• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

75.1 im 1.5 kilo gitti :)

Tebrikler canım:)
Ben kilo bildirimi yapmıyorum kiloma da bakmıyorum bu hafta çünkü 4 5 gündür bağırsak tembelliğim yine başladı karnım davul mübarek. Bi düzene girersem inşallah önümüzdeki hafta bildirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dün
Sabah: 1.5 dilim tam bugday ekmegi
Salatalık domates
4 zeytin
Peynir
Çok az da kaymakla bal yedim
2 şekersiz çay
Ara
1 çay bardağı şekersiz sütlü kahve
2 tane form bisküvi
Saat 4 gibi sebze yemeği 5 kaşık kadar
1 dilim ekmek
2 bardak ayran
6 7 arası 2 tane mısır patlağı ve 2 tane daha form bisküvi yedim ve günü kapadım. 2 ye doğru uyudum o kadaaaarr saat çay içtim sadece ama karnım guruldayarak uyudum resmen:((
Bugün
Kahvaltı aynen dünkü gibi ara öğüne vakit bulamadım 14.30 gibi 3 tane küçük bulgurlu zeytinyağlı dolma ve yanına yarım kase yoğurt yedim. Akşam geç gelcem eve 8 gibi falan, heralde sadece cacık yerim ve günü kapatırım. Bağırsak tembelliği dışında gidisatımdan memnunum olmadı hap alcam çünkü kilo vermeyi engelliyo bu durum. Bi de yeşil cayı unutuyorum hep.

Tebrikler canım:)
Ben kilo bildirimi yapmıyorum kiloma da bakmıyorum bu hafta çünkü 4 5 gündür bağırsak tembelliğim yine başladı karnım davul mübarek. Bi düzene girersem inşallah önümüzdeki hafta bildirim

Tesekkur ederim canim ama bu hafta bi ordayiz bi carsida bi evde okullar tatile girince geziyoru bakalim o yuzden duzen kalmadi diyetimde ama dikkat etmeye calisiyorum bakalim pzrt gorcez

Dün
Kahvaltı
Dil peyniri
Zeytin
1 dilim ekmek
Çay
Öğlen disaridaydim
tavuk ızgara
salata
3 kaşık rus salatası
1 bardak ayran
Akşam
Salatalık
domates
yoğurt
2 tane dolma
8 gibi yedim biraz geç olmuştu ama ona rağmen çok açıktım çünkü yemek sonrası bir şey yemiyorum 1 2 gündür. Dün ara öğünleri de yapamadım ondan kaynaklı da olabilir ama bugün evdeyim ara yaparım

Arada kendi günlüğüme yazıyorum ama kilo bildirimini buraya da yapayım. Burda başladım sonuçta. Bir de formüllerimi
18.00 den sonra yeme
Sabah kalktığında gece yatmadan sirkeli limonlu su
Gün içinde bol su
Ve artı diyet
Başlangıç
68.8
3. Hafta
65 kilo
Iyi gidiyorum iyii

Kizlar bu hafta kilo vermedim ama almadimda ramazanda nasil bi diyet uygulamayi dusunuyorsunuz paylasirmisiniz

Ramazanda yine aynı düzeni devam ettiririm
Iftarda çorba muhakkak
Az ekmek
Bol sebze
Sonrasında canımın istediği bir yiyecek 11 gbi, 2 3 gibi de hafif bi kahvaltı zaten sabah yatarım ben gece yatmam erimiş olur yediklerim. Vakit bulursam leslie ile 47 dk

1 haftada 3,5 kilo bugün bu diyete başladım hanımlar.....ramazana kadar 3 kilo hedefim.....:29:

kahvaltı

1kk beyaz peynir
5 tane siyah zeytin
domates
biber
maydonoz
roka
1 dilim ekmek

Selam arkadaşlar, ben bu diyeti yapmaya karar verdim . Çok abur cubur yiyorum akşam çayın yanında vs. Elimde liste ile devam edeyim bundan sonra. Ama irade çok zayıf. Sizden ricam bana ara ara mesaj atar misiniz yani 1 defa da olsa olur. Yalnız olmadığımı bilmek güzel olur sanırım :) şu n kilo 66.6 hedef kilo 58. Boyum 167 yaş 31 iki çocuk :) haydi hayırlısı yarın başlıyorum :)

Selam arkadaşlar, ben bu diyeti yapmaya karar verdim . Çok abur cubur yiyorum akşam çayın yanında vs. Elimde liste ile devam edeyim bundan sonra. Ama irade çok zayıf. Sizden ricam bana ara ara mesaj atar misiniz yani 1 defa da olsa olur. Yalnız olmadığımı bilmek güzel olur sanırım :) şu n kilo 66.6 hedef kilo 58. Boyum 167 yaş 31 iki çocuk :) haydi hayırlısı yarın başlıyorum :)

hosgeldiniz aramiza ramazan diye biraz kendimize cekildik sanirim ama ben ramazan diyeti olarak devam ediyorum yalniz degilsin iradeni koru yeter 58 e ineceginede inaniyorum hadi kolay gelsin

Merhaba bende başladım diyete 170 boyundayım 49 kiloyum 45-44 falan olmak istiyorum çok hızlı kilo veriyorum normal hayatta ama çok yiyorum bu sıra biraz kilo almaya başlayınca bu diyeti uygulayayım dedim.Benim kilo fazlam göbekte çok var yoksa diyet yapmam ama ne yersem göbeğe gidiyor o yüzden sırf göbekte var o 3-4 kilo zaten o yüzden diyete başladım ve spor yapıyorum.Umarım kolayca veririm.Herkese başarılar bu arada :)

Merhaba kızlar. Bugün itibariyle ben de başladım.boyuma ve kiloma 4232 uyuyor.şu dakikaya kadar uydum ama açııım:14::17:

Merhaba 55 kiloyum boy 1.60 bu diyeti uygularsam yararı olur mu sporla birlikte ? Sonradan almak istemem çünkü

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba 55 kiloyum boy 1.60 bu diyeti uygularsam yararı olur mu sporla birlikte ? Sonradan almak istemem çünkü

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence olur ayça kayanın diğerlerini çok duymuştum ve sağlıklı bir diyete benziyor kolonu koruduğunu surece geri alacağını sanmıyorum

kızlar sitede paylaşımlar mükemmel umarım benim işimede yarar. çok kolay kilo alan bir bünyeye sahibim her yolu denedim zayıflıyorum fakat yine alıyorum su içsem yarıyor diyenlerdenim yani :) triod kontrolü yaptırmaya karar verdim ama yinede bu diyeti uygulamaya geçtim dün itibari ile 66 kiloyum bakalım ne olacak merak ile bekliyorum birbirimize destek olalım lütfen görüşmek üzere :)

Bende bugun basliyim dedim bakalim yediklerimide yaziyim 90.1 kg... sabah bi kibrit kutusu peynir bol maydanoz yesil cay

sabah yenen şeyler çok az değil mi? ben bu diyeti yapsam öğleye kadar kan şekeri düşüklüğünden bayılırım sanırım. kahvaltının öğle yemeğinden daha kuvvetli olması gerektiğini düşünenlerdenim.

Merhaba bende başladım diyete 170 boyundayım 49 kiloyum 45-44 falan olmak istiyorum çok hızlı kilo veriyorum normal hayatta ama çok yiyorum bu sıra biraz kilo almaya başlayınca bu diyeti uygulayayım dedim.Benim kilo fazlam göbekte çok var yoksa diyet yapmam ama ne yersem göbeğe gidiyor o yüzden sırf göbekte var o 3-4 kilo zaten o yüzden diyete başladım ve spor yapıyorum.Umarım kolayca veririm.Herkese başarılar bu arada :KK66:
diyet sayfalarına şaka gibi insanlar giriyor:KK11:

Back