75.1 im 1.5 kilo gitti :)
Tebrikler canım:)
Ben kilo bildirimi yapmıyorum kiloma da bakmıyorum bu hafta çünkü 4 5 gündür bağırsak tembelliğim yine başladı karnım davul mübarek. Bi düzene girersem inşallah önümüzdeki hafta bildirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bu hafta kilo vermedim ama almadimda ramazanda nasil bi diyet uygulamayi dusunuyorsunuz paylasirmisiniz
Selam arkadaşlar, ben bu diyeti yapmaya karar verdim . Çok abur cubur yiyorum akşam çayın yanında vs. Elimde liste ile devam edeyim bundan sonra. Ama irade çok zayıf. Sizden ricam bana ara ara mesaj atar misiniz yani 1 defa da olsa olur. Yalnız olmadığımı bilmek güzel olur sanırım :) şu n kilo 66.6 hedef kilo 58. Boyum 167 yaş 31 iki çocuk :) haydi hayırlısı yarın başlıyorum :)
Merhaba 55 kiloyum boy 1.60 bu diyeti uygularsam yararı olur mu sporla birlikte ? Sonradan almak istemem çünkü
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
diyet sayfalarına şaka gibi insanlar giriyorMerhaba bende başladım diyete 170 boyundayım 49 kiloyum 45-44 falan olmak istiyorum çok hızlı kilo veriyorum normal hayatta ama çok yiyorum bu sıra biraz kilo almaya başlayınca bu diyeti uygulayayım dedim.Benim kilo fazlam göbekte çok var yoksa diyet yapmam ama ne yersem göbeğe gidiyor o yüzden sırf göbekte var o 3-4 kilo zaten o yüzden diyete başladım ve spor yapıyorum.Umarım kolayca veririm.Herkese başarılar bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?