Öncelikle hoşgeldinizmerhaba canım sen etkisini gördün mü ayça kayanın
ayça kaya gerçekten çok iyi bi diyetisyen ama hiç bu zamana kadar diyetlerini yapmadım
Canım bırakmadım vazgeçmedim de... Tam gaz devam, hatta tartıda da düşüşleri gördüm geçen aydan bugüne 1-2 cm de incelmişimİşyernden girdiğim için imkan buldukça yazabiliyorum canım
senin nasıl gidiyor?
canım benim ya kilodan tez bi zamanda kurtulmak istediyini çok iyi anlıyorum amma olmaz ki böyle sen diyetsiyene getsen kendine iyilik etmiş olursun hem sağlıklı hem cocuğunun süt hakını elinden almamış olarak doğru şekilde zayıflarsın bence çünkü böyle zor olucak senin için inş üzülmedin yazdıklarımdan dolayı ammacım sadece doğru yola yönlendirmek çünkü benim vermek istediyim kilo 5 bunun için diyetsiyen gerekmez sağlıklı beslenerek vermek mümkün amma daha fazla kilo olunca işler deyişiyor amma yinede sen bilirsin canım benim
Hosgeldin verirsin ins ben bu ayca kaya listelerini dõnüsümlü uyguladim 3ayda 13 kilo verdim 4dilim ekmekle evet ama kepekli ekmek ben ekmeklerimi tam tahili olankarindan tüketiyorum
kızlar ben geldim 1 haftadır nete giremedim ülke dışındaydım diyet yapamadım bu sabah başladım nerdesiniz kimse yok gibi görünüyor
ya kkızlar nerdesiniz ya diyeti bıraktınızmı yoksa
Pazartesi sil bastan baslasak olurmu listeye tam uyamiyorum bu aralar yogunluktan bütün arkadaslarla birlesip tek bir listeyi yapasak mesala haftada3,5 kilo olan listeyi uygulasak günlük raporda versek uyarmi size arkadaslar bakalim bir haftada kac kilo verecegiz
bu liste hakikaten verdiriyor mu kg.
bende görmüştüm ama diyet listelerine pek güvenmem
gerçi bu liste gayet normal az yemek üzerine kurulu
1 ayda 4 kg almış birisiyim
geçen ocakta diyete başladım ramazana kadar 10 kg verdim daha da vermem lazım
ama ramazandan sonra taşınma işleri, gittiğimiz yere alışamama stres derken tekrar 4 kg aldım çok canım sıkkın
bu diyeti tam anlamıyla uygulayanlar başarılı oldu mu
canım hafi-harfine uyqularsın eger mutlaka kilo verirsin ben 1 ayda .6.500 vermiştim bu listeyle amma o zaman daha kararlı ve kiloluydum
maşallah gerçekten güzel kilo vermişsin 1 ayda
en az 55 olmak istiyorum şuan 63 kg yim umarım başarılı olurum
gerçi bu aralar iştahım tavan yapmış durumda
ne kadar abur cubur çerez tatlı varsa yedim
hepsini karıştırdım ve kilo aldım tabi
iki gündür dikkat ediyorum bakalım
bu listeyi deneyeyim bir de
Olsun arada gerekiyor saglik olsun onemli olan birakmamak zatten kisin havalar dan dolayi istahimiz aciliyor pazartesi bastan basliyoruz hadi kizlar 3,5 kilo verdiren listeye ugygulayalim verelim kurtulalimcanım al benden de o kadar bu hafta heç amma heç uyamadım listeye ve elime keçeni yedim tam bi aclıktan cıkmış canavara dönüştüm rasmen ve tam 2 kilo aıdım ne yazık ki yediklerimi yazayım sizde bana yuh diyin ya hahta boyunca her gün hurma ceviz badem antik fıstığı üzüm kurusu ayçiçek çekirdeği
tatlılar ve potates kızartması felan offfffffff
pazar ertesi sil baştan başlıyalım ellbetde canım haftada3,5 kilo olan listeyi istiyorsun onu uygulayalım fark etmez
Olsun arada gerekiyor saglik olsun onemli olan birakmamak zatten kisin havalar dan dolayi istahimiz aciliyor pazartesi bastan basliyoruz hadi kizlar 3,5 kilo verdiren listeye ugygulayalim verelim kurtulalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?