Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

kızlar 2 gündür nete giremedim nasılsınız diyet nasıl gediyor?sabah yine abartdım regl olduğum için canım tadlı istiyor bende sabah yemeyinde şekersiz çay sebze ekmek penir ve tam 4 hurma yedim

Son düzenleme:
kızlar 2 gündür nete giremedim nasılsınız diyet nasıl gediyor?sabah yine abartdım regl olduğum için canım tadlı istiyor bende sabah yemeyinde şekersiz çay sebze ekmek penir ve tam 4 hurma yedim

Günaydin benim diyet iyi gidiyor benim de yaklasiyor regl o yuzden siskinlik var cok huzursuzluk var kurt kadina döndüm resmen yemek istegim yok ama tartida bir eksiklik goremiyecem bu hafta

Günaydın benim dedönemim yaklaşıyor inşallah zorlanmam bu arada hurmalar için de afiyet olsun

Günaydin benim diyet iyi gidiyor benim de yaklasiyor regl o yuzden siskinlik var cok huzursuzluk var kurt kadina döndüm resmen yemek istegim yok ama tartida bir eksiklik goremiyecem bu hafta
canım üzülme ya bu hafta olmasa gelecek hafta neticeni görürsün önemli olan vaz keçmemek yemekleri kaçamakları abartmamak ben bu gün çok üzüldüm amma düşününce aslında çokda kalorili bi şey deyilmiş mesela 1 dilim baklava kaç kalori?250 peki 4 hurma kaç
? 60 1 hurma 15 kalori demeki kaçamak bile abartılmamalıdır
Günaydın benim dedönemim yaklaşıyor inşallah zorlanmam bu arada hurmalar için de afiyet olsun

saol canım:2:

Sabah
Iki dilim kepek ekmek
Yağsız peynir
4 tane yesil Zeytin

Ara
Bir çay bardağı süt azicik khve (metabolizma hızlandırır)

Öğlen
Salata
Bir yumurta
Ayran
2dilim ekmek

Aksamda ispanak yemeği Yapicam inşallah

Merhaba arkadaşlar
Ben bugün uydurmasyon takıldım yaaaaa... Sabah ekmek arası yapmıştım dikkatimden kaçmış ekmek bozulmaya başlamışşş Ben de peynirle domates yedim eee tabii acıktım 11de de çubuk kraker yedim başka alternatif bulamadım
öğlen de yoğurtlu makarna
ah ah tabii bazı özel durumlar da mevcuttt akşam kesin tatlı krizim de tutar Bu aralar tartılmadım yaaa hayret hiç tartının yüzüne bile bakmıyorum oysa ki takıntılıydım bu konuda... Herhalde alıştım artık o yüzden:44:

Merhabalar;
Bugünkü menümü ben de yazayım, yazmıyorum çoktandır.

Sabah: İki dilim kepekli tost ekmeği arasına beyaz peynir koyup tost makinesinde basıp yedim.

Öğle: Tavuğun göğsünden ince kesilmiş iki parça et
3 yemek kaşığı yoğurt
Azcık kırmızı lahana üzerine bol limon
1 dilim kepekli tost ekmeği

Akşam: Mercimek Çorbası
Ispanak yemeği
2 kaşık yoğurt

Yemekten sonrada 4-5 tane kuru siyah üzüm yedim.

bndeee bşladım bu diyete 2 hafta olucak nerdeyse ama halaa 1.5 kilo verebildim o kadar onuda hmen geri alıyorum en ufak bi kaçamakta

İyi akşamlar arkadaşlar
Ya benim diyet biraz oruç gibi oldu sabah kahvaltı edemedim sadece meyve yedim öğlen iş yerinde yedim ama ekmek falan yemedim akşama ne yaparım bilmiyorum menemen tarzı bişey olabilir.
Bu arada haftasonu giriyor malum ancak pazartesi yazabilirim.
Bildirimimi de yapacağım inşallah...

selam kızlar ben ara olarak sütlü kahve içtiyim zaman beni çok tok tutuyor sizde aynısını hiss ediyormusunuz yoksa bi benmi böyleyim iştaham gediyor en az 2.3 saat canım heç bi şey istemiyor

Son düzenleme:
nihayet başladım bu diyete sabah 1d ekmek slata domates 4 zeytın ve bı dılım peynır ara öğünümde ise mandalına yedım bakalım tam bır ay sonra ne olacak merakla beklyroum

selam kızlar ben ara olarak sütlü kahve içtiyim zaman beni çok tok tutuyor sizde aynısını hiss ediyormusunuz yoksa bi benmi böyleyim iştaham gediyor en az 2.3 saat canım heç bi şey istemiyor

benimde genelde oyle olur seva on kılo fazlam var mezunıyete kadr bu dıyetle vermek ıstıyrum sporla desteklersem olacağına ınanıyrm bozmuyacagım artık

Aynen seva bende de õyle sigara ictigim icin kahve siz asla yapamiyorum kahvaltidan sonraki en büyük keyfim kahvedir günde iki fincan kahve icerim uzun süre aklima yemek yemek gelmez

Arkadaşlar Cuma sabahı anneannemi kaybettim..İsmi Fatma 1 fatiha okur musunuz ruhuna..[/I][/B]
allah rahmet eylesin canm

bende ilk başladığımda 1 ayda 6.500 vermişdim bu diyetle

hoş geldin canım iyi yaptın aramıza yeniden katıldın[/QUOTE]

Yeni katılan arkadaşlar, aramıza hoşgeldiniz
tesekkurler canim ben bu diyetle 2, 5 ayda 9 kilo verdim gercekten muthis bir diyet sonra bir ara biraktim simdi yine burda aranizdayim suphesi olan arkadaslar varsa denenmis ispatlanmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…