canım bu diyetle kaç kilo verdin ?
Ben Ayça Kaya'nın diyetiyle henüz kilo vermeyi başarabilmiş değilim bende artık tek başına diyet işe yaramıyor, ama eski listemle yani diyetisyenin verdiği ile 2 kg vermiştim 15 gunde...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bu diyetle kaç kilo verdin ?
Başınız sağ olsun Rabbim mekanını cennet etsin inşallahKesinlikle..
Arkadaşlar Cuma sabahı anneannemi kaybettim..İsmi Fatma 1 fatiha okur musunuz ruhuna..
Bunu deneyeceğim öneri için teşekkürlerben denedim gerçekten etkili özellikle proteini öğlen yemek gerekiyor 8 kilo gitti
bende ilk başladığımda 1 ayda 6.500 vermişdim bu diyetleben denedim gerçekten etkili özellikle proteini öğlen yemek gerekiyor 8 kilo gitti
listeye benide ekle canim yalniz bikac hafta bilgisayarim serviste esimin telefonundan girip pazar aksamlari kilo bildirimi yapicam baslangic kilom 78 canim
Evet haklısın ama Dile kolay 96 kilo vermem lazım psikolojim bozuluyor(
seva kilo 65.400-66.500
btyg kilo 64,8-64.0
Bekleyenx kilo 58.4.56.6
candy5 kilo 67
bahired kilo 96
tekinberrin kilo 78
kızlar yaptığım kaçamakların sahesinde bu gün kilo verdiyimi deyil kilo aldığımı bildirmek isterim:26:65.400işde aradakı fark 66.500
off kızlar azmış gibi regl oldum canım hep tatlı istiyor
bu arada yeni aramıza katılmış arkadaşlar hoş geldiniz inş yaza kadar hep birlikteyiz bir-birimize yardımcı olmalıyız![]()
saol canım kilo vermişsin kalıcı olsun inşÜzulme seva bence almamissindir regl dõnemdeki siskinliktir bittikten 24saat sonra gercek kilon bende de oyle oluyor tatli krizinide kuru kayisi kuru erik ye bendeki krizlere iyi geliyor:))
canım sen en iyisi etleri ye patatesi yeme et protein patates ise korbonidratdırSebze yemeğinde bezelyeli patates olurmu içindeki etleri yemeden?
Artık çok geç daha çok suyu ve bezelye yemeye çalıştım ama et yemedim bugun ıkıncı günüm :26:![]()
Canım mümkün olduğunca yemeğin suyunu yememeye çalış zira tüm yağı suyunda... Tanelerini yemeye çalış.![]()
Moralini bozma õncelikle sen annesini stres bebeginide yansiyacak sen suan 96 kilodamisin yoksa vermen gereken kilomu 96 eger õyle ise doktor kontrolinde vermem daha saglikli mantikli kendi fikrim