hala burada paylaşsın :cry:

evet ben gördüm kesinlikle 8 kilo gidiyor 2 ayda 16 kilo vermiştim daha önce ancak bozunca aldım 117 kiloile tekrarbaşladım diyete 7 aralıkta şu an 111 kiloyum 79 olana kadar devam kızlar bırakmak yok:KK49:

Çok sağolun paylaştığınz içn iyi vermişsnz gayet benm on aylık bir kızım var ben de bu listeyi yapmaya çalışıyorum ama beni acıktryr o yuzdn ufak oynamsl yaptım üstnde öyle yapacağm tekrar yeni başladm sayılır

sakın bozma zaten bebeğin baya büyümüş ek gıdada alıyordur onun için takviye yapma derim bu liste süper besliyor sadece porsiyonunu bizden daha fazla tut mesela et 200 gryerine 300 ye 1 dilim yerine 2 dilim ekmek ye sebze yemekleri zaten çok yani ne bileyim bunları yediğindede süt gayet olur :p

Evet evet defiğinz gibi yaptm ekmeği artrsm kahvaltıda bi de sabhla ögle arasna meyve koydum başka da bi değişiklk yapmdm. İnş dedğinz gibi faydasını görürm

Günaydın Kızlar,
Haftasonu diyet biraz şaştı gibi.harfiyen uyamadım.iki küçük çocukla diyet falan olmuyor valla.cumartesi sabah 75.5 idim bugün sabah itibari ile 76,0 çıktım.bugün tekrar devam ediyorum bakalım nolcak.öyle hemen kilo alcaksak iyi değil ama.çünkü öyle hamurişi falanda yemedim yani.
bil kazandan granit tencereyi kazanan talihli neredesin huhuuuu!

Back