Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar merhaba. Bu diyetten yeni haberim oldu insallah pazartesi sporla beraber baslicam. Gun ve gun yazmayı düşünüyorum :)
Seva, açıklamaların için çok teşekkür ederim. Bizleri cesaretlendirmen gerçekten güzel. Kilo vermek yaşlada ilgili. Ben 47 yaşındayım. Sizler kadar hızlı kilo vermem mümkün değil. Ama hala düzenli regli olmam benim için bir şans.
canim benim yaşim 18 mi saniyorsun 42 yaşindayim ben kendini 25 yaş gibi hiss ediyorsun eger öyle kilo verirsin amma yok 47 gibi hiss ediyorsun öyle verirsin önemli olan gercekten istemen başarirsin inş komşum 53 yaşinda 2 ayda 13 kilo verdi yaş duşunme diyeti sağlığını duşun
Ben bugün üçüncü günümdeyim ama kaçamak yapıyorum. Keşke yapmasam.
aslında fark ermez ayni sonuc oluyor iksindende secim yapa bilirsinHangi liste ama anlayamadimmm.1ayda 8kg mu, yoksa 1haftada 3.5 kg olan liste mi ?
canim liseler zaten çok benzer heç fark etmezki ben 2listeni karişik kullanıyorum kendi yaptiğın yoğurdun içine 2 kaşık yulaf ezmeside eklersin çok iyi olur canim yulaf lif dolu yiyecekdir çok faydalıdır zayıflamağada çok yardımcıdirGünaydınlar. Bazen ara öğün olarak bir elma rendeleyip üzerine 3-4 kaşık kendi mayaladığım yoğurdumu ekliyorum ve üzerine bol toz tarçın ile tatlandırdığım tatlımsı karışımı yiyorum. Bu benim tatlı ihtiyacımı da gideriyor. Ayça hanımın programından bir tarif.
Birinci sayfada bir kaç liste var. En etkili liste hangisi?
Bazen onuda yapıyorum. 3 kaşık yulaflı müsliye süt ekliyorum ama.canim liseler zaten çok benzer heç fark etmezki ben 2listeni karişik kullanıyorum kendi yaptiğın yoğurdun içine 2 kaşık yulaf ezmeside eklersin çok iyi olur canim yulaf lif dolu yiyecekdir çok faydalıdır zayıflamağada çok yardımcıdir
Benimde yakin regl tarihim tarcinli sut denedin mi kesmiyorsa hic olmadi sutlu tatli yemeyi dene buskuvi yada serbetli tatli yeme ins verecez kilolari_polyanna .!.:Ben geldimmm kimse yokmuuu ya ben regl olmadım henüzzzz adet söktürücü aldımmm off diyetde yapıyorum bi taraftan ama tatlı,bisküvi atıştırıyorum hep ekmek yemek yok
EVET CANIM 42 YAŞİNDAYIM HEM 4 D EKMEK FAZLA DEYİL AMMA SİZE ÇOK ÖNEMLİ CAVDAR EKMEYİ OLURSA DAHA İYİ OLURBazen onuda yapıyorum. 3 kaşık yulaflı müsliye süt ekliyorum ama.
O da çok tok tutuyor. Günde 4 dilim ekmek yiyorum. Fazla değil değil mi? 3 günde 500 gr kadar kilo kaybım olmuş. Haftada 2 kilo verebilsem mükemmel olacak.
Sanıyorum alıntınız iç içe girmiş. Siz mi 42 yaşındasınız?
GÖZEI ARKADASIM BU DİYETİ SAĞLIKLI OLAN HER KES YAPA BİLİR SEN LUTFEN BİZİ DUŞUNMEValla arkadaşlar Ayça hanim diyetisyen değil dahiliye uzmanıdır. Beslenme programları ise kişiye özeldir. Kesinlikle programlarda duyduğunuz listeleri uygulamayıniz. Bu işin uzmanı olan gerçek diyetisyenlere başvurunuz. Her hastanede diyetisyen var sonucta. Gidin bilenle iş birliği içinde zayıflayin derim
Seva çok, çok geçmiş olsun.EVET CANIM 42 YAŞİNDAYIM HEM 4 D EKMEK FAZLA DEYİL AMMA SİZE ÇOK ÖNEMLİ CAVDAR EKMEYİ OLURSA DAHA İYİ OLUR