• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Ara öğünde meyve yedim. Kuruyemiş yağlı olduğu için uzak duruyorum bu aşamada. Süt olabilir aklımda olsun kahveyle pek güzel olur:)) Ekmekle pek aram yok kahvaltıda galeta daha çekici geliyo ama ara öğünde de yiyebilirim galetayı:)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ekmek tok tutar oyuzden ozellikle kahvaltida ye bence. Kuruyemis metabolizma calistirir ama adet onemli.uc ceviz on badem mesela. Avuc avuc degil tabi ki. Sut sabah kahvalti da olur ya da aksamki ara ogunde. Sicak seviyorsan icinde kabuk tarcini beklet sekeri dengeler acligi bastirir bu sebeple.soguk seviyorsan icine bir tutam kahve at. Guzel olur turk kahvesi metabolizma calistirir

Aksam yemeğimi yedim 7 olmadan, kızım uyusun 30 dk leslie de yapcam. Buraya kadar benim hiç problemim yok, mevzu bundan sonra başlıyo:)) Gece acikirim tatlı krizi gelir:)) Tatil modunda geç de yatıyorum artık, bakalım nolcak

Sut ya da yogurt.bol su bitki caylari. Oyalayacsksiniz kisaca kendinizi gozunuzu midenizi kandiracaksiniz ;):thumbup:

Burasi dogru ya da yanlis bir amac edenmis insanlarin paylasim alani.gelip gidip yazanlar olacak bunu cok yasadim lutfen polemige girmeyelim tskler diyip gecelim boyle durumlarda.sakiz gibi uzar yoksa bu polemik.

Günaydın bayanlar.bugün diyetimin ilk günü bakalım nasıl olacak.ilk gün heralde en önemli gün. Bugünü atlatırsam gerisidw gelir heralde. Gidip kahvaltı yapayım dometes salatalık ve yumurta yiyeceğim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Burasi dogru ya da yanlis bir amac edenmis insanlarin paylasim alani.gelip gidip yazanlar olacak bunu cok yasadim lutfen polemige girmeyelim tskler diyip gecelim boyle durumlarda.sakiz gibi uzar yoksa bu polemik.

bende o yapida bi insanimdir ama diyetimin ilk gunu bi de kalkmis diyetisyen olcakmis bi bilmislikler hoca gibi gecmis basimiza oyle tapmayin boyle yapmayin bu son dur zaten bundan sonra yazarsada virs gelir tirs gider umrum degil

Kızlar boşverin ya böyke yazıp yazıp insanı sinir eden motivasyonunu bozan çok olur biz kendi yolumuza bakalım.diyetler nasıl gidiyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende o yapida bi insanimdir ama diyetimin ilk gunu bi de kalkmis diyetisyen olcakmis bi bilmislikler hoca gibi gecmis basimiza oyle tapmayin boyle yapmayin bu son dur zaten bundan sonra yazarsada virs gelir tirs gider umrum degil

Ya kendini ispat icin yazan olur reklam amacli yazan olur kilolu insanlarin moralini bozmak icin yazan olur bazen iyi niyetli bir yazidir biz yanlis anlariz diyet sureci baski altinda olma pismanlik kizginlik umut hirs merak dolu bir surec. Duygu inus cikisi cok. O yuzden de bazen tepkilerimiz de algimiz da coskulu olabiliyor bunlari cok fazla yasadim oyizden unutun gecti bitti yuksek motivasyon ve keyif lazim sadece.

Hayat yeterince zor. Burda da zorluk çıkarmayalım kendimize. Zaten regl olmuşum sancım var, tatlı yok kola yok abur cubur yok:)))

Hayat yeterince zor. Burda da zorluk çıkarmayalım kendimize. Zaten regl olmuşum sancım var, tatlı yok kola yok abur cubur yok:)))

:52::52::52::49:benden başka kim anlar seni şu an bilmiyorum:49::52:bende regl oldum hayat zorlaşdı of şu an evde uyumak varken benim çalışmam lazım

kızlar ne yediniz içtiniz bu gün
ben sabah şekersiz çay az bsebze kahı az peynir cavdar ekmek 2 d

ögle haşlanmış 2 yumurta yoğurt salata ve ekmek

Inşallah kriz falan gelmez. Ben evdeyim dinleniyorum bugün, ama dinlenirken daha çok canım bi şeyler yemek istiyo sanki:)
Bugün klasik sirkeli limonlu su az bi kahvaltı
Sonra kızımın çorbasından içtim 3 4 kaşık. Uyuduğum için şimdi öğlen yemeğimi yedim 5 kaşık kadar türlü 3 kaşık bulgur pilavı 2 bardak ayran. Birazdan cay icicem akşam meyve yerim bi de süt içerim yeter.

Ooo kimseden ses çıkmıyo, ama olmaz ki böyle. Naptınız ne ettiniz bugün arkadaşlar

Ben yazmiyorum.kizlar.anlatmistim malum. Ama aranizdayim. Ve dikkat ediyorum eski kati halime donunce ce spor salonumla taclandirinca patlatirim bomba gibi gunlukler :thumbup:

Kizlar bu hafta isim cok. Ayrica haftasonu yolculuk dugun var aranizda olamayacagim yazdi yazdi gitti diye dysunmeyin istedim

Ne yedim ne yedim:))
Kırmızı biber az zeytinyağında pişmiş
Peyaz peynir
Yeşil zeytin
1 dilim tam bugday ekmegi
1 yumurta
Salatalık domates maydanoz nane
1 galeta
2 şekersiz çay
Anamm ne sağlıklı besleniyorum
Bugün geç kahvaltı yaptık dün de erken yemiştim o yüzden çeşidi çok tuttum ama çok yemedim yinede.
3 gündür çok dikkatli yiyorum normal bir bünye olsa 2 kilo gitmişti:)) Ama bende nerdeee , yağlarım olan gücüyle tutunmuşlar bana. Dün rahatsızdim spor yapamadim yürüyüşe de çıkmadım bugün iyi hissedersem telafi etcem. 1 ayda 5 kilo versem ne güzel olur yaaaaa

Kizlar bu hafta isim cok. Ayrica haftasonu yolculuk dugun var aranizda olamayacagim yazdi yazdi gitti diye dysunmeyin istedim

Doğa hem kolay gelsin hem de iyi eğlenceler: )
Diyetine dikkat et yeter, bir süre yazmasan da olur. Sonra toplu bildirim yaparsın inş

Back