• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

güzelmiş gerçekten bunları kendime göre düzenleyip hemen başlıyorum :)
desteğiniz için çok teşekkür edrim :)

10 kilo fazlalığım var. Bu diyeti yapmak istiyorum.(bundan daha faydalı bir diyet öneriniz varsa onu da önerebilirsiniz) Yaşım 47. Benimle birlikte başlayacak arkadaşlar çıkabilir mi acaba?

Bu diyette ara öğün hiç yok mu? Bu diyeti kaç gün yapmak gerekiyor? Bu diyet hakkında bilgi verebilir misiniz?

Merabalar melisende sanırım yok ara öğün bende yapmaya çalışıyorum aslında ama uyamıyorum hepsinee 7 kiloda benim var fazlalık:(bakalım nsl verceksek

Bu diyette ara öğün hiç yok mu? Bu diyeti kaç gün yapmak gerekiyor? Bu diyet hakkında bilgi verebilir misiniz?
Selam bu diyeti dahas once defalarca yaptim yapanlarin cokusu cok basarili oldu ilk sayfadaki yorumlardan anliya bilirsiniz videonu izlemeyi unutmayin orda ogun olub olmadgini anlardiniz hem ogun dediyiniz nedirki 1 meyva veya 1 bardak sut 2biskuvu

[QUOTeE="_polyanna, post: 37212042, member: 628950"]Slmm eskileri bilmem ama ben burdayım yeni katıldım aranıza bu diyete baslamayı düsünüyorum bol su icmek ve gunluk yarım saat yürümeyle 15 günde iki kilo verebildimm 7 kilo fazlam varr burda olan varsa beraber zayıflayalım mı?[/QUOTE]

Hos gedin canim tam olarak uyarsin 5qaranti amma 7. Bilmem her kesin metobolizmasi farki deyilmi?ins seninki en hizlisidir benim 42 yasim var o yuzden cok hizli oldugunu sanmiyorum

Ben varim bu gun etibariyla baslamis oldum sizede kolay gelsin
Ben de bugün başlıyorum. Çok çok teşekkür ederim. Umarım daha çok katılımcı olur. Birlikten kuvvet doğal misali birbirimize destek oluruz.

Merabalar melisende sanırım yok ara öğün bende yapmaya çalışıyorum aslında ama uyamıyorum hepsinee 7 kiloda benim var fazlalık:KK43:bakalım nsl verceksek
Ara öğün olması lazım ama. Asıl ara öğünler zayıflatır.

Selam bu diyeti dahas once defalarca yaptim yapanlarin cokusu cok basarili oldu ilk sayfadaki yorumlardan anliya bilirsiniz videonu izlemeyi unutmayin orda ogun olub olmadgini anlardiniz hem ogun dediyiniz nedirki 1 meyva veya 1 bardak sut 2biskuvu
Video derken? Nereden izleyebilirim.

Seva_10 ilk sayfada videoyu buldum ve izledim. Teşekkür ederim. Siz bu diyeti uyguladınız. Haftada kaç kilo veriyorsunuz?

TE="seva_10, post: 37227798, member: 291973"]Ben varim bu gun etibariyla baslamis oldum sizede kolay gelsin[/QUOTE]
[QUOTeE="_polyanna, post: 37212042, member: 628950"]Slmm eskileri bilmem ama ben burdayım yeni katıldım aranıza bu diyete baslamayı düsünüyorum bol su icmek ve gunluk yarım saat yürümeyle 15 günde iki kilo verebildimm 7 kilo fazlam varr burda olan varsa beraber zayıflayalım mı?

Hos gedin canim tam olarak uyarsin 5qaranti amma 7. Bilmem her kesin metobolizmasi farki deyilmi?ins seninki en hizlisidir benim 42 yasim var o yuzden cok hizli oldugunu sanmiyorum[/QUOTE].
[QUOTeE="_polyanna, post: 37212042, member: 628950"]Slmm eskileri bilmem ama ben burdayım yeni katıldım aranıza bu diyete baslamayı düsünüyorum bol su icmek ve gunluk yarım saat yürümeyle 15 günde iki kilo verebildimm 7 kilo fazlam varr burda olan varsa beraber zayıflayalım mı?

Hos gedin canim tam olarak uyarsin 5qaranti amma 7. Bilmem her kesin metobolizmasi farki deyilmi?ins seninki en hizlisidir benim 42 yasim var o yuzden cok hizli oldugunu sanmiyorum[/QUOTE]

Diyette tam uymamış olsam da yine de bugün diyetim fena değildi. Bu şekilde devam etsem dahi sanıyorum kilo verebilirim.

verirsin inş canımm yeterki bırakma devam et ben biraz bozdum sanki tatlı yedim dün akşam:KK43:
Siz diyete ne zaman başladınız? Kilo verebildiniz mi? Ben bugün yine az az kaçamaklar yaparak diyetimi yaptım. Bir haftada 2 kilo versem benim için büyük başarı olacaktır.
Bu diyeti tam anlamıyla uygulayıp çok iyi sonuç alanımız var mı?

selam kızlar uzur dilerim 2 gundur fursat bulub giremedim nasılsınız ya kızlar ben bu diyetle önce 85 den 74 dustum sonra bırakdım kilo almafa baslıyınca tekrar kilo vermeye karar verdim bu konuyu bu sitede actım ve 74 den 64 dustum sonra aylarca sadece kızları desteklemek için hep burda bulundum ve yaklasik 6 ay felan işlerimden dolayı fursat bulamadğımdan buralara girmez oldum ne ise sonuc olarak boğazıma yenik duşerek tam 5 kilo aldim ve tekrar araniza döndüm kızlar bakın bu diyeti gercekten uygularsiniz faydasini görürsünüz benden demesi sadece olarak sonuc her kesde aynı olmaya bilir birisi az birisi daha cok kilo vere bilir ne ise regl oldum ve şu an çok şişkin hiss ediyorum kendimi partlamak üzreyim inş yarin sabahtan diyetdeyim ve 1 liste hazirlamak istiyorum bildirim gunlerimiz pazarertesi olsun ne deyersiniz olsunmu?listede olmak istiyenler başlanğıc kilonuzu yazin ayrıca ben su an eşimle birlikde irandayım başqa sorunuz yrdima ehtiyaciniz olursa gelen kutuma yazin numurami yazin ve viber line ve yahud whatsApp ilede paylasarak diyet konusunda yardimlasa biliriz hepinize kolay gelsin

selam kızlar uzur dilerim 2 gundur fursat bulub giremedim nasılsınız ya kızlar ben bu diyetle önce 85 den 74 dustum sonra bırakdım kilo almafa baslıyınca tekrar kilo vermeye karar verdim bu konuyu bu sitede actım ve 74 den 64 dustum sonra aylarca sadece kızları desteklemek için hep burda bulundum ve yaklasik 6 ay felan işlerimden dolayı fursat bulamadğımdan buralara girmez oldum ne ise sonuc olarak boğazıma yenik duşerek tam 5 kilo aldim ve tekrar araniza döndüm kızlar bakın bu diyeti gercekten uygularsiniz faydasini görürsünüz benden demesi sadece olarak sonuc her kesde aynı olmaya bilir birisi az birisi daha cok kilo vere bilir ne ise regl oldum ve şu an çok şişkin hiss ediyorum kendimi partlamak üzreyim inş yarin sabahtan diyetdeyim ve 1 liste hazirlamak istiyorum bildirim gunlerimiz pazarertesi olsun ne deyersiniz olsunmu?listede olmak istiyenler başlanğıc kilonuzu yazin ayrıca ben su an eşimle birlikde irandayım başqa sorunuz yrdima ehtiyaciniz olursa gelen kutuma yazin numurami yazin ve viber line ve yahud whatsApp ilede paylasarak diyet konusunda yardimlasa biliriz hepinize kolay gelsin
Selam sevacımm hoşgeldinn başlayalım başlayalımda ya benim regl dönemim ama bi türlü olamadım geçiyo yani test falanda yaptım bebek yok çok şükür bütün vücudum şiş halsizim sporda yapamıyorum tatlı yemekten bi hal oldum sen yaz bi liste bakarım bende şu regl dönemimi bi atlatsaydım yemek bakımından diyetimi bozmadım ama tatlı çok yiyorum tabi kilo vermemde durduu:(off napcam yaaa

Siz diyete ne zaman başladınız? Kilo verebildiniz mi? Ben bugün yine az az kaçamaklar yaparak diyetimi yaptım. Bir haftada 2 kilo versem benim için büyük başarı olacaktır.
Bu diyeti tam anlamıyla uygulayıp çok iyi sonuç alanımız var mı?
Canım ben çok dikkat etmemekle birlikte haftada bi kaç gün spor yaparak 15 günde 2 kilo verdim ama aşagıyada yazdığım gibi şu an kilo vermem durdu 64 kiloyum hedefim 57 nasıl olcaksam ama aksatmadan dikkat ederek yaparsan veriliyo işte biz kaçamaklar yapıyoruz yazalım buraya belki motive oluruzz

Canım ben çok dikkat etmemekle birlikte haftada bi kaç gün spor yaparak 15 günde 2 kilo verdim ama aşagıyada yazdığım gibi şu an kilo vermem durdu 64 kiloyum hedefim 57 nasıl olcaksam ama aksatmadan dikkat ederek yaparsan veriliyo işte biz kaçamaklar yapıyoruz yazalım buraya belki motive oluruzz
selam canim ya bende regl oldum ayıca tam bi şişmiş balon gibi hiss ediyorum sende öyıe hiss ediyorsun rezene çayı ve ya kimyonlu karanfilli çaylar kullan en önemlisi bol
maydanoz kullan yarin pazar pazarertesinden baslyarak 1 hafta tam qaz devam etdikden sonra neticeyi listeye yazmağ için sabırsızlanıyorum

Seva, açıklamaların için çok teşekkür ederim. Bizleri cesaretlendirmen gerçekten güzel. Kilo vermek yaşlada ilgili. Ben 47 yaşındayım. Sizler kadar hızlı kilo vermem mümkün değil. Ama hala düzenli regli olmam benim için bir şans.

Ben bugün üçüncü günümdeyim ama kaçamak yapıyorum. Keşke yapmasam.

Back