• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

canım bak inan bana bu diyeti harfiyyen uygularsın ve bol su içersin en az 5 kilo eminle verirsin amma dediyim gibi harfiyyen uygularsın:49:kendinden vaz keçme daha güzel sağlıklı olmakdan vaz keçme:49:

pazarerteleri bildirim günü:49:merak etme verirsin gerçekten istiyorsun madam ki önce kafanda bitir kendine 2o kilo verdikten sonra hanki kiyafetleri giye bilirsin onlardan birini göz önüne koy ve bi gün ne olursa olsun seni giyicem de ve bana çok yakışacaksın de:49::36:işde bu kadar canım inş başarırsın

canım giremediyin bu arada çokmu kilo aldın sen?[/QUOT

Seva hanım motıvasyonunuz ıcın teşekkür ederım.bırde benım yanımda canlı ornek kardesım var 24 kılo verdı.hemde her oğunu dışarıda yıyen ve bunlardan en az bırı mc donalds olan:) ınsallah hep beraber verecez bu kıloları

canım bak inan bana bu diyeti harfiyyen uygularsın ve bol su içersin en az 5 kilo eminle verirsin amma dediyim gibi harfiyyen uygularsın:49:kendinden vaz keçme daha güzel sağlıklı olmakdan vaz keçme:49:

pazarerteleri bildirim günü:49:merak etme verirsin gerçekten istiyorsun madam ki önce kafanda bitir kendine 2o kilo verdikten sonra hanki kiyafetleri giye bilirsin onlardan birini göz önüne koy ve bi gün ne olursa olsun seni giyicem de ve bana çok yakışacaksın de:49::36:işde bu kadar canım inş başarırsın

canım giremediyin bu arada çokmu kilo aldın sen?
Canim ben 82 ile baslamistim 73 le birakmak zorunda kalmistim simdi 77 - 76 arasiyim yinede sukur diyorum pazartesi basliyorum yarin anaokuluna giden oglumun sinif piknigi var onu bir atlatayim

canım giremediyin bu arada çokmu kilo aldın sen?[/QUOT

Seva hanım motıvasyonunuz ıcın teşekkür ederım.bırde benım yanımda canlı ornek kardesım var 24 kılo verdı.hemde her oğunu dışarıda yıyen ve bunlardan en az bırı mc donalds olan:) ınsallah hep beraber verecez bu kıloları
inş canım istedikten sonra neden olmasın :49:
Canim ben 82 ile baslamistim 73 le birakmak zorunda kalmistim simdi 77 - 76 arasiyim yinede sukur diyorum pazartesi basliyorum yarin anaokuluna giden oglumun sinif piknigi var onu bir atlatayim

3.4 kilo almışsın fazla diyil yine şükr et inş 4 kilo verirsin bi şey deyil ki 4 kilo sadece 2 hafta :49::36:biz bu yolu artık keçmişiz deyilmi tekinberrin ne yapmamız gerektiyini biliyoruz yeni gelen arkadaşlara örnek olmalıyız:49:kolay gelsin canım:49:

kızlar bu sabah sadece avcumun içi kadar Lavaş Ekmeğ yedim beyaz penirle ve şekersiz çay içtim sebze yeyemedim :49:regl günleri yakın o yüzden allahım sen bana yardım et tatlı krizlerine girmeyim:49:kızlar tatlı krizisine girecek olursanız benden size tavsiyye sütlü kahve için içerisine hap şekilinde olan tatlandırıcılar var ya onlardan 3.4 tane koya bilirsiniz amma her tatlandırıcıdan olmaz kızlar benim ablam şeker hastası onun haplarından kullanıyorum çünkü 0 kalorili şekerler onlar:16:ve ya çay kaşığı temiz bal koya bilirsiniz :emir_bebek: 2 yemek kaşığı yulaf ezmesinin üzerine 10 tane üzüm kurusu elmanız varsa yarım elma doğraya bilirsiniz içine yoksa elmasızda olur ve son olarak tarçın tozu ve istersiniz yoğurt 3 yemek kaşığı istersiniz süt fark etmez karıştırın yiyin çok iyi bi şekilde tatlı krizine yardımcı oluyor üstelik çok faydalı ve sağlıklı

Son düzenleme:
3.4 kilo almışsın fazla diyil yine şükr et inş 4 kilo verirsin bi şey deyil ki 4 kilo sadece 2 hafta :49::36:biz bu yolu artık keçmişiz deyilmi tekinberrin ne yapmamız gerektiyini biliyoruz yeni gelen arkadaşlara örnek olmalıyız:49:kolay gelsin canım:49:[/QUOTE]

Aynen canim cok sukur diyorum hatirlarsan ben ikinci dogumuma 99 kiloyla gitmistim 100 de yani su an nerden baksan dogumla 25 kilo gitmis ben zaten 73 le hamile kalmistim fakat ilk hamileligime 63 ile kamistim o kilomu istiyorum 60-65 arasi olayim ne isterim Allahtan

Yarin sabahtan takir takir yazalim sevaya kilolari azimliyim bende varim sizinleyim bu sefer basaracagim ve yarida birakmayacagim diyen herkes buraya gazamiz mubarek olsun simdiden:)

Bir diyetisyenin vermediği diyet listelerine itibar etmeyin.Diyeti diyetisyen yazar.ayrıca herkesin bazal metabolizması ,fiziksel aktivitesi ,yaşı vs farklı kimse aynı diyetle aynı kiloyu veremez. Ayrıca bu diyet listesi de yanlış ve eksikler çok fazla.herkesin uyması gereken diyet farklıdır.Şok diyetler kısa süreli kilo verdirip daha sonra fazlasını almanıza yol açar.o yüzden bir diyetisyene gitmek varken tvlerde verilen listeleri uygulamaya çalışamayın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok canim ya diyette meyvelerin 1 porsiyonluk degerlerine bak google dan mesela 1 portakal yerine 8 yesil erik gibi mevsime gore degistir tatlim

Ok ben de oyle dusunmustum mevsimine gore beslenmek de cok onrmli sonucta. Es deger bulurum baska meyve.uine de sormak emin olmak istedim.tskler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar ben henuz tartilmiyorum uzun zamandir yasak. Ciddi anlamda psikolojim..bozuldu destek aldim.cok ugrasip kilo verenemek ya da az vermek durumundan dolayi.hazir oldugumda. Bildirim yaparim

Bir diyetisyenin vermediği diyet listelerine itibar etmeyin.Diyeti diyetisyen yazar.ayrıca herkesin bazal metabolizması ,fiziksel aktivitesi ,yaşı vs farklı kimse aynı diyetle aynı kiloyu veremez. Ayrıca bu diyet listesi de yanlış ve eksikler çok fazla.herkesin uyması gereken diyet farklıdır.Şok diyetler kısa süreli kilo verdirip daha sonra fazlasını almanıza yol açar.o yüzden bir diyetisyene gitmek varken tvlerde verilen listeleri uygulamaya çalışamayın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

neyini begendiremedik size bu listenin siz diyetisyene gidin biz secimikizi yaptik ben diyetisyene gitmis birisi olarak ve ustelik pahali bir diyetisyendi 2 ayda ondada 9 kilo verdim degisen bisiy olmadi dikkat etmezsen kilolarini kendonde yapsan diyetisyenede gitsen alirsin ve listeler cok benziyo ayrica listede diyetisyende oldugu gibi su kadar kasik ispanak yemegi ayrintili yaziyo bizde su kadar kasik sebze yemegi geciyo onumu bilipte yiyemiyorsun etse her gun var meyveyse var proteinse yogurt var ikindide tost var tipki diyetisyenin bana verdigi gibi ha ancak seker hastasi yada kronik bir hastaligin vardirdoktir kontrolunde yaparsin lutfen bi daha kotu yorum yapacaksaniz bizim gruptan uzak durun

Beslenme saatleri hakkında birbirimizi bilgilendirelim arkadaşlar. Tecrübeli olan arkadaşlar bize yardımcı olabilir. Mesela ben kahvaltıyı 09.30.gbi yaptım ama şimdi açım:))) Öğlen kaçta yemeli akşamı kaçta kapamalı gibi.
Yediklerimi yazayım
2 kepekli galeta
Bol salatalık domates
Peynir, zeytin
2 çay
Sabahtan bu yana 1 litre su
Bir de sirkeli limonlu su içtim kahvaltıdan önce
Şimdi ne yesem ki:))

Son düzenleme:
Back