Bence moralinizi bozmayin arada sirada abartmadan yapilacaak kacamaklardan birsey olmaz ertesi gun onu dengelemek sartiyla :))
canım bende yulaf ezmesini kepeğini yiyememamma yulaf ezmesini çok seviyorum mesela 2 yemek kaşığı yulaf ezmesini bi kaba koyub üzerine yarım elme doğra 6.7 üzüm kurusu koy tarçın tozu koy en sonunda 4.5 yemek kaşığı yoğurt iyice karıştır tadına bak
Tebrikler süper simdi daha siki sarilirsin diyete birakmak istemiyeceksimBildirimler bugün olacaktı değil mi, ilk bildirimi büyük bir mutlulukla ben yapmak isterim
56.6 kg
Saglik olsun õnce daha kücük bebegin var õncelik onun vitamini acele etme benceArkadaşlar ben maalesef kilo vermemişim hiç aynıyım bu bi haftayı sütümün eksilmemesi için kendim ayarlayarak birşeyler yapmaya çalıştım ama maalesef kilo verdirmedi sütüm etkilenmedi ama kiloda gitmedi sanırım kilonun gitmesi için harfi harfiiyyen listeye uymak lazım yarın pazartesinden itibaren de bakalım listeyi harfiyen uygulayacağım bir haftada öyle deneyeceğim kilo gidecek büyük ihtimalle de bakalım sütüm etkilenecek mi ? Kısacası bu haftayı kilo vermeden kapattım(
Tebrikler süper simdi daha siki sarilirsin diyete birakmak istemiyeceksim
Teşekkür ederim. Sizi de tebrik ederim, listeye tam uymadığınız halde 700 gram vermişsiniz. Önümüzdeki hafta tam olarak uyar ve kaçamak yapmadan tamamlarsanız 1.5-2 kg verirsiniz bence.
Edit: Şimdi gördüm zaten toplamda 12.600 kg vermişsiniz. Onun için ayrıyeten , yürekten kutluyorum sizi
Saglik olsun õnce daha kücük bebegin var õncelik onun vitamini acele etme bence
Geçmiş olsun, umarım kilolarınızı verip daha sağlıklı ve kaliteli ağrısız bir yaşam sürersiniz. Gerçekten de fazla kilo pek çok rahatsızlığa yol açtığı gibi, insanda var olan rahatsızlıkların daha da artmasına sebep olabiliyor.
bu diyeti deneyen varmı hanımlar
Kesinlikle..
Arkadaşlar Cuma sabahı anneannemi kaybettim..İsmi Fatma 1 fatiha okur musunuz ruhuna..
Kesinlikle..
Arkadaşlar Cuma sabahı anneannemi kaybettim..İsmi Fatma 1 fatiha okur musunuz ruhuna..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?