• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Dün çok yedim ama bugün bi ton yazı okuduktan sonra yine motive oldum.
Sabah
bir parça simit
bir yumurta
Beyaz peynir
1 galeta
Salata yedim,az önce öğle yemeği olarak yine salata yedim. Tavuklu türlü yaptım fırında akşama da ondan yicem bir galeta yerim yanına bi de ayran içerim ohhh. Sonra da çay kahve, geç uyuduğum için acıkıyorum ben geceleri, genelde leblebi ve karpuz yiyorum 8 9 gibi sonra 2 de falan uyuyorum. Keşke yemesem bunları daha verimli olur diyet ama bu da can sonuçta: )

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam arkadslar araniza yeni üye olan bir arkadsinızım bu kilo konusu benide sinir ediyor tam diyete basliyorum bir ay sonra pes ediyorum verdigim kilolari geri aliyorum :((((((( fikri olan varmi :43::43:

selam arkadslar araniza yeni üye olan bir arkadsinızım bu kilo konusu benide sinir ediyor tam diyete basliyorum bir ay sonra pes ediyorum verdigim kilolari geri aliyorum :((((((( fikri olan varmi :43::43:

Hoşgeldin sayrenur.
1 ay devam edebilmek çok da kötü sayılmaz. Benim denemelerim en fazla 2 hafta sürüyo:))) 1 ayda 4 5 kilo versen sonra diyeti bırakıp 1 ayda kilonu korusan sonra tekrar başlasan güzel olur. Hem bıkmazsın hem yavaş yavaş vermek daha sağlıklı. Işte mevzu verdiğin kiloyu geri almamakta. Ben tartida sevdiğim rakamları görmeye başladığımda bıraktım diyeti 3 ay önce falan, istediğim kiloya tam olarak gelmemiştim ama yoğunluk, sorumluluk fazla olunca diyeti götüremedim bıraktım. Dürümler, bur.g.erlar, abur cuburlar tatlılar havada uçunca geldi kilo 69 a dayandı 64 -65 i gördüğümü hatırlıyorum o dönem. O zamanda çok cabalamistim o kiloya düşebilmek için şimdi de mecburen cabalayacam( zamanında akıllı olup az yeseydim 2 iş olmayacaktı). Ama kolay değil kabul ediyorum yoruyo insanı. Tavsiyem güne falan katılıyosa ya da misafirliğe gitme veya misafir ağırlama olayın falzaysa bunları kes çünkü çok etkiliyo, illaki ortamda diyete uygun olmayan yiyecekler oluyo ve biz bunları illaki yiyoruz veya tadına bakıyoruz! : ) Bunları yazarken düşünüyorum da benim de aslında tavsiye vercek potansiyelim yok sonuçta hali hazırda çok da başarılı ve mutlu değilim diyetle ama mecbur olduğumu biliyorum vücudumda nefret ettiğim bu yağlarla yaşamak istemiyorum ve veremedikce de psikopata bagliyorum bu kadar mı iradesizim ben diyorum: ( Kafama koyduğum şeyi yapan ben bunu başaramiyorum. Bir yerde kendimi kendime ispat yolu oldu bu, o yüzden caymam ben sen de cayma .

Kizlar bende gelebilir miyim
Bende bu diyete basladim.ikinci gunumdeyim.5 kilo fazlam var.

Tabii buyrun hosgeldin. Birbirimizle paylaşımda bulunmak için aynı diyeti uygulamamiz gerekmiyo bence. Şahsen ben uygulamiyorum birebir, kafama göre yemek yapıyorum az yiyorum.
Şimdi yağsız mükemmel bir çorba yapıyorum. Mantarlı domates çorbası: ) Az bulgur koycam tok tutsun diye.

Son düzenleme:
Tabii buyrun hosgeldin. Birbirimizle paylaşımda bulunmak için aynı diyeti uygulamamiz gerekmiyo bence. Şahsen ben uygulamiyorum birebir, kafama göre yemek yapıyorum az yiyorum.
Şimdi yağsız mükemmel bir çorba yapıyorum. Mantarlı domates çorbası: ) Az bulgur koycam tok tutsun diye.

Afiyet olsun .Ben uymaya çalışıyorum buna.bakalim sonuclari yazarim.domates corbasina bayilirim bu arada..

aramiza hosgeldin insallah istedigin kiloya inersin ama su varki malesef diyeti birakip korumazsak hepimiz kilo aliyoruz kilo verme ve koruma disiplin isi baska cozumu yok

Yanlis forum ay karisti

Son düzenleme:
.

Yalnis foruma yazdim afedersiniz kizlar

66 civarıydı aç karnına pzt ama bu hafta hiç gitmedi ve tok karnına 67 oluyo

Bazıları uyguluyo. Ben 2 haftadır uygulamıyodum ama dünden beri ben de başladım

Yediklerimi yazcam bundan sonra belki işe yarar ama dürüstçe: )
Dün
Sabah listeye uydum kahvaltıda; bir parça peynir
5 zeytin
1.5 dilim tam bugday ekmegi
2 sekersiz çay
Boool yeşillik
Ve eşime yaptığım menemenin sadece tadına baktim
Kahvaltıyı geç yapmıştık ara öğün de öğle de yiyemedim saat 4 gibi kebap yaptık, ızgara et var zaten listede:)) Ben tavuk yedim yanına pişmiş soğan domates biber ve bir parça lavaş ekmeği: ((
4 ten yatana kadar (01.00) çay içtim sadece.
Toplamda 800 kalori aldım ve 200 kalorilik spor yaptım
Bugün
Sabah kahvaltıda canım pek bir şey istemedi bir çay içtim yarım dilim ekmekle biraz peynir yedim
Öğle
Bir kase çorba içtim
Yarım dilim ekmek
Yarım kase yoğurt
Domates biber
Şimdi arada sütlü kahvemi içicem akşama da taze fasulye yaptım yoğurtla ekmeksiz yicem, spora bugün halim yok ama :(

Mrb kizlar nasilsiniz is yogunlugum azalaralk esimi karsilayarak sinavimo bitirerek grip olarak dondum bu hafta sıkı diyete basliyorum ayca kaya ya sonraki haftaya gecis.haftasoni hastane ve sehir disi olayim var.toparlanirsam yarin spor salonuna da start veriyorum

Back