Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Bence moralinizi bozmayin arada sirada abartmadan yapilacaak kacamaklardan birsey olmaz ertesi gun onu dengelemek sartiyla :))

Haklisin dünü hic yasanmamis sayiyorum bugun kaldigim yerden devam bõyle motive edelim arkadaslar eskiden olsa aman dünde yetim diyet bozultu batti balik yan gidrr misali devam etmezdim

Merhaba arkadaşlar :)
Bende bu diyete başlamak istiyorum 10 kilom var.hamilelikten kaldı ...ama benim ara öğün yeme şansım yok kpss ye hazirlanıyorum;ve dersanede yapamam sizce nasıl bi liste yapayım kendime,bu topiği çok azimli gördüm:))bu kiloları vermem gerekiyor,şimdiden teşekkürler)))

Bildirimler bugün olacaktı değil mi, ilk bildirimi büyük bir mutlulukla ben yapmak isterim
56.6 kg

Arkadaşlar ben maalesef kilo vermemişim hiç aynıyım bu bi haftayı sütümün eksilmemesi için kendim ayarlayarak birşeyler yapmaya çalıştım ama maalesef kilo verdirmedi sütüm etkilenmedi ama kiloda gitmedi sanırım kilonun gitmesi için harfi harfiiyyen listeye uymak lazım yarın pazartesinden itibaren de bakalım listeyi harfiyen uygulayacağım bir haftada öyle deneyeceğim kilo gidecek büyük ihtimalle de bakalım sütüm etkilenecek mi ? Kısacası bu haftayı kilo vermeden kapattım (

Günaydin arkadaslar bende hafta boyunca listeye uyamadim ama ona ragmen 700 grm gitmis uysamdim daha fazla giderdi yürüyüsümüde hep aksattim pazartesi den itibaren listenin disina cikmadan devam edecem 64olmusum ins 2 yada4 hafta sonra istedigim kiloya ulasirim boyum 165 suan ki kilom 64 agustostan beri 12,600 gitmis 3ayda

Saglik olsun õnce daha kücük bebegin var õncelik onun vitamini acele etme bence

Tebrikler süper simdi daha siki sarilirsin diyete birakmak istemiyeceksim

Teşekkür ederim. Sizi de tebrik ederim, listeye tam uymadığınız halde 700 gram vermişsiniz. Önümüzdeki hafta tam olarak uyar ve kaçamak yapmadan tamamlarsanız 1.5-2 kg verirsiniz bence.
Edit: Şimdi gördüm zaten toplamda 12.600 kg vermişsiniz. Onun için ayrıyeten , yürekten kutluyorum sizi

Son düzenleme:

Tesekkür ederim evet 12,600 gitti 3ayda biraz korkutuyor beni hizli oldu ama hic bir saglik sorunu yazamadim suana kadar ilerdede olmaz ins bundan sonra almamak icin dikkat edecem aslinda aksam 5 yada 6 dan sonra yemedigim halde almam diye düsünuyorum abur cuburda evime sokmiyacam ve yememi abartmadan yemeyi düsunuyorum benim en büyük sorunum doymaksizin yemekti

Kizlar merhaba bugun 3. Gunum Iyi gidiyor ama reflu beni oldurdu resmen reflu agrisindan sanki surekli acmisim gibi geliyor

Gunluk menum Sabah 1.5 dillim k. Ekmegi omlet kozlenmis biber peynir ogle 2 kasik taze fasulye 2 kasik yogurt Arada elma aksam yemegi 1 kase patatesli kofte 4 kasik yagsiz pilav marul salataasi ..... iki gunde toplam 6 km yurudum :))))

Kesinlikle..

Arkadaşlar Cuma sabahı anneannemi kaybettim..İsmi Fatma 1 fatiha okur musunuz ruhuna..

listeye benide ekle canim yalniz bikac hafta bilgisayarim serviste esimin telefonundan girip pazar aksamlari kilo bildirimi yapicam baslangic kilom 78 canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…