Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde kilom 66.400 cikti bu sabah bende 50-53 kg arasi olmak istiyorum bu diyet listesinimi deniceksinn yarin itibariyle bende baslicam birebir ugvulacagimi sanmıyorum lternatif kullanirim mutlaka ayrica makarnasiz yapabilcegimi asla sanmıyorum iki kaşıkta olsa oglen yemegine makarna eklemeyi düşünüyorum kepekli makarnada olabilir. Bana eslik eder misinarslan66.4 post: 37517289 .!.:ben geçen sene kasım-şubat arası 10 kilo verdim şuan 63 kiloyum ama 55 kilo olmak istiyorum. kararlı bi şekilde diyete başlayamıyorum ama kim benimle diyete başlamak ister kızlar :)
tabiki canım çok iyi olur yarından itibaren diyetteyiz ve haftaya bugun yazıyoruz kilolalr :))Benimde kilom 66.400 cikti bu sabah bende 50-53 kg arasi olmak istiyorum bu diyet listesinimi deniceksinn yarin itibariyle bende baslicam birebir ugvulacagimi sanmıyorum lternatif kullanirim mutlaka ayrica makarnasiz yapabilcegimi asla sanmıyorum iki kaşıkta olsa oglen yemegine makarna eklemeyi düşünüyorum kepekli makarnada olabilir. Bana eslik eder misin
Peki bakalim ben bugun baslayamiyorum malesef ama yarin kesin basliyorum. Birde yaninda ek olarak spor yapicakmisin brn bugun yapamasamda normalde yapiyorum hagtanin iki yada uc gunu yapmıyorum. Birde baska bir diyet listesi daha var elimde buna cok benzeyen onuda yazmami isstermisintabiki canımlur yarından itibaren diyetteyiz ve haftaya bugun yazıyoruz kilolalr :))
sanırım bende yarın başlıcam :) bugün arkadaşlarla buluştum ve maalesef fazla kaçırdım ben çalıştığım için spora zaman ayıramıcam gibi duruyo ama haftasonu evde plates yapabilirim ancakPeki bakalim ben bugun baslayamiyorum malesef ama yarin kesin basliyorum. Birde yaninda ek olarak spor yapicakmisin brn bugun yapamasamda normalde yapiyorum hagtanin iki yada uc gunu yapmıyorum. Birde baska bir diyet listesi daha var elimde buna cok benzeyen onuda yazmami isstermisin
Tamam o zaan yarina anlastik ben gunde bir saat kosuyorum tabi dedigim gibi haftada iko hun ara berebiliyprum bazen planli degil ama yprgunluk hissettigimde yada misafirlik vs konularda ara veriyorum suana kadar hicc iki gun arka arkaya tatilde vermedim. Kosuya ek olarak 30 day sherd yapmayı düşünüyorum. gucum yeterse yapicam.sanırım bende yarın başlıcam :) bugün arkadaşlarla buluştum ve maalesef fazla kaçırdım ben çalıştığım için spora zaman ayıramıcam gibi duruyo ama haftasonu evde plates yapabilirim ancak