How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Merhaba kizlar bikac gundur forumu takip ediorum bende bu dieti pazartesiden itibaren uygulamak istiorum ama daa once hic diet yapmadim kilolar aldi basini gidio boyum 160 kilom 62 hergecen gun hizla artio ogretmen olduum icin gune cok erken basliorum arti okulda kofte ve tosttan baska tercih yok bu dieti sevdim ilkini uygulayabilirim gibi gerci gunde 4 dilim ekmekle umarim verebilirim :))

Merhaba kizlar bikac gundur forumu takip ediorum bende bu dieti pazartesiden itibaren uygulamak istiorum ama daa once hic diet yapmadim kilolar aldi basini gidio boyum 160 kilom 62 hergecen gun hizla artio ogretmen olduum icin gune cok erken basliorum arti okulda kofte ve tosttan baska tercih yok bu dieti sevdim ilkini uygulayabilirim gibi gerci gunde 4 dilim ekmekle umarim verebilirim :))

Hosgeldin verirsin ins ben bu ayca kaya listelerini dõnüsümlü uyguladim 3ayda 13 kilo verdim 4dilim ekmekle evet ama kepekli ekmek ben ekmeklerimi tam tahili olankarindan tüketiyorum

Merhaba arkadaslar yediklerimi yazamadim tüm hafta listeye bagli kalamadim ama dikkat ettim yarin kilo bildirme gunu ama ben vermemisimdir kesin sebep regl den bugun geldiler genede yarin yazarim

merhaba kızlar yarın pazartesi:) ve bu diyete başlıyorum ikincisin yani daha önce yapmştm 1 haftada 2 kilo vermiştim daha sonra erken uyanamadğm için bırakmıştım inşallah

Arkadaşlar ben yine kaldım 96 da yine kilom gitmedi ama listeyi uygulayamadığım için sanırım:( emzirme de olsa muhakkak listeyi uygulamak gerek harfi harfine o zaman kilo gidicidir eminim

Herkese iyi aksamlar bende 15 gundur bu diyeti uyguluyorum eksigi var fazlasi yok 2 kilo verebildim spor yaptugim halde.. ama ben gunde iki ogun yiyorum sabahlari saat10gibi kahvalti 2 dilim ekmek vs. Ara da meyve sut aksamlari 5-6 gibicorba salata yogurt ekmek dahi yemiyorum ona ragmen iki kilo acaba saati saatine uymak mi gerekir bilgisi olan yardimci olyrsa sevinirim

Günaydin herkese 63 olmusum bir hafta da 500 gram gitmis malum sebep ten dolayi
Siskinlik falan filanda olmasa 1,500 gitti diye düsünûyorum dogru düsünüyorum umarim

Arkadaşlar ben yine kaldım 96 da yine kilom gitmedi ama listeyi uygulayamadığım için sanırım:( emzirme de olsa muhakkak listeyi uygulamak gerek harfi harfine o zaman kilo gidicidir eminim
canım benim ya kilodan tez bi zamanda kurtulmak istediyini çok iyi anlıyorum amma olmaz ki böyle sen diyetsiyene getsen kendine iyilik etmiş olursun hem sağlıklı hem cocuğunun süt hakını elinden almamış olarak doğru şekilde zayıflarsın bence çünkü böyle zor olucak senin için inş üzülmedin yazdıklarımdan dolayı ammacım sadece doğru yola yönlendirmek çünkü benim vermek istediyim kilo 5 bunun için diyetsiyen gerekmez sağlıklı beslenerek vermek mümkün amma daha fazla kilo olunca işler deyişiyor amma yinede sen bilirsin canım benim:49::16:
Herkese iyi aksamlar bende 15 gundur bu diyeti uyguluyorum eksigi var fazlasi yok 2 kilo verebildim spor yaptugim halde.. ama ben gunde iki ogun yiyorum sabahlari saat10gibi kahvalti 2 dilim ekmek vs. Ara da meyve sut aksamlari 5-6 gibicorba salata yogurt ekmek dahi yemiyorum ona ragmen iki kilo acaba saati saatine uymak mi gerekir bilgisi olan yardimci olyrsa sevinirim
yemek yemeden zayıflamak olmaz heç duymadınmı sen canım:49:4 öyün sağlıklı yemek şart:49:

Günaydınnnnnn :3:
Ne zamandır yazamıyorum ama diyet iyi gidiyor kaçamağım yok Pazartesi tartılmadım daha doğrusu aklıma bile gelmedi. Ama bugün tartıldım haftasonundan şimdiye epey gelişme var bakalım haftaya nasıl olacak?:44:
Dün sebze ağırlıklı beslendim et yemedim öyle her gün et yemeye alışık değilim ben:1:
Aralarda diyet bisküvi, kayısı falan yiyorum süt ürünlerini ancak akşamları tüketebiliyorum, iş yerinde olmuyor:50:

Sizde durumlar nasıl?

Mrh arkadaslar kimse yazmiyor neden? Kilo bildirimi de yapilmamis menuler de merak etmedim sizler yazmiyinca bende uazmiyorum hadi kizlar aktifleselim motife ediyor beni sizler yazmiyinca motivasyonum dusuyor:))))

Merhaba herkese...
Kaç gündür girmiyorum ama diyet iyi gidiyor, tartıda da farkı görebiliyorum ve bu beni hem sevindiriyor hem daha çok motive ediyor :16:
bugün sabah klasik kahvaltı- peynir domatesli...
şimdi de meyvemi yiyorum:56:

sizde durumlar nasıl???

Arkadaslar 1.72 boyundayim ve kilom 72 benim dietim.boyle sabah 08.00 da 3 dilim kepek ekmegi 1 dilim peynir beyaz 5 adet zeytin sinirsiZ domates yesillik birde cay 10.00da bir bardak yagsiz sut bir elma yada yarimuz 12.00da 2 kepce corba 4 kasik sebze yemeği 1 bardak ayran 8 kasik luru baklagil yemegi ekmek 1 dilim ekmek yemiyorsak 2 kaşık makarna 16.00da bir bardak süt vw bir meyve 18.00 da yine öğlen yedigimiz yemek 22.00 da bir süt ve bir.elma yada muz sonra uyumak :/ gunde 1 kere plates spor bisikleti de 40 dkka binmek kolay gelsin

Plates eğitmeni yim ben benim gibi bir egitmenin kilo almasi çok garip olamaz arkadaslar o yüzden lutfen yardım edin :/ plates yapiyorum evet ama sppr salonunda çalışmak tan insanlara bu sporu ogretip kilo vermelerini sağlamaktan kendime zaman ayiramiyorumm diet listemide yazdm kilo alma sebebim aslinda bi nedwn yok 64 kiloydum ben cok sagliksiz olunca almak zorunda kaldım ve şimdi vermek istiyorum aah :) yardim edin

Gercekten arkadaslar neredesiniz seva sende nerdesin yoksa vazmi gectiniz diyetten

Canım bırakmadım vazgeçmedim de... Tam gaz devam, hatta tartıda da düşüşleri gördüm geçen aydan bugüne 1-2 cm de incelmişim :nazar: İşyernden girdiğim için imkan buldukça yazabiliyorum canım
senin nasıl gidiyor?

Back