• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

mrb ben 6 ay oldu dogum yapalı sezeryanla dogum yaptm boyum 1.60 cm 75 kılodan suan 65 dustm ama durakladm veremıyrm arkadaslar ben dr ayca kayanın aylık 8 kıloluk dıyetını uygulamaya basladm ama acayıp kabızlık cekıyrm ama dıyetı bırakınca kabızlık gıdıyr buyuk tuvalete cıkıyrm lutfenr yardımcı olurmusnz bana sıze gunluk ogunlerımı yazacam acaba yanlısmı beslenıyrm hedefım 50 kılo olmak hemde 3 ay ıcınde vermem gerekır ama gunde 2 lıtre su ıcıyırm fayda etmyr ara ogune ıhtıyac duymuyrm ac kalmıyrm cunku arkadaslarm dalga gecyr kılolrm yuzunden evden cıkamaıyrm moralım cok bozuk arkadaslar lutfen banada yardımcı olurmusnz ?

SABAH 1 dılım kepek ekmegı haslanmıs yurmata( veya peynır) domates salatalık sekerısz cay 2 bardak su

ÖGLEN =5 kasık zeytın yaglı kabak yemegı sade lımonlu salata 2 bardak su ve bır kase yogurt

aksam = 1 kase corba 1 dılım kepek ekmegı 1 baardak su bır tabak sade lımonlu salata,yogurt

ben bunları yıyrm genelde gunde 90 dk yurus ve aksamları seekersız cay bol bol su ama kabızlık cekıyrm lutfen bana hem zayıflamk ıcın hemde kabızlık ıcın yardımcı olurmsun ben kayısı yıyorm hosaf fayda etmıyr yapamıyrm buyuk tuvaletımı yapamıyrm ama bunları denedım 3 kılo verdm sadece ama kabızlık cokk cekıtyrm halda kabızım gunde 2 lıtre su ıcıyrm yardım yARDM =(

Benim genel sorunum kabızlık, diyet listelerine birebir uyunca daha da artıyo çünkü tatsız tuzsuz yağsız acısız yicekler: ) Açıkçası ben listeye uymuyorum çünkü en son karbonhidrat diyeti yapmıştım ona birebir uyuyodum ama bağırsak tembelliğinden kilo falan veremedim. Ben acı özellikle çok yiyorum yoksa hep problem olur benim için, diyete de zararı olduğunu sanmıyorum. Bu 4 5 günlük süreçte o yüzden bi sıkıntı olmadı henüz. Mesela dün mercimekli köfte yaptım 3 tane yedim yanına da bol yeşillik ayran erken de yedim spor da yaptım. Kilo verebilmek için birçok etkenin aynı anda hazır olması gerek, psikolojiden başlıyo doğru zaman doğru yer uygun şartlara kadar gidiyo.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kimse ebru salli gibi olun bekleyemez. Yaoabildiginiz kadarini yaoarsiniz eliptik bisiklet de alabilirsin cok guzel kilo verdi arkadaslarim kol bacak komple heryer calisiyor 280 tl civari su an

Ebru Şallı kötü bir örnek başka birşey değil:)

Arkadaslar bana da oyle seyler yazinki tam diyette oldugumu hissedeyim biyle bi duygu yok ya diyet yspip veremiycekmisim duygudu sardi beni neyin nesidir bu karamsarlik anlamadimki diyet kelimesinin verdigi mutsuzlukmu acaba bu

Diyeti doğru uygulayabilmek için bence hayatında o an başka meşgalelerin olmaması gerek. Yani bir sınav düğün hazırlığı taşınma tatil vs buna benzer hem zihinsel hem de fiziksel uğraş gerektiren sorumlulukların varsa diyet geri planda kalıyo ve sonra yalan oluyo. Ben mesela okul döneminde en fazla 3 hafta dayanabildim, kafa derslerde sınavlar yaklaşıyo, ödevler var, kendim için extra yemek yapmayi bırak diyeti düşüncek vaktim yoktu o yüzden bıraktım ve her zamanki gibi sınav döneminde 3 kilo aldım. 65 e düşmüşken 68 hatta 69 u bile gördüm. Şimdi okul tatil evdeyim ve kilo vermek önceliğim şu an, kendimi ona göre programlıyorum ve çok da uzamasini istemiyorum bu sürecin çünkü hayatım boyunca bunla uğraşamam ben çok oyalayıcı yaaa:(
Sen de buna odaklan sadece spor yapmayinca, az yemeyince, hamur işi, yağlı yediğinde suçlu hisset; çünkü bu zihinsel olarak vaktini alan bir olay, düşünüyosun sürekli ah bu kiloları nasıl vercem die, ve bence çok uzun vaktini almamalı insanın çünkü düşünecek daha değerli şeyler var yaşamda. Karar ver uygula sonucunu gör ve bitsin.

Bebis olunca zor tabi ki.kaldi ki leslie cok faydali. Spor spordur diyor uzmanlar. Ev isi yapmak.bile dusunsene. Allah bagislasin buarada bucurugunu.

Saol canım cumlemizinki inşallah:)

Benim genel sorunum kabızlık, diyet listelerine birebir uyunca daha da artıyo çünkü tatsız tuzsuz yağsız acısız yicekler: ) Açıkçası ben listeye uymuyorum çünkü en son karbonhidrat diyeti yapmıştım ona birebir uyuyodum ama bağırsak tembelliğinden kilo falan veremedim. Ben acı özellikle çok yiyorum yoksa hep problem olur benim için, diyete de zararı olduğunu sanmıyorum. Bu 4 5 günlük süreçte o yüzden bi sıkıntı olmadı henüz. Mesela dün mercimekli köfte yaptım 3 tane yedim yanına da bol yeşillik ayran erken de yedim spor da yaptım. Kilo verebilmek için birçok etkenin aynı anda hazır olması gerek, psikolojiden başlıyo doğru zaman doğru yer uygun şartlara kadar gidiyo.

Aci diyette tavsiye ediliyor metabolizma calistiriyor hatta yogurdunuza pul biber ekleyip yiyin diyorlar

Diyeti doğru uygulayabilmek için bence hayatında o an başka meşgalelerin olmaması gerek. Yani bir sınav düğün hazırlığı taşınma tatil vs buna benzer hem zihinsel hem de fiziksel uğraş gerektiren sorumlulukların varsa diyet geri planda kalıyo ve sonra yalan oluyo. Ben mesela okul döneminde en fazla 3 hafta dayanabildim, kafa derslerde sınavlar yaklaşıyo, ödevler var, kendim için extra yemek yapmayi bırak diyeti düşüncek vaktim yoktu o yüzden bıraktım ve her zamanki gibi sınav döneminde 3 kilo aldım. 65 e düşmüşken 68 hatta 69 u bile gördüm. Şimdi okul tatil evdeyim ve kilo vermek önceliğim şu an, kendimi ona göre programlıyorum ve çok da uzamasini istemiyorum bu sürecin çünkü hayatım boyunca bunla uğraşamam ben çok oyalayıcı yaaa:(
Sen de buna odaklan sadece spor yapmayinca, az yemeyince, hamur işi, yağlı yediğinde suçlu hisset; çünkü bu zihinsel olarak vaktini alan bir olay, düşünüyosun sürekli ah bu kiloları nasıl vercem die, ve bence çok uzun vaktini almamalı insanın çünkü düşünecek daha değerli şeyler var yaşamda. Karar ver uygula sonucunu gör ve bitsin.

Cok dogru yazmissin is hayati bile sabote ediyor ani degisen mesai saatleri yaninda yemeklerini ara ogunleri tasimak yogunluktan unutulan ogunler ya da saati gecikem ogunler.ustune bir de baska etkenler eklenince diyet yapmak sadece bogazi tutmsk olmadigi icin resmen diyet butiyor ya da sallantiya ugruyor

cok haklisin zaten o sucluluk hissi daha agir basiyi gercekten bi leslie ye baslayamadim 2 tane cocuk var bende aksam erken yatiyolar ama bende hal kalmiyo ama bundan sonra dahada sikicam ve azme gelicem sagol arkadasim

En zor iş çocuk yetiştirmek ama maalesef hiç kilo verdirtmiyo: )
Ben de senin gibi ancak bebeğim uyuyunca vakit bulabiliyorum ama onda da hangi birini yapayım; yemek, temizlik, kitap okuma, spor, ders çalışma... Bu tatil için çok hedef koydum inşallah yalan olmaz.
Inşallah sen çok çok azimli olucan ve kilolari vercen inanıyorum ben.
Benim bünyem tuhaf ben anneme cekmisim kilo vermem çok zor gıdım gıdım gider:(( Bu da moralimi bozuyo 1 hafta olacak başlayalı en ufak kaçamak olmadı ot yiyorum sürekli ama eminim pek bir sey farketmemistir. Işte böyle bir yapım var

Bir atom yaptım mmm şahane.
Kavun, şeftali, elma, portakal(bu meyveleri yakistirdim birbirine) ve yarım yağlı süt.Boza kıvamında yapıyorum hem doyurucu hem lezzetli oluyo, tavsiye ederim size. Baya yapmışım elimin ayarı yoktur da: ) Ailece içeriz artık

Hiç kimse paylaşımda bulunmasın haaa.
Nereye gitti bu millet, benim topic bana özel online günlük sanki: )

Küsüratı saymamıştım ben geçen hafta ama 68.7 di şimdi 66.8
Daha kaaaç haftalar diyet yapmam gerekecek : (((
5 kilo vermem gerek diyodum ama yanılmışım 8 kilo aslında 60 olmam gerek benim. Çok rahatlayacam o zaman. 1 ay içinde 60 ı görür müyüm ki: (

Mrb kizlar cok yogun ama guzel bir haftasonu gecirdim ayagimin tozunu atmadan ise geldim direkt. Cok berbat bir yogunluk stres dolu is gunu gecirdim is ehliyet sinavi ders derken.bu haftayi atlatirsam sakinlesecek ins hayatim tempom. Misafirlik dugune ragmen baya dikkat ettim yedigime. Surekli hareket halindeydim bes katli eve gunde on kez rahat indim ciktim falan. Tartilmadim yolculuk odemi vardir diye

Merhaba Doğa
Sevindim iyi geçmesine. Inşallah gitmiştir kilolar

Back