• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Merhaba kızlar hepinize güzel bir hafta diliyorum:3:
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz...:16:
Benim diyet haftasonu biraz sekteye uğrdı şöyle ki Cumartesi ara öğün yapamadım 3 öğün yedim zira geç kalktım ve düzensiz oldu - dün de şehir dışındaydım akşam 9da geldim öyle olunca dışarıda yemek zorunda kaldım bi de gece geç yattım sabah davul gibi hissediyordum kendimi zaten kiloda bir değişiklik yoktu bakalım haftaya kadar daha dikkatli gideceğim inşallah ve eksileri görmeyi umut ediyorum.
Bugünkü menüm:
Sabah 9da ancak kahvaltı edebildim işler çok yoğun bu aralar ara da yapamadım koşturmaktan:50:

Kahvaltı - 09:00
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- 1 dilim light beyaz peynir
- 1 domates
- 1 fincan yeşil çay

Öğle - 12:30
- Ton balıklı salata (1 küçük kutu light ton balığı+1 büyük domates+1 tatlı kaşığı zeytinyağı)
- 1 dilim tam buğday ekmeği

Saat 3 gibi bir meyve ve 4 buçuk gibi de etiform+ayran ile ara yapmayı planlıyorum akşama da zeytinyağlı pırasa yemeği var belki çorba da yaparım
çok yakında leslieye de başlayacağım inşallah internet bağlantısını yaptırınca...

Arkadaşlar Cuma sabahı anneannemi kaybettim..İsmi Fatma 1 fatiha okur musunuz ruhuna..[/I][/B][/QUOTE]
allah rahmet eylesin canm
ben denedim gerçekten etkili özellikle proteini öğlen yemek gerekiyor 8 kilo gitti
bende ilk başladığımda 1 ayda 6.500 vermişdim bu diyetle
listeye benide ekle canim yalniz bikac hafta bilgisayarim serviste esimin telefonundan girip pazar aksamlari kilo bildirimi yapicam baslangic kilom 78 canim

hoş geldin canım iyi yaptın aramıza yeniden katıldın:49:

seva kilo 65.400-66.500
btyg kilo 64,8-64.0
Bekleyenx kilo 58.4.56.6
candy5 kilo 67
bahired kilo 96
tekinberrin kilo 78

kızlar yaptığım kaçamakların sahesinde bu gün kilo verdiyimi deyil kilo aldığımı bildirmek isterim:43::26:65.400işde aradakı fark 66.500

off kızlar azmış gibi regl oldum canım hep tatlı istiyor

bu arada yeni aramıza katılmış arkadaşlar hoş geldiniz inş yaza kadar hep birlikteyiz bir-birimize yardımcı olmalıyız:49::49::49:

Evet haklısın ama Dile kolay 96 kilo vermem lazım psikolojim bozuluyor :((

Moralini bozma õncelikle sen annesini stres bebeginide yansiyacak sen suan 96 kilodamisin yoksa vermen gereken kilomu 96 eger õyle ise doktor kontrolinde vermem daha saglikli mantikli kendi fikrim

seva kilo 65.400-66.500
btyg kilo 64,8-64.0
Bekleyenx kilo 58.4.56.6
candy5 kilo 67
bahired kilo 96
tekinberrin kilo 78

kızlar yaptığım kaçamakların sahesinde bu gün kilo verdiyimi deyil kilo aldığımı bildirmek isterim:43::26:65.400işde aradakı fark 66.500

off kızlar azmış gibi regl oldum canım hep tatlı istiyor

bu arada yeni aramıza katılmış arkadaşlar hoş geldiniz inş yaza kadar hep birlikteyiz bir-birimize yardımcı olmalıyız:49::49::49:

Üzulme seva bence almamissindir regl dõnemdeki siskinliktir bittikten 24saat sonra gercek kilon bende de oyle oluyor tatli krizinide kuru kayisi kuru erik ye bendeki krizlere iyi geliyor:))

Oncelikle herkese merhaba arkadaslar yeni haftamiz hayirli olsun herkese tikir tikir kilo larin gidecegi ve istahsiz bir hafta diliyorum size ve kendime; Bugun sabah tatinarak basladim guzel gunume 63,5 gorunce cok mutlu oldum inanmayip defalarca ciktim tartiya dun yogun gectigi icin yemege firsatim olmadi bu tartida fark etti en son aksam uzeri saat 4 kadar diyete uygun hareket ettim sonrada bisey yiyemedim ama acikmadim acikcasi bugun sabah yediklerime gelince kahvalti 2 dilim k ekmesi krem penir domates salatalik yesilikle yapilmis sandivuc kahveyle birlikte oglende 2tane tavuk baget 1dilim ekmekle yaninida bol naneli kirmizi pul biberli yogurt suanda yesil cayimi iciyorum 1,5 litre suda bitti ara õgunum 3adet kuru erik 10 adet badem aksamada corba zeytinyagli patlican yemegi salata yogurt
Düsüyorum

Merhaba arkadaslar bende bugun başladım ama aksam yemegını kaçta yıyorsunuZ merak edıyorum kilom 85 başka yerlerlerden yazmıştım ama bu hafta bu dıyetı yapmaya karar verdım hem saglıklı hem tok tutuyo hepımıze başarılar

Üzulme seva bence almamissindir regl dõnemdeki siskinliktir bittikten 24saat sonra gercek kilon bende de oyle oluyor tatli krizinide kuru kayisi kuru erik ye bendeki krizlere iyi geliyor:))
saol canım kilo vermişsin kalıcı olsun inş
seva kilo 65.400-66.500
btyg kilo 64,8-64.0-63,5
Bekleyenx kilo 58.4.56.6
candy5 kilo 67
bahired kilo 96
tekinberrin kilo 78
Sebze yemeğinde bezelyeli patates olurmu içindeki etleri yemeden?
canım sen en iyisi etleri ye patatesi yeme et protein patates ise korbonidratdır:49:

Artık çok geç daha çok suyu ve bezelye yemeye çalıştım ama et yemedim bugun ıkıncı günüm :26::17:

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar:3:
Bugün açıkçası kötü bir başlangıç yaptım öncelikle geç kalktım işe yetişmek için uğraşırken kahvaltımı falan hazırlayamadım ve yoldan geçerken küçük bi açma aldım :50: çayla onu yedim öğlen de yemekhaneye giderim dengeli yeniş olurum artık... Bir saat sonra süt falan içerim bugün böyle olacak mecbur. Bu arada sabah tartılmak istiyordum ama aceleden aklıma bile gelmedi:50:
Siz nasılsınız nasıl gidiyor hayat ve diyet?

Moralini bozma õncelikle sen annesini stres bebeginide yansiyacak sen suan 96 kilodamisin yoksa vermen gereken kilomu 96 eger õyle ise doktor kontrolinde vermem daha saglikli mantikli kendi fikrim

Yok suan 96 kilodayım :) biraz devrik cümle yazmışım :)

Nete fazla giremedim 2 gündür ama 2günlük günlüğüm şöyle
Pazartesi: sabah 1yumurta beyaz peynir domates salatalık 1dilim ekmek 5 yeşil zeytin
Ara 1bardak soğuk süt içine 1çay kaşığı türkkahvesi
Öğle Bir iskender kebap ve ayran
Akşam buğlama acılı balık 1 dilim ekmek

Salı (bugün) sabah: tel peynir domates salatalık 1dilim ekmek 5 yeşil zeytin
Ara 1bardak soğuk süt
Öğle Yemedim
Akşam 1kase patates çorbası, buğlama acılı balık 2 dilim ekmek

Benim ekmeklerim hep tam bugday o yuzden surekli bunu belirtmiyorum

Yalnız ben su içemiyorum arkadaşlar abur cubur ysem muthiş susuyırum ama diğer turlü hiç susaöıyorum ve aklıma su hiç gelmiyor aklıma geldiği sürece 1litreyi zorla içiyorum :(((

Merhaba arkadaşlar,
Bugün iyi gidiyor arkadaşlar sadece dün arkadaşa davetliydim akşam o yuzden yemek yapamadım bugun için ve yine yemekhanede yedim. Dengelemeye çalışıyorum menüde börek vardı çatalla 1 lokma tadımlık aldım kalanını arkadaşa verdim o genç bir kardeşimiz ihtiyacı var diye :)

Menümü yazayım:

Sabah - 09:00
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- 1 dilim light beyaz peynir
- 1 domates
- çay

Öğle - 12:30
- 1 kase çorba
- 1 kase hoşaf
- 1 biber dolma üstüne yoğurt
- 1 çatal börek
- 1 bardak su

Ara - 15:00
- 5-6 tane fıstık + çay

Akşam - bakalım ne pişerse ondan yerim çorba yapar mıyım bilmiyorum.

Back