mrb ben 6 ay oldu dogum yapalı sezeryanla dogum yaptm boyum 1.60 cm 75 kılodan suan 65 dustm ama durakladm veremıyrm arkadaslar ben dr ayca kayanın aylık 8 kıloluk dıyetını uygulamaya basladm ama acayıp kabızlık cekıyrm ama dıyetı bırakınca kabızlık gıdıyr buyuk tuvalete cıkıyrm lutfenr yardımcı olurmusnz bana sıze gunluk ogunlerımı yazacam acaba yanlısmı beslenıyrm hedefım 50 kılo olmak hemde 3 ay ıcınde vermem gerekır ama gunde 2 lıtre su ıcıyırm fayda etmyr ara ogune ıhtıyac duymuyrm ac kalmıyrm cunku arkadaslarm dalga gecyr kılolrm yuzunden evden cıkamaıyrm moralım cok bozuk arkadaslar lutfen banada yardımcı olurmusnz ?
SABAH 1 dılım kepek ekmegı haslanmıs yurmata( veya peynır) domates salatalık sekerısz cay 2 bardak su
ÖGLEN =5 kasık zeytın yaglı kabak yemegı sade lımonlu salata 2 bardak su ve bır kase yogurt
aksam = 1 kase corba 1 dılım kepek ekmegı 1 baardak su bır tabak sade lımonlu salata,yogurt
ben bunları yıyrm genelde gunde 90 dk yurus ve aksamları seekersız cay bol bol su ama kabızlık cekıyrm lutfen bana hem zayıflamk ıcın hemde kabızlık ıcın yardımcı olurmsun ben kayısı yıyorm hosaf fayda etmıyr yapamıyrm buyuk tuvaletımı yapamıyrm ama bunları denedım 3 kılo verdm sadece ama kabızlık cokk cekıtyrm halda kabızım gunde 2 lıtre su ıcıyrm yardım yARDM =(
Benim genel sorunum kabızlık, diyet listelerine birebir uyunca daha da artıyo çünkü tatsız tuzsuz yağsız acısız yicekler: ) Açıkçası ben listeye uymuyorum çünkü en son karbonhidrat diyeti yapmıştım ona birebir uyuyodum ama bağırsak tembelliğinden kilo falan veremedim. Ben acı özellikle çok yiyorum yoksa hep problem olur benim için, diyete de zararı olduğunu sanmıyorum. Bu 4 5 günlük süreçte o yüzden bi sıkıntı olmadı henüz. Mesela dün mercimekli köfte yaptım 3 tane yedim yanına da bol yeşillik ayran erken de yedim spor da yaptım. Kilo verebilmek için birçok etkenin aynı anda hazır olması gerek, psikolojiden başlıyo doğru zaman doğru yer uygun şartlara kadar gidiyo.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.