• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Arkadaslar bisi sorcam bu 1haftada uc buck kilo verdiren diyette domates salatalik yenmiormy sabahlari

arkadaşlar bende 1 ayda 8 kilo diyetine başlayacam. sabah tartıldım ve 70 i gördüm. yarın 3 eylül ve 3 ekime kadar en azından 5 kiko vereyim. yediklerimi buraya yazdığımda düzeni tutturuyorum. 800 lü sayfalar olunca okuyamadım.

başarıya ulaşan var mı bu diyette?

Artık buraya kıms ugramıyorum sanırım oysa bı donem populer lıstelerden bırıydı bu dıyet... Yapan sonuc alan varmı ona gore baslıcam da

Kızlar ben bu diyet i yani bir haftalık olanı geçen yıl yapmıştım 3.5 kilo verdirmio ama biz grupça yapmıştık 2 kilo falan veriosun

Bende şu an buna uymaya calisiyorum.buna benzer bir diyet uygulsmaya calisiyorum.calistigim icin tam anlamiyla listeye uyamiyorum.

Ben de çalışan bir bayanın. Aksine ayca hanımın diyeti tam bize göre. Porsiyon kontrolü yapiyosun aslında. Sadece listeye bağlı kalmayın. Kitabını aldım okudum. Kendime uygun olan sayma sistemini buldum ve uyguladım. Günde 2 lt şu ve 30 dakika yürüyüşe ayda 4 kilo verdim. Sonra ara verdim şimdi yeniden başlayacağım. Baklava börek ne istiyorsan yiyebilirsiniz. Önemli olan hangi gruba ve kaç porsiyon denk geldiğini bilmek. Sorularınız varsa yardimci olabilirim arkadaşlar.

Slmm eskileri bilmem ama ben burdayım yeni katıldım aranıza bu diyete baslamayı düsünüyorum bol su icmek ve gunluk yarım saat yürümeyle 15 günde iki kilo verebildimm 7 kilo fazlam varr burda olan varsa beraber zayıflayalım mı?

Slmm eskileri bilmem ama ben burdayım yeni katıldım aranıza bu diyete baslamayı düsünüyorum bol su icmek ve gunluk yarım saat yürümeyle 15 günde iki kilo verebildimm 7 kilo fazlam varr burda olan varsa beraber zayıflayalım mı?
Mrb lar bende yeni katldm. Aynen 7 kg fazlam var. Guzel bi diyete baslamak istyorum fakat yuruyus yapma imkanim yok bulundugum yer dolayısi ile :( evde spor yapmayu deneyecegim. Inandgm her deyi basarabiliyorum fakat benim tek problemim tek basima yapamiyorum hep bir destekci ihtyaci hissidiyorum

Back