• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Arkadaşlar bende zayiflamak istiyorum ne yaptiysam kar etmedi boyum 162 kilom 68 metobolizmam cok zayif ne yapabilir arkadaşlar bana yardim edin

Sevacim çok geçmiş olsun ben 59kg ile baslafim pazartesi ama sporsuz yaptm bugüne kadar diywtimi ve arada bi küçük kacamaklarla . bende su varki terlemeden Latifli yani yorum bugün azda olsa spora basliycam.1hafta sonunda 1bucuk kg vermem sart .

Polyanacim TSK ederim hosbuldum umarim ulasirsin sende istediğin kiloya kizlar azimle basaricaz benimde adetim yeni bitti gibi. Siskinligim yeni geciyor

Bu diyet super cidden uyulursa guzel kilolar veriliyor.zaten klasik bir diyet...herseyden var.ben bununla zamaninda guzel kilo vermistim.simdi buna benzer yapiyorum ama tabi tam uyamiyorum çalışıyorum cunku..

selamm kızlarr ben geldimmmmmm baya bi ara verdimm dün itibariylee regl oldumm...bugünde 2 günlük pirinç lapası diyeti varmiş onu yapmaya çalışıyorummm:( hiçç kolay deilmiş aksam çok basit gibi gelmiştii iki kez yedim sabahtan beri pirinç görmek istemiyorumm 2günde 1,5 -2 kilo ödem gidiyomuş vücuttan deneyeyim bi dedimm bana şans dileyin grsrzzzzz

Merhaba arkadaslar ben 1haftdir yapyorum bu diyeti tam uymuyorum ama bugun 6.gunum tam 1700 gr verdim devam etcem gene bakalim nolcak. 68.800 basladigim kilomsu an 67.100 oldum

ben geçen sene kasım-şubat arası 10 kilo verdim şuan 63 kiloyum ama 55 kilo olmak istiyorum. kararlı bi şekilde diyete başlayamıyorum ama kim benimle diyete başlamak ister kızlar :)

arslan66.4 post: 37517289 .!.:
ben geçen sene kasım-şubat arası 10 kilo verdim şuan 63 kiloyum ama 55 kilo olmak istiyorum. kararlı bi şekilde diyete başlayamıyorum ama kim benimle diyete başlamak ister kızlar :)
Benimde kilom 66.400 cikti bu sabah bende 50-53 kg arasi olmak istiyorum bu diyet listesinimi deniceksinn yarin itibariyle bende baslicam birebir ugvulacagimi sanmıyorum lternatif kullanirim mutlaka ayrica makarnasiz yapabilcegimi asla sanmıyorum iki kaşıkta olsa oglen yemegine makarna eklemeyi düşünüyorum kepekli makarnada olabilir. Bana eslik eder misin

Benimde kilom 66.400 cikti bu sabah bende 50-53 kg arasi olmak istiyorum bu diyet listesinimi deniceksinn yarin itibariyle bende baslicam birebir ugvulacagimi sanmıyorum lternatif kullanirim mutlaka ayrica makarnasiz yapabilcegimi asla sanmıyorum iki kaşıkta olsa oglen yemegine makarna eklemeyi düşünüyorum kepekli makarnada olabilir. Bana eslik eder misin
tabiki canım çok iyi olur yarından itibaren diyetteyiz ve haftaya bugun yazıyoruz kilolalr :))

tabiki canımlur yarından itibaren diyetteyiz ve haftaya bugun yazıyoruz kilolalr :))
Peki bakalim ben bugun baslayamiyorum malesef ama yarin kesin basliyorum. Birde yaninda ek olarak spor yapicakmisin brn bugun yapamasamda normalde yapiyorum hagtanin iki yada uc gunu yapmıyorum. Birde baska bir diyet listesi daha var elimde buna cok benzeyen onuda yazmami isstermisin

Peki bakalim ben bugun baslayamiyorum malesef ama yarin kesin basliyorum. Birde yaninda ek olarak spor yapicakmisin brn bugun yapamasamda normalde yapiyorum hagtanin iki yada uc gunu yapmıyorum. Birde baska bir diyet listesi daha var elimde buna cok benzeyen onuda yazmami isstermisin
sanırım bende yarın başlıcam :) bugün arkadaşlarla buluştum ve maalesef fazla kaçırdım :( ben çalıştığım için spora zaman ayıramıcam gibi duruyo ama haftasonu evde plates yapabilirim ancak :(

sanırım bende yarın başlıcam :) bugün arkadaşlarla buluştum ve maalesef fazla kaçırdım :KK43: ben çalıştığım için spora zaman ayıramıcam gibi duruyo ama haftasonu evde plates yapabilirim ancak :KK43:
Tamam o zaan yarina anlastik ben gunde bir saat kosuyorum tabi dedigim gibi haftada iko hun ara berebiliyprum bazen planli degil ama yprgunluk hissettigimde yada misafirlik vs konularda ara veriyorum suana kadar hicc iki gun arka arkaya tatilde vermedim. Kosuya ek olarak 30 day sherd yapmayı düşünüyorum. gucum yeterse yapicam.

Kızlar bende yaz başında başlamıştım bu diyete 63 ten 56 ya dusmuştum. Şimdi tekrar başladım bgn ilk günüm bu sefer hem zayiflamak hem kilomu korumak istiyorum beraber birbirimizi motive edelimmi

Bende bugün buna benzer bi listeyle başladım o daha kolay gibi geldi bana çok inceledim ilk günüm 25 günlük bi diyet listesi o bitince farkli bi listeyle devam ediyosun bakalım inş vercez fazla kilolari:)

bende zayıflamak istiyorum ama kızımı emzirdiğim için yapamiyorum henüz 4 aylık ama 2 gündür aksamları ekmek yemiyorum bol su içiyorum birde limonu zaten çok seviyorum şimdi daha fazla tüketmeye çalışıyorum çayıma maden suyuna bol bol sıkıyorum 80 kiloydun 82 olmuşum:KK43: 20 kilo vermek istiyorum benim metabolizmam çok yavaş okadar yememe rağmen 3 günde bir wcye çıkıyorum kendimi bildim bileli yavaş:KK43: daha öncede 85ten 65e düşmüştüm oğlumu doğurduğum zaman.almak cok kolay ama vermek çok zor :KK43:

Back